Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SLIBOTECHNA s.r.o. Správní rada, leaderové pražské magistrátní koalice. Naše firma vám před volbama SLÍBÍ VŠE, NAČ SI VZPOMENETE.
  • Tak vám napíšu třetí pokračování výjezdu za hranice všední Prahy.Při nástupu do M-Háje v prvním vagonu namočeno.Kupodivu cesta na Florenc proběhla až na ten čpavek dobře,každý si to odnesl na botách takže u Muzea již byl vagon suchý.Cestou k Bílé Labuti až ke zřícenině nebo podnikatelskému záměru vše likvidovat také dobré až na ksichty v tomto kraji dříve nevídané.Zato Bílá Labuť bazar a hrůza to pohledět,všude zrcadlo,aby bylo to h.vidět dvakrát.Po prvním patře jsem raději vzal roha a odebral jsem se cestou V Celnici,Na Příkopě a 28.října.Pravda moderní skleníky,převážně hotelového typu a prázdné nebo poloprázdné restaurace se šašky v různém oblečení a silně čokoládové vyzáže.Dnes jsem si žebráků nevšímal a když si to Na Můstku ke mě namířilo individuum zahaléná asi muslimka a chrastila plechovkou,tak jsem jí odpálil tak začala obtěžovat další cizince z demokratických států EU a USA.Po celou vycházku jsem nezaznamenal ani jednoho policajta a ani,když zadělaný pomník sv.Václava asi ještě od dušiček obklopen mládeží a vyřvávající Sieg Hail.S hrůzou jsem zjistil,že si již na ten bordel zvykám a za trest s opencard jezdím dopravním prostředkem.
  • To je tvoje vina,že ti páchnou.Mě tady páchneš ty,protože co tvůj názor to duševní úchylka ,to Bc ti sedí.
  • Kdo by věřil KRNDĚ loutce estébáků, důchodci asi né jezdíme totiž zadarmo.Jen aby nám to Krnda nezrušila , až se to dozví *1*
  • Staré české,demokratické a svobodné:sliby se slibují a blázni se radují a že jich tu máme od r.1989.
  • tak tomu snad nikdo ani nevěřil......
  • pro DUCHODCE bych zavedl specialny jizdne - 2x drazsi!!! beztak jenom zbytecne jezdi sem a tam bez cile zabiraji zivotni prostor a navic obtezuji svim PUCHEM!!! Maji sedet doma!!!
  • normální, křesla si už rozdělili a ty si voliči trhni nohou do příštích voleb.
  • Plně souhlasím s oběma pány
  • Vláda jedné strany už tu byla a neřekl bych, že to bylo výhodné. Dle Vaší logiky by tedy absolutně mělo v Praze vládnout hnutí ANO, přestože dostalo pouze pětinu hlasů. Dle mého je správnější, když vládne VĚTŠINA reprezentovaná počtem hlasů ve volbách, což se nyní děje. Kolik toho která strana prosadí z programu svého do koaličního, to už je na schopnostech (ale i reálné síle - počet mandátů) představitelů té strany. Nadávat na 3K proto, že neprosadili zlevněnou předplatní jízdenku, aniž by člověk objektivně vyhodnotil možnosti jejich 8 mandátů, je přece hloupost. Kdyby měli mandátů 17 místo ANO, tak už by to prosadili. Vážně si zkuste představit sebe v jejich roli, ono se to hezky mluví (píše), když člověk sedí doma na kanapi.
  • že kdyby šlo o občany Prahy a spádového okolí, nebyl by problém, jenže ze všech měst se sjíždí lidé do Prahy a i když projíždí, už mají výhody MHD, nebo si pořídí opičí-kartu. Avšak v žádném jiném městě s MHD přijíždějící na návštěvu, nebo i důchodce slevu nemá *10*
  • Stačí zavést systém že kdo vyhraje volbu povládne sám a odpadne vymlouvání se
    na nemohoucnost. Je to jak ve vládě - díky volebnímu systému v ní
    sedí malé strany se ziskem 6 7 procent - takže ve volbách neúspěšná menšina vládne
    většině která ji hlas nedala.
  • Asi Vám uniká jedna podstatná věc. V rámci koalice těžko něco prosadí strana, která má 8 mandátů z 33. Chtěl bych vidět Vás, jak byste prosazoval své nápady oproti nesouhlasné většině... Kdyby měli nadpoloviční počet koaličních mandátů, to by byla samozřejmě jiná.
  • Klasika našich politiků - voliče lákají na sliby, které neplní = po zvolení je zasáhne ztráta paměti...
  • KIMCID
    slibovat uměj ale skutek utek......jak se má dělat něco pro lidi(voliče) tak to začne skřípat
  • Tohle by se mělo zákonem trestat!

    Ke korytům se dostanou na základě nějakých slibů a pokud je neudělají nemají právo na to
    koryto. Je to v podstatě smlouva s voličem.

    Proto je tu roky blokován Cibulkův a nyní OKamurův návrh na možnost odvolávat
    partajníky z funkcí . Pak by se ta parta která se řídí heslem - dejte nám hlas a 4 roky se o nás
    nestarejte- chovala jinak,.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit