Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První šetření prokázalo během Mise WHO s názvem WU CHAN 2021, vedené australským imunologem, panem Dominicem  DWYER,  že: na tržišti se jakákoli infekce může šířit snadno - a to i v době, kdy tržiště je "oficiálně uzavřeno":

    - tržištěm prošlo před jeho "oficiálním" uzavřením okolo 10 tisíc nakupujících denně... Také během mise WHO zde byla na tržišti zdokumentována přítomnost stovek osob, co evidentně nebyly majiteli stánků, či prodejci.

    na tržišti nebylo zjištěno funkčně spolehlivé skladování potravin, nemluvě o odvozu odpadu

    - místnosti, ve kterých se potraviny zpracovávaly a skladovaly, nebyly řádně větrané, nebylo prováděno uchovávání zde uskladněných produktů při nízké teplotě

    Tyto poznatky jasně dokládaly, že trh ve Wu-chan - ve světle těchto zjištění - byl spíše jakýmsi "zesilovačem nákazy" než skutečným "bodem nula epidemie", i když zde uskladněné  stovky netopýrů - později zde opékaných na špejlích - nepochybně koronavirus obsahovaly. Rovněž se potvrdilo, že na tržišti místní lidé tuto, v Asii oblíbenou "pochoutku", konsumovali. 

    Podle souhrnných časových modelových studií, touto misí vytvořených,  mohlo dojít k bodu nula vzniku pandemie mezi polovinou listopadu a začátkem prosince 2019. 

    Existují ovšem rovněž zprávy naznačující přítomnost a cirkulaci původce SARS, tj. virusu 2019-CoViD - nepochybně zasahující  jiné oblasti Číny - dříve, než byla zjištěna přítomnost tohoto virusu ve Wu-chan. To nemohlo být přesvědčivě potvrzeno,  právě "díky" nespolupráci místních úřadů a bojkotování práce mise WHO ze strany úřadů i trhovců... 

  • mun.go

    Ten černý stožár vpravo je Dankov národný blezkozvod - 30m vysoký vlajkový stožár (údajně o 3 m vyšší než v Budapešti), jehož stavbu inicioval  v roce 2019 předseda Národní rady Slovenské republiky a předseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko.

    Ještě v sobotu do policajtov lietali fľaše, v neděli už byly před parlamentem jen malé skupinky lidí

  • Odpůrci očkování mají právo poklidně demonstrovat a vyjadřovat své postoje.

    Stejně tak mají právo lidé očkovaní bránit se proti nebezpeční nákazy. Je věcí každého, jak k tomu přistoupí, ale musí počítat s následky svého rozhodnutí. 

    Copak je na tom složitého? 

    • Dosud jsem se domníval, že smyslem očkování je vytvořit u očkovaného jedince imunitu. Kdo se tedy nechá naočkovat, NEMĚL BY SE NÁKAZY BÁT. A kdo očkování odmítne, tak riskuje zdravotní problémy. Takže z toho hlediska nechápu, proč by někdo očkovaný měl vyšilovat z toho, že jiný očkování odmítá. Každý jedná podle své víry a se svým rizikem. 

      Za socialismu se kladla nabídka "vstup do KSČ a budeš mít výhody. Když odmítneš budeš mít nevýhody".  Teď se stejný scénář opakuje kolem vakcín"nech se opíchat a budeš mít výhody. Odmítni a budeš sankcionován". Sice se to pokrytecky halí do rádobyvznešeného hávu údajné "ochrany zdraví" ale to jsou kecy. Každý nese své riziko a  zodpovědnost za své zdraví, kdo má strach, ať se nechá svobodně naočkovat a nemusí se pak přece už ničeho a nikoho bát. Stejně jako Nacisté perzekuovali Židy, Komunisté perzekuovali nestraníky, dnes je snaha perzekuovat neočkované. Zástěrky jsou jiné, ale SCÉNÁŘ STÁLE STEJNÝ, STÁLE SE OPAKUJE......!!!!

    • S názorem pisatele souhlasím.

      Soudný člověk by si ale měl uvědomit, že ta pandemie coronaviru představuje opravdu velké nebezpečí a všechna opatření proti vlastní nákaze a  jejímu šíření každý soudní člověk zachovává. Těm "méně soudným" je třeba to vysvětlit a pokud to nepochopí, musí tedy počítat s jistým omezením.

      Nechat se očkovat by opravdu mělo být rozhodnutím daného jedince. Pokud se ale očkovat nenechá (ať z jakýchkoli důvodů), musí počítat s určitým omezením, např. zákaz vstupu do restaurací. Problém je ovšem v obchodech, ve veřejné dopravě atd.



      • Zbytečná hysterie. Odpůrci očkování ať si nesou náklady svého rozhodnutí. Takové kecy, jako fašismus a apartheid jsou jen znakem bezradnosti a promiňte, hlouposti. Já Vám Váš názor neberu, ale tohle je prostě můj. Za chvíli budete vykřikovat, že v demokracii si může každý jezdit po které straně silnice chce. Jinak to bude jistě diskriminace. 

    • tato je omrovska sjevena pravda sjevila se jako buch sichni se to zapamtujte !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit