Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotyčnou babu už by měli konečně vyhodit od žlabu!! Pokud to tak bude pokračovat, tak se všichni budeme muset přizpůsobit islámu a kdo ne půjde do vězené!! Takže Šabatovou hnát svinským krokom pokud nenapáchá více škod!!Salám
  • Pokud škola rozhodne, že tam nebudou pokrývky hlavy, tak tam nebudou a nikdo s tím nic nenadela a to je spravne. Je to škola a ne náboženské vymývání mozku. Náboženství ve skole nemá co delat a platí zde zákony státu a pravidla školy nikoliv přání pomatené hlavy. A proč do toho mluví páni Šabatova? To už nechapu vubec.
    • Školní předpisy musí respektovat rovnost náboženství a národností. Není to žádná náboženská, nebo národovecká instituce pro vymývání mozků.
  • Šabatová není úřad. Její pan zástupce to je panečku jiný frajer. Je třeba mít na paměti, že tato stará chartistka představuje především multikulturální rasismus.Ten zavedla v NDR babina z Reichstagu. Spočívá např. v tom, že úchylní muslímští prasáci beztrestně napadají ženy a dívky na ulicích, kdy se jim zlíbí.Místní policie to přehlíží protože musí. A to je právě ta situace, která u nás nehrozí.Tady si nebudou muslimáci dělat co se jim zlíbí a ombudsmanka jim půjde na ruku.Nepřízpusobiví, nevzdělatelní a agresivní muslimové musí mít pořád na zřeteli, že tady nejsou a nebudou vítáni.
  • Ach jo, zase se nějaký d*bil snaží obhajovat neobhajitelné jednání ředitelky tamní školy. Bohužel, v naší banánové republice je to v pořádku.
    • vidíš Rostine a ty s tím nic, naprosto nic neuděláš! A tak to má být.
      • Alespoň se představ, nemyslící čecháčku, nebo se snad i přes internet bojíš.
        Bohužel s tím asi moc neudělám, než se český národ stane inteligentním, bude asi ještě hodně dlouho trvat, jestli se tomu tak vůbec někdy stane.
        • Tak já mám v oblibě Giddensovu definici národnosti:
          „kulturní hodnoty a normy, které odlišují členy určité skupiny od jiných lidí“.
          Tož jsem rád že vnímáš odlišnost Českého národa od... nevím, který národ považuješ za inteligentní...
          Apropo, když mluvíš o inteligenci, jistě jsi již zaslechl, že češi mají průměrný IQ 98... a s tvým přístupem buď rád že nežiješ někde, třeba v Turecku, kde bylo naměřeno průměrný IQ 90, nebo v Somálsku, kde průměrný iQ bylo naměřeno 68.
          https://iq-research.org/en/page/average-iq-by-country
        • No pokud jako projev inteligence považuješ ustupováním islámským zvykům v naší společnosti, tak to naopak hodně vypovídá o tvé inteligenci.
  • Ach ta zastánkyně lidských práv se musí přestěhovat do Saudské Arábie a spol., aby poznala realitu.
    Ombudsmanka je pro mě falešná osobnost, která neví absolutně nic o realitě a tlachá.
  • Stalingrad
    Vážená hovězí Šabatová,doporučil ti cestu do něktarýho musulmanskýho státu a jako prvořadý úkol bys měla plnit zvyky a šířit kulturu vlastní země-tedy např.v IS jít v mini a pustit kozy na vzduch....v ruce kus uzenýho bůčku a jen tak pro krácení dlouhé chvíle bo k ohřátí bůčku zapálit na náměstí korán-schválně,jak dlouho přežiješ !!!! Dal bych tak 5minut !!!!!Nikdo sem zmíněné musulmanky na studie nezval-když se jim nelíbí zdejší zvyky a školní řád klidně můžou studovat třebá Kobani-tedy pokud neskončí jako vyhulbrka musulmanským džihádistům !!!! A pokud se to nelíbí hovězí Šabatové,může svobodně demokraticky jít hájit ty dvě musulmanky do Kobani ,že mají práva !!!! Tady mají právo akorát respektovat naše zvyky,zákony , školní řád a nařízení ředitele školy-ty jsou vždy platná pro všechny žáky školy!!!!!
  • lojzo
    Příspěvky stále stejné!Šabatová je zlá a nepřející babička!Opustil ji jeden syn,manžel a nyní i český národ!Tato stvůra patří spíše do šaškárny na Huskovu a ne do politiky a ještě k tomu na zbytečný post OMBUDSMANKY,který je na dvě věci,na nic a na lejno!Šabatová je střelená zřejmě od mládí a proto si o ni nikdo nechce opřít ani kolo,natož se opřít sám.Po shlédnutí její fotografie přejde každého chlapa chuť na ženský! *1*
  • Mila pani ombudsmanko - hidzbadem to zacina a kudlou pod krkem konci...
    Cizinci v nasi zemi by meli dodrzovat nase zakony - to je , podle me logicke...
  • Do školy nepatří víc věcí, kterých bychom si měli všímat. Drogy, alkohol a s tím související
    arogance žáků a bezmocnost pedagogů. V Evropě prostě vzniká chaos, který úřady nechtějí řešit, protože nechtějí šlápnout vedle. Taková je bohužel dnešní politika.
    • lojzo
      Podíváme li se na filmy z USA,vidíme že vše co oni mají již 400 let,drogy,násilí,vraždění,lhaní,okupace a jiné neřesti,vše nám dodali jejich smrtící ,,demokracií,,a zničí celou EVROPU!
  • To dobroserství dává invazistům neomezené možnosti stačí vykřiknout a mají co si přejí a ještě se domorodcům cenzurou ucpává huba. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit