Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beneš svými dekrety pouze realizoval rozhodnutí vítězných mocností.Majetek sudetských Němců byl pak válečnými reparacemi pro Česko.Když vítězné mocnosti hledali příčinu druhé světové války,určili,že byla zapříčiněna,že národy nežili ve svých přirozených hranicích.Proto došlo k odsunu Němců.Odsuny se i v jiných národech.K nám se například z SSSR vraceli takzvaní volynští Češi.
  • Z mého pohledu ti tam chybí jedno n.
  • Ćau Note. Už jsem ti scházel?
  • Už jsme v p r d e l i , tak proč tam nevlézt celičcí. Je to jedna z posledních překážek k prosperitě (pro germány).
  • Český národ nejsou blbci ,ale ty oskare jsi blbec.Asi nevíš co na páchali němci na našich lidech ,jsi ubožák že píšeš takové nesmysly.Já jsem druhou sv. válku prožil sice jako kluk ale pamatuji si.mezi němci se určitě najdou i dobří lidé ,je to jak v česku taky jsou tu dobří lidé, ale i takoví jako je Nečas a jeho vládnoucí klika a to asi nevidíš nebo jsi jeden z nich.
  • Viděl jsi kulové. Jako já. V té době jsme se narodil a nevěděli, že je pes hovádko. Ale měli jsme rodiče, kteří to prožili. A rodíčům se dá přece věřit, ne ??? Záleží ovčem, zda nechtějí záměrně klaqmat své děti...
  • S takovým blbem, jako ty, se nedá mluvit !!!
  • Samozřejmě a se Sudetskými Čechy by klidně chodili na pivo. Před Hitlerem byli sudetští Češi i Němci přátelé,,kromě té nějaké facky kvůli holce, jinak byl klid a spousta smíšených manželství. Hitler to pomoci Henleina rozvrtal a znepřátelil na dlouhé časy. Na obou stranách je příliš mnoho mrtvých, než aby to jedna či dvě genetace překously, jako nějakou facku či hospodskou rvačku !!!
  • A ty jako myslíš, že Němci se budou zabývat zchudlými Čecháčky ??? Zajímat je budou boháči a ty vyvraždí, ne chudáky, na co, když jim nemají co zabavit ??? Ale boháčům ano....Proč asi byli Židé nejhorší rasou ??? ( oni ovšem rasou nejsou, to byla jen účelová záměna ). Přece proto, že byli obchodníky a to zdatnými a měli majetky -ty je zajímaly. Židy odvezli do koncentráku a zabavili jejich majetek - potřebovali přece na válku peníze , ne ??? Od dělníků se toho moc vyrabovat nedalo..., od Židů ano. A tak je to vždy, co kdy svět světem stál...Oni se s bohatými Čehy mazlit moc nebudou. A ti bohatí pitomečkové si myslí, že se jim snad budou klanět... to si počkají...
  • Nedorozumění, blbě jsem to napsal. Příčinou Mnichova byli Henleinovci. Začali terorizoivat, vraždit a vyhánět Čechy z pohraničí. Beneš tam poslal jednotky četnistva a policie , zvané SOS ( Stráž Obrany Státu ) a tyto jednotky bojovaly s Henleinovci v krvavých šarvátkách. Hitler toho využil a nejen že vyzbrojoval Henleinovce, ale začal vykřikovat, že Německo musí poskytnout sudetoněmeckému obyvatelstvu ochranu před českými zločinci, kteří je terorizují. Otočil to a byla válka na spadnutí - mobilizace. A protože jsme měli smlouvu s Anglií a Francií o vojenské pomoci, znamenalo by to válku Německa proti Československu, Anglii a Francii jakožto spojencům. To ovšem nechtěla ani Anglie ani Francie splnit, tudíž došlo k Mnichovu. Dekrety pak jsou prováděcím předpisem odsunu po válce.V rychlosti jsem to zaměnil s mobilizací, omluva...
  • Přidej odkaz na ten výtisk Rudého práva, ano ??? Vymýšlíš si,,Rudé Právo tehdy totiž nevycházelo.... !!!
  • To jsou slova Antonína Zápotockého !!! Je to bejvalej "takykomunista", který jim lezl do prdele, aby mohl krást a nyní ´má strach, že bude muset se zlodějnami přestat !!!
  • Mám pro tebe doporučení: Vytiskni si ten svůj příspěvek, běž na záchod vykonat velkou potřebu a pak si s tím výtiskem klidně vytři p r d e l !!! Větší hodnotu nemá !!!
  • Jenže ono šlo o nakládání Čechů do dobytčáků a odvoz do koncentráku !!! Pletete si pojmy s průjmy !!! Doporučuji sprchu
  • Kecáš hovadiny. My žádné dekrety nevytahujeme anemáváme s nimi !!! On je Posselt zástupce Čechů ??? Němcům vadí, nám ne !!!
  • Ty nejsi blb, ale korunovanej. Kéž tedy přijdou, sbalejí tě jako cikánského potkana a odprásknou tě týlu. Komunisté to nedělali, to by jsi jej přece nepřežil. Ale Němci ano !!!
  • Mír ano, my to nerozdmýcháváme, ale oni se zase serou !!! Nemysli, že nás chtějí přijít líbat !!! Usnesením Postupimské konference je to ukončená věc a dekrety jsou historické doklady. Proto se snaží je Schwarzenberg zpochybnit jako neplatné. To je ale záměrně zkomolený úmysl. Správný smysl je ten, že dnes, pokud zůstane situace, tak jak je, jsou jen historickými dokumenty, ale nikoli neplatnými. Pokud Sudeťáci nechtějí zabírat území, a vyhánět Čechy, není nutné žádné dekrety vytahovat na světlo. Tak proč to chtějí, pokud nechtějí zpátky majetek a vyhnat Čechy ??? Jezdit sem mohou, podnikat také, mohou si tu i třeba koupit nemovitosti atp. já to nebudu hledat, ale nepotřebují se dekretů všímat v ničem jim nebrání, kromě jediného: " Vyhnat Čechy z pohraničí a zabrat jejich majetky - ty dnešní, které nikdy jejich nebyly....A o to jim jde !!!
  • To víte, doba, kdy si vaši v "sudetech" šťastně zahajlovali kdy chtěli byla zapíchnuta na OST FRONTU otevřeném vámi a Rakušanem Hitlerem.
  • Aaa soudruzka C U B K A se nam problala z komatu. *12* *10* *12*
  • Za to ti nikdo nemuze,ze ses vyblil..Kdyz nesmis na psychiatricky prasky chlastat-tak zkratka nechlastej!
    *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit