Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě mafie napojená na přední činitele přeci nezavede kontrolu zakázek nebo čerpání z
    fondů. Díky tomu že stát nad tím nemá kontrolu ani dozor přeci všichni bohatnou. *1*
    Proto jsou zde směšná všechna hesla o boji s korupcí. S ní nikdo bojovat nechce ani
    nemůže protože uplácení a korupce jsou přímo srdcem tohoto režimu.
  • Proč ti úředníci, nebo magistrátní radní. či osoby, co podepisovali předražené zakázky, nejsou zavření. Je to na úrovni Ratha, či spíše ještě o třídu vyšší zpronevěra. A hlavně, kdo dostal ty miliony a kdy je vrátí do pražské pokladny? Novináři nic. Pak se finančáci diví, že živnostníci na to nechtějí přispívat svými daněmi.
  • Bude nutné, aby někdo jmenoval soudce lidového soudu(místně příslušný v ČR), který posoudí ekonomické zločiny všech politiků od roku 1989 a uloží jim doživotní trest veřejně prospěšných prací vedle trestu propadnutí nakradeného majetku.
    • Ať ho někdo jmenuje.
  • Pražský magistrát a nejen ten pražský, to je jeden větší darebák vedle druhého!
  • Je potřeba udělat průchod právu. Fakta hovří jasně, od roku 1989 je národ cíleně ohlupován reformami. Opak je pravdou, světe div se, všude se šetří a nikde nic není, jenom dluhy. Vystojme frontu na násady od lopat ( ne na banány) a té ohlupující svoloči přetáhněme řádně zadní část těla, aby si to pamatovala dalších 23 let. Zlatí komunisté. Svůj názor však nikomu nevnucuji!
    • Hmmm, máte pravdu,až na ty komunisty.... Když se nad tím pořádně zamyslíte,tak musíte dojít k závěru,že toto je vše pozůstatek těch vašich "zlatých komunistů". Fůra z nich je totiž převlečených a nalezlých v jiných stranách,firmách,státní a veřejné správě atd. A to se nebavím o devastaci v myšlení a chování lidí celkem.... Pak to tady je a vypadá, tak jak to vypadá.
      Klasika toho je váš názor - zlatí komunisté... Pokud chci něco lepšího,něco změnit,nikdy se nebudu vracet zpět dozadu,k tomu strému bordelu,špíně,závisti,udávání,podlézání,prospěchářství atd.atd. Nebo si už nepamatujete na dobu MY a ONI ? Na to,jak pár vyvolených se mělo ,jak prasata v žitě a dělalo si co chtělo ? A zbytek se tady proplétal v šedé zóně ? No nevím,chce to trochu myslet...
      *1*
      • Přiznám se, že se nestačím divit, jak dokonale a perfektně se povedla protikomunistická agitace a propaganda. Ještě za 100 let budou moci za všechno komunisté. Nechci tuto dobu obhajovat, ale nebylo vše tak špatné jak se obecně uvádí. Ano, děla se zvěrstva, ale za to mohou konkretní ososby, které zůstaly nepotrestány. Stalo se národním koloritem nadádávání a svádění chyb na minulou dobu, ale jen aby se nějak zohlednilo to, oc se děje dnes. Když (naštěstí již bývalý) prezident označuje vše za umělou kriminalizaci všech rozkrádaček ("učili jsme se bohatnout. A prostě se něco nepovedlo. Nekriminalizujme snahu jedinců...", pak se nedá mluvit o morálce obyčejných lidí. Dnes je slovo komunista urážkou.
        Jendo, přesně a dokonale jste popsal dnešní stav - výčet rádoby komunistických špatností. Snad se opravdu mělo pár vyvolených jak prasata v žitě. Ano, "komunisti" žrali, ale nemlaskali. To co se děje dnes se nedá srovnávat. Myslím tím současným objemem zločinnosti. Převlečený komunista je kdo? Konkretně, prosím. Kolik vašich předků bylo v KSČ? A proč? Podle mne vše bylo je a bude v jedincích, v konkretních osobách. A je jedno jaký mají kabát. Prožil jse tu dobu a dnes se bojím o svá vnoučata. Proč se u nás rozmáhá diskriminace, proč naši "státníci" prosazují zájmy menšiny a chrání nepravosti? Bojí se o svá místa a bojí se co řekne Brusel. Ale tady nejsme v Bruselu, tady jsme v naší malé čeké kotlině. Neumíme si udělat pořádek a proto si ti nahoře troufají stále více. Jsou nedotknutelní, protože si sami stanovují své pravidla a zákony. Nechci dělat závěry...
  • Logické, IT projektům nikdo moc nerozumím, odborníky k tomu na posouzení pro jistotu nepustí, a penízky jen tečou.
  • Co je to za kecy ?!?! V jaké minulosti ? Vždyť to bylo včera ! Zločinec kam se podíváš !
  • TOP09 ?
    Pořád na to poukazujou, ale sami se toho zúčastnili. Tak proč to nedotáhnou do konce?
    No protože šmejd šmejda nezavře. .............. Ono se vlastně tak moc nestalo. Vždyť oni vlastně nic neudělali - a těch pár stovek miliónů - to nestojí za řeč. Těch pár chudáků dělníků na to zase vydělá. A ještě zbyde na výpalné pro kmotry. Ale lidská trpělivost (i ta česká) má své meze ...... a to potom bude mela.
  • Smutné na celé věci je , že se tady nenajde ani státní zástupce ani soud, aby tyto případy odsoudil a pěkně to zametou pod koberec. Jen Rath to za všechny odsr.........za pár melounů. Takhle si pan Klaus, Nečas , Bém Kalousek představují demokracii.
  • nevím proč o tom píšou, to už je dávno veřejné tajemství !, kdyby radši napsali jak ty prachy dostat zpátky do pokladny, *1* , ale to by asi musela být ve strakovce jiná vláda... *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit