Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Zeman ve volbách drtivě porazil to zaostalé brumlající NIC 80 procenty hlasů, a je to O.K...
  • Ten jim to natře.
  • .. také mne to udivuje. Při lásce,jakou mají Pražácí k odborům/ jak to vidíme na různých odborařských akcích/, ¨netipuji vyžší procento. Ale v Praze asi nikdo z ČSSD nemá veliké šance. Je to jiný svět, než zbytek republiky a navíc tam svůj terén číro KS.
    Opravdu marně přemýšlím,kdo by tam uspěl ,napadá mne jenom p. Dienstbier/ ale na číro také nemá/.
    p.Zavadila předem lituji.
    pokud se pletu,tak moc ráda...
    • Praha je opravdu jiný svět, je to svět zlodějů,podvodu, hazardu, kurev a vrahů, po včerejšku i buzeran.ů !!! Pěkná sebranka. Podle té písničky o zbourání mám pocit, že už nadešel na to zbourání pravý čas. Jenomže Pražáci to jen zpívají, že Prahu zbourají, zpívají, že Prahu nedáme a přitom ji dávno připosraně rozdali kdejaké hyeně. Lituji slušných Pražáků, kteří tam musejí dnes žít a nemají kam utéct...
  • Divím se Zavadilovi,že mezi takové lumpy leze.Pouze přitahne hlupáky aby volili lumpy z ČSSD.Podobně kdysi jednali sportovci,zpěváci a herci,když s cpali na kandidátky lumpáckých stran.Po volbách,když nahnali stranám hlasy,odstupovali.To byla ta nejefektivnější metoda,jak dostat ,po údajné revoluci,pořádné lumpy do vrcholové politiky a hned začít svižně tuto zemi rozkrádat.
    • Vrána k vráně sedá,on Zavadil má také máslo na hlavě,mně ty jeho odborové žvásty neoblbly,jen se podívej jak uboze naši odboráři bydlí na rozdíl od těch které se "snaží"hájit.Nikdy nepochopím jak se odbořář může zpronevěřit svému přesvědčení.Naše politická scéna je jedna žumpa bez ohledu jestli to jsou levičáci nebo pravičáci.
  • V úterý se bude, tančit všude a naše vítězné vlajky rudé, na stožáry světa vyletí .... AŤ žije pracující lid a inteligence !!!! Pryč s kulaky, buržousty a šmejdy různého druhu, pryč s kapitalismem !!!!
    Jen pracujícímu lidu a inteligenci patří vláda v této zemi. Klaus pro pravičáckou pakáž vyprázdnil věznice.
    • Nejsi ty to ten vojin Jasanek z Cernych Baronu? *3*
      • Není. Ona pravda o Terazkym a Zelené Hoře je poněkud literárně přepracována, jak to psal Švandrlík. On totiž sám byl tím "Jasánkem" a sebe přetransformoval do jakéhosi "tvrdohlavce Kefalína ( Kefálie = lebka )". Byl totiž nejlínějším nejen vojákem ale i tvorem na zeměkouli, a tak dělal jako svazáka, aby se mohl ulejvat. Jinak ovšem žádným zapáleným svazákem nebyl, přece takový lenochod se nebude exponovat. Jasánek, jako fyzická osoba je zřejmě přimyšlena, protože takového pitomce jsem na žádném útvaru, kterým jsem prošel, nezaznamenal. Černí Baroni jsou vlastně soupisem vojenských historek PTPáků a podobně, mají pravdivý i základ, ale jsou upraveny tak, aby vyzněly hlavně antikomunisticky. Major Kazda, řečený Terazky, byl jejich velitelem, nijak zvlášť vzdělaným nebyl, myslel celkem prostě, ale úplně blbej zase také nebyl, to jenom autor z něho potřeboval toho blbce udělat. Film beru jako dobrý pro zasmání, ale takoví hlupáci zase ani PTPáčtí důstojníci nebyli. pamatuji si to z vojny, že spolu s klukama jsme je považovali něco jako své "protihráče", které musíme nějak oblafnout. Ono se nám to také vždycky nepodařilo...Ono se o vojně toho nakecá víc, než dost a je potřeba to brát s rezervou...stejně tak jako seriál "Chlapci a chlapi"...kdo byl na vojně, dobře ví, o čem píši....prostě to tak na vojně nebylo. Nu a dnes už VZS neexistuje...
  • Vazeni-vcera jsem totalne vytocil toho primitiva-falesnou tecku.Totalne se vozral,zmenil si 2x nick (jinak jej meni az 8x denne) a mozna,ze to s tim primitivem seklo.
    Viz doleji..... *1* *1* *1*
    • Zase kecáš. Já používám tečku díky Pištovi, protože mi on předtím ukradl můj nick "Honza". A jiné nicky absolutně nepoužívám, takže tady je zřejmě "teček" daleko víc. Mne jsi nemohl jednak vyfotit, jelikož jsem byl doma a nikam neodešel a nota bene ožralého, protože jsem totální abstinent. Takže buď jenom kecáš, nebo sis vyfotil třeba ožralého kámoše, abys jej vydával za tu "falešnou tečku". Tak tu fotku klidně zveřejni, moje fotka to být nemůže...a s kým to seklo, je mi šumafuk.
    • nevím nevim, řekl bych to jinak. Třeba tak, že se na to musí pohlížet z několika směrů a nepokládat okolnosti za zbytečné, není-liž pravda! To co se jeví zpočátku naprosto jasné, se může dostat do nepředvídaných dimenzí a projevit se opačně. Vemte si například něco, co se na první pohled zdá jako jisté a za nějaký čas zjistíte, že z jistoty nezbylo zhola nic a jistota se vytratila. Nechci Vás dále unavovat těmito naprosto konkrétními fakty a závěry, každý si udělá svůj vlastní úsudek a tak to má být. Jsem rád, že jste z mého příspěvku pochopil můj názor na Vás.

      Děkuji za pozornost
  • CSSD je v plne pohotovosti a uz si rozdavaji karty,jak budou vladnout,jsou uz pripravene.Vedi,ze blby lidi voli porad dokola a nyni zas CSSD,co z nouze je s KSCM,jinak by radsi byla v koalici s kamaradicci ODS,co driv,kdyz meli psanou smlouvu.Aby mohli vladnout,jsou jim KSCM dobri.Aby se hnul zde vyvoj vpred,museli by volby vyhrat KSCM ve vetsine,aby mohli lip tu udelat poradek.S CSSD se moc nezmeni,jsou mirnejsi s penezi,ODS si je brali okate a naplno.Podporuji soukromniky,kteri jim jdou vzdy na ruku a pani si tak prijdou na sve.Jak se jim nelibi,kdyz jim nekdo sahne na penize,ci koryto,kde jsou v blahu.Vedi ze tu zavedli lidem horsi a nechteji zapadnout pani mezi lid a delat si starosti,nebot jsou zvykli,ze jim vse projde...Jsou odpadlici zalezli v posl.lavicich,i ty co davno meli vypadnout..Maji pani ruzne funkce,kde nemusi delat,ale berou za ne horentni penize,politika je rodinny podnik a zbidacuje zem,je mrtva nic tu skoro uz neni a lid je v bide..a bude...
  • Idiotůůů na každé straně mince je přehršel.
  • sislavej soudruh Zavadyl... no to je tedy "osobnost"m akkorát tak vhodná pro ČSSDKSČ.
    • KSČM má nešišlavého Vojtu.Budou voleni občany z Prahy.Zavadila volit nebudu,protože to není osobnost,ale velká huba a pak jde s Kalouskem na pivo.Vrána k vráně.Občaní chce to opět důstojnost člověka a střední stav,proto volíme KSČM.
      • Souhlasím. Filip se nebojí kandidovat v Praze, i když je Praha přeplněna všelijakým póvlem, že se slušní lidé bojí večer vyjít na ulici. Zato Sobotka je podělanej až na půdu, Prahy se bojí, tak půjde se nechat volit někam do sklépku na jižní Moravu. Nasmál bych se, aby to tam projel, protože Zeman má na Moravě jak oblibu, tak i svoji SPOZ, která tam jistě nebude mlčet a přetáhne voliče k Zemanovi (tedy SPOZ samozřejmě ). Jestli to tak bude, nemohu tvrdit, ale nějaký vliv to tam mít bude. Byla by sranda, kdyby Bohúš byl vykroužkován a nebyl do parlamentu zvolen.Nic lepšího by naši zemi potkat tedy nemohlo. Tož chaláni na Moravě, kdo je vaším lídrem ??? Pochlubte se při volbách !!!
    • Vám Pražákům není stejně pomoci, vy budete volit jako ovce vždycky toho, koho vám naserou Babišovi nebo Bakalovi média, nebo ti přiblblí komedianti s čírem.
      • Prazak jiz davno neni-premrdano je tam povlem z Moravy,Ukrajiny a Ruska........
  • Bomba!!! Většího hňupa nemohli vybrat. A v Praze !!!
    • Někde ho dát asi museli. V Praze stejně vyhraje pravice, ale pár kandidátů ČSSD se do parlamentu též dostane. Tak o co jde?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit