Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kubo, ani ten Klaus vám nepomůže. Vy to dobře víte že ty volby prohrajete ale stále byste chtěli ještě vládnout.at žije ČSSD.
  • Komentáře deníků... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a ještě 200x *1* *1* *1*
    Znal jsem jednoho předsedu ZO KSČ, který svoje bláboly vždy, ale naprosto vždy začínal slovy: V úvodníku Rudého práva... to či ono... Když si nepřečetl úvodník RP, tak ten hňup nevěděl, co kdáknout. V čase, kdy kdákal o vedoucí úloze strany, jeho drahá choť okrádala děti v mateřských školkách, kde spravovala kuchyně... Inu, co je doma, to se počítá i mezi soudruhy...
  • Nadčasový Karel Kryl by se dobře pobavil.......viďte pane Kalousku a paní Němcová!!!
  • Je pochopitelné že MfDnes si přeje aby volby byly co nejpozději. Čím později budou tím déle mohou povzbuzovat nepřátelé levice a Zemana! A po volbách jim pravděpodobně vyschnou prameny od bohatých stran napojených na mafie.Doufejme že schopní redaktoři se včas přeorientují!
  • Vážení.
    Už je mi z toho všeho nanic.To se ani jeden z nich nestydí se takto handrkovat,aniž by nám to něco přinášelo? Nemají kousku cti v těle.
    Myslíte si,že předčasné volby něco vyřeší? Nikoli.
    Opět tam nalezou ti,kterým jde o vlastní prospěch a naše země bude opět minimálně o miliardu chudší. Takže k čemu to všechno je?
    Nyní se může někdo domnívat,že lobuji za nějakou stranu.Opak je však pravdou.
    Jelikož žijeme v době,kdy se stala prioritou politická společnost,je potřeba si uvědomit,že tento trend je třeba změnit na společenskou politiku.
    Jen takový systém by alespoň do jisté míry zaručoval řešení problémů v naší zemi,a to bez stranického zaměření.
    Obyčejný člověk by měl mít zákonné právo,podílet se aktivně na dění v naší zemi,nejen tím,že půjde k volební urně.
    Do parlamentu a do vlády potřebujeme renomované odborníky na danou problematiku,NE STRANICKÉ LÍDRY,KTEŘÍ ROZUMÍ POUZE SVÝM VIZÍM.
    Kandidáti by měli být vybíráni veřejností,NE SAMOZVANÍ NENAŽRANCI LAČNÍ PO MOCI. Z takových si mají pak lidé vybírat? Science fiction. *10*
    • Jo, vidím, že jsi vystihl podstatu demokraci, možná spontánně, aniž jsi to zamýšlel. Ale máš plnou pravdu. Kalousek, Gazdík, Němcová, Šláfenberg a ostatní si demokracii zredukovali jan na volby. Před nimi lžou, až se jim od huby práší, jen aby se dostali ke korytům a dali se do krádeží. Přesně říkáš že demokracie nejsou jen volby, ale ú č a s t l i d u n a ř í z e n í a s p r á v ě v e ř e j n ý c h v ě c í !!! A ta tu do dneška nebyla, ani se o ní nezavadilo. a za demokraci jsou vydávány tajné dohody, čachry a úplatky !!! Prostě, listopadem nezačala demokracie, ale naopak začala totalita zlodějů podvodníků a korupčníků !!! To je ta naše dnešní pravá "demokracie" A toho kraválu, když už toho mají lidé plné zuby Křik až do Himalájí " Musíme bojovat za demokracii," řve Kalousek, ale myslí přitom na svá konta !!! To je jejich demokracie a pravda i láska '''
      • Dobře napsáno. Ještě pro ty pravdoláskaře. Všechno zlo začalo Havelm, protože podvedl celý národ. "Komunisté vás straší nezaměstnaností....nic takového nebude". A zvítězila láska k penězům a pravda zlodějů, tunelářů, korupčníků, justičních mafiánů a politických gaunerů.
  • přeci si nevypustí rybník, to byla jen chvilková nevolnost při hlasování o důvěře vlády. Našim politikům už nevěřím ani nos mezi očima. *12* *16*
  • jspekulovat lze- ale

    Jenom čas ukáže, jak to vše bude...

    mně by vůbec nevadilo,kdyby tato přechodná vláda vládla až do řádných voleb.Zrovna jako dobré by byly volby koncem roku.
    Obojí je v pohodě.

    Hlavně, že v horních vládních lavicích nebude sedět nikdo z minulých.. i když mi bude chybět pohled na chrápajícího KS a hlavně jeho probuzení- to mně vždy pobavilo a bylo to opravdu to jediné,co bylo k smíchu.Vše ostatní k pláči...Snad kamery budou zabírat KS i v poslaneckých lavicích.

    *3* *3* *3* *3*
  • Bude nejvíce záležet na Ministryni národní obrany ve výslužbě Karolině , jak ta se k tomu postaví.
  • základem poznání je pochybnost, s tím souhlasím. Jenže obrat TOP09 o 180° je opravdu hodně nepravděpodobný a u ostatních naprostý nesmysl. I zahraniční média s jednodenním zpožděním (musela přeci nejdříve vytisknout již předem připravené články) uznala, že předčasné volby jsou nejlepším řešením krize. Bohužel ani nové volby mnoho neudělají s rozkradenou a zadluženou zemí, kde mohou investoři klidně podnikat aniž by tu museli platit daně nebo třeba zkrachovat a obratem založit novou společnost aniž by musel poplatit staré dluhy. To je holt taková kapitalistická tradice.
  • Ještě si pod sebou veverky větev nepodříznuli a velice o tom pochybuji, když je jim jasné, že se už do poslanecké sněmovny nedostanou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit