Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle se chová režim, když je v koncích a začíná mít strach z nasraných lidí. Rozmarné a namyšlené panstvo to utahování šroubů občanům už fakt přehání.
    • Tak budou volby, potřebují být zvolení a rozkrást ještě co se dá. Ono se těžko říká lidem, že kasa je prázdná, tak to oddálí vytisknutím nových. A hodnota peněz klesá a jednou zavřou krám a slehne se po nich zem. Ale to se děje po celé Evropě, USA atd., a proto než se nechat zlynčovat vlastním obyvatelstvem je pro ně lepší ho nechat utratit ve válce. Proto se neutahují šrouby, ale zrychlují nákupy do armády a nabírání vojáků.
      • Souhlas, ale nakonec je přesnější ...nabírání ŽOLDÁKÚ.
  • To já vím již od r.1989,když se nám to soudruzi vymknulo tak to jako uvolním a potom utáhnu za spolupráce zhrzených bývalých kamarádů z roku 1968 za spolupráce havlů a chátry a ovce na to skočí a je vymalováno.Jednou budu při tom a ten druhý špatný a naopak.Vážení vždy a jedině jde o ukradení majetku.Což se stalo i mé rodině za nějakou pochybnou ideologii a když tak se nějaká vymyslí.Jednou je to perestrojka,podruhé tzv.demokracie překroutí se dějiny a pořád dokola a vždy se najdou hlupáci,kteří na to skočí.Ochromuje se spravedlnost.Stačí si tady přečíst některé ubohé příspěvky...dejte lidem hry a nebudou se starat o politiku a to samé dnes dejte lidem počítač a mobil a je to to samé.Vzdělání nulové ,vše vám řekne počítač a je jedno zda dobře či špatně a jede se dál.Že se prodávají nekvalitní výrobky,poctivá práce je sprosté slovo.Včera jsem se díval na hotel Praha.To tato verbež již tak pěknou věc nepostaví.Byl jsem překvapen jaké to bylo krásné dílo dělníků,techniků,když vidím v kontextu dnešní tunel Blanka nebo D 8 co to bude za dílo,co to bude stát.Když si představím Metro dříve a metro nyní a ty nápady rádoby demokratů hrůza a jen nejsou peníze na nic.Představte si,kdyby se našel šílenec zničit Hradčany.Palác kultury,nuselský most,pokus bourání domu roh Václaváku a Opletalové tako by rádo deformatickými odporníky,havloidy a podobnou verbeží.Ani tu Lucernu,Barrandov,vyhořelé levé křídlo průmyslového paláce.Bourání všeho co tato sebranka nepostavila.Co ještě chtějí vyprávět?Ovčani zamyslete se ,za pár dní bude se psát další rok zmaru života mnohých občanů.Snažim se objektivně posoudit co tato doba přinesla krom cizopasníků v Evropě i ve světě.Jenom války a zabijení,drancování pro různé pochybné ideologie pochybných lidí.Šmejdy a nekvalitní výrobky různého druhu.Nepatří nám tady nic,než udávání,netrestání zlodějů ,šmírování,proto se tomu musíme bránit.Nekoukat na pochybné televizní a rádiové programy a žádat příslušné pracovníky vysvětlení,ale šikana různých zbytečných přestupkových komisí tzv.obecních nebo okresních úřadů,kteří se vám šťourají v rodinných záležitostí a stačí k tomu jen duševně nemocný člověk,který si něco vymyslí a tento úřad je důležitý až na půdu a tahá vás po republice jako se to stalo mému známému,který se s takovou ženou seznámil na internetu.Vyprávěl mi o organizaci tzv.OSPOD,která nekoná.Je toho dost, co mě nutí bilancovat jaký to byl další promarněný rok,pod vnucovanou demokracii a svobodou,která u nás není a nikdy nebude,protože to je jenom fráze.
  • Pokud někdo ještě pochybuje, že jsme se opět dostali do nové a mnohem sofistikovanější totality, tak po tomto snad prohlédne. Brutální diktát Bruselu, špehování občanů na každém kroku, pokusy o jejich odzbrojení, propaganda nezadající si s tou komunistickou, příprava na válku, to vše jsou rysy totalitní společnosti, jak je popsal Orwel ve svém známém románu 1984. Posledním stádiem bude zrušení hotových peněz a povinné očipování každého občana. Pak budou mít diktátoři poslušné a zcela ovladatelné stádo.
  • Čeho,že se to bojí. Žádný strom neroste do nebe. Kdyby se chovali jako normálni lidé ,nemusí se bát. Boží mlýny sice melou pomalu ,ale na každého dojde.
  • Nedávno jsem tady četl že jsme byly za komunistů hlídaný na každém kroku, jak vidím tak byly "totální břídilové" ....už se nemůžeme ani vys.at v lese protože někde hlídá nějaká kamera....
    • Špatné srovnání... teď Vás nezavřou do vyšetřovací vazby protože jeden blbec v ulici závidí, že jste dostal dovolenou a chystáte se na 14 dní odjet za rodinkou užít si klidu, a stačí mu k tomu podat hlášení, že se balíte a chystáte odjet z celou rodinou, pravděpodobně s úmyslem překročit nelegálně hranice.

      Nemusí ani závidět... prostě Vám jenom chce vrátit, že jste před časem nedostatečně projevil svou náklonnost vůči měmu a nepodpořil jeho debilní návrh na zkrášlení jeho předbaráku jako obecního zájmu.

      To že sledování je zneužitelné ale samozřejmě platí.. nikdo Vám nezaručí, že to co děláte dnes legálně nebude zítra na oprátku. Třeba záznamy z 24/7 sledování domácnosti můžou vést k hrozbám odebrání dítěte, protože jste jednou zapomněli na čistění zubů u dětí a tak prokazatelně zanedbáváte děti (na což jsou důkazy)... a odebrání dětí nemusí být to oč jim jde... ale jenom páka na to aby jste udělal něco co je proti Vaší cti a něco méně "drastického"... třeba budou jenom chtít abyste někoho v práci přeřadil na místo "topiče" z vymyšleného důvodu...
    • No toto, vys.at se v lese a znečišťovat prostředí ! *8*
  • Jak dlouho bude trvat, než budeme mít povinně kamery v bytech?
    Hnusná doba, kdy si každý jednoduše zdůvodní, proč je to dobře a hned se schválí, že dostanete pokutu, když nevíte, kdo jel s vaším autem, že budete platit poplatek v ceně každé flešky, tiskárny, paměťové karty, kopírky, protože stejně všichni porušují zákon (autorská práva), že vám může vlézt bez povolení soudu do domu jakýsi jouda, který jde udělat stěr z vašeho kotle atd., atd.
    A lidé si stále nechávají všechno líbit, protože salámová metoda funguje spolehlivě.

    A také je všechno v zájmu vaší bezpečnosti nebo ekologie. A může snad proti tomu někdo co namítat? !
    • Nejenom v bytech, ale budou sledovat pohyb Vašich peněz na Vašich kontech, budete mít kameru v autě, která bude okamžitě nahlašovat porušení předpisů (EEP - elektronická evidence přestupků) atd atd. Ale budeme šťastní, protože v Kauflandu budou stále ve čtvrtek slevy :-))
      • Pohyb peněz na kontě je sledován již dávno, mimoto, pokud platíte kartou, i to, co kupujete, jak často a kde. Máte-li mobil Váš pohyb je možné vysledovat s přesností na metry. V autech je mnohdy GPS, která sleduje, kde zrovna jezdíte, mnohá auta mají systém automatického volání pomoci při nehodě, tj. někde je mikrofon, kterým Vás kdosi může odposlouchávat. Tzv. chytré televize slyší, co si říkáte před zapnutou televizí, viz. Samsung a všechno odesílají výrobci. Je znám případ , kdy televize nahrála souložící dvojici před ní. O PC ani nemluvě, vůbec se nemusíte dozvědět o tom, kdo právě váš PC používá a kdo má přehled o všem, co na něm děláte. V podstatě veškerá technika, označená jako "chytrá", je snadno zneužitelná, ovladatelná na dálku jakýmkoli lepším hackerem a sloužící ke kontrole všeho, co zrovna děláte. Mít skutečné soukromí, to je dnes jen iluze. A bude hůř, mnohem hůř.
  • Tam ať raději sledují komunikaci mezi členy vlády, parlamentu, senátu a "Mr Dalíky" alias lobbisty, popř. velkopodnikatele, jak ulívají zisky do ...
    Takových, kteří "potřebují" státní prachy je habaděj.
  • Kdyby jsme to brali s humorem tak by to byla jen šaškárna ( jako většina našich popřevratových zákonů). Jenže tady jde jde o legalizaci špiclování občanů ( i když to nezákonně dělají tajné služby USA dělají po celém světě a pak vydírají ). Špiclování před převratem je jen slabý odvar současnosti. Ta fraška je také o tom, když májí přehled o korespondenci tak mají současně přehled o obsahu zpráv. Kdo ví jestli tam nebode tajný dodatek o povinnosti předávat zprávy nadnárodním finančním lumpům ( FED a spol )? Dobře se jim hodí plánované pěstování terorismu ve světě. Tak se lze schovávat všechny lumpárny za nepezpečí terorismu a při tom terorizovat obyvatelstvo.
    Současný společenský systém je založen na lžích, pokrytectví, teroru řadových občanů a jediném bohu - penězích jež vládnou ABSOLUTNĚ. Už je docala jasné že jde o totální elitářství pěněžníků.
    • To Quo vadis:

      Ano, stále tady máme komunistické špiclování a ovládání občanů. Jenom se komunisti přebarvili a mají dnes prostředky, které StBáci neměli. No a ten Chovanec... *12* *16*

      No ale zase dostanou ovce před volbami koblihy. To za komunismu nebylo. *1*
    • Jinak než s humorem to brát nelze, protože by se z toho člověk uzoufal *3*
  • občane pozor, totalitní ucho pana Homouše, nesmíš to a ono říkat, sockan na tebe přijde, ale co pak s námi reptali, pracovní tábory, nebo rovnou, ani nechci domyslet, hold RETRO se vrací, až my z nich naskakuje husí kůže "
    • Každá postřelená kobyla kope okolo...
      • To se netýká jenom lidí, kteří jsou totálně mimo. Dokonce i nevzdělanci si všimnou, že je něco špatně. Ale zlatá mládež, která bourá v osmnácti tatínkovým mustangem, ta fakt neví...
  • Jaké soukromí ? Asi takhle je jasný,že bych neměl rád třeba kontrolu v ložnici/i když možná i na to dojde/. Ale trochu k tomu našemu Karlu IV.Byl dobrý král proto,že přinutil velmože a ostatní panstvo a vzal si je pod kontrolu.No a dál? Maruška Terezie zavedla čísla domů a začala si počítat lidičky aby ji ty daně někde neutíkaly.No a dneska ? EET atd holt je to uděl
    elektronizace a i když mám všude zalepený kamerky tak vím,že mě mají v merku !!!
    No budiš časem si lidi najdou řešení ! Starej švec by řekl,že šídlo v pytli neschováš!!!
    • Topole, topole...
      Karel IV. vracel rozkradené majetky zpět koruně, tj. státu a nutil velmože a ostatní panstvo aby nebohatlo rozkrádáním majetku patřícího státu.
      Marie Terezie zavedla pozemkový katastr, číslování domů a evidenci obyvatelstva samozřejmě kvůli příjmům, ale příjmům státu. A mj. kvůli tomu, aby daně a desátky neplatil jen prostý lid, ale i šlechta. To víte, "privatizace" cizího majetku šlechtou i vyvádění majetku mimo stát fungovalo i tenkrát a "Maruška" to chtěla zarazit.
      Váš příměr tedy poněkud skřípe, nicméně Vás musím pochválit, že odpovídá státem nařízenému názoru.
      A proto je potřeba dnes již existující špiclování legalizovat a rozvést k větší dokonalosti.
      Vždyď jen naše moudrá vláda a parlament vědí co lidi chtejí a potřebují.
      • Takže všichni jsme vládou považováni za malé nerozumné děti, které je třeba hlídat, je to tak? A kdo hlídá vládu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit