Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souzi, vy současní i ti, co nalezli do jiných stran , jmenuji se poručík Hamáček, a budu se starat o to, aby nesmysly, které vyprodukujete sloužily celému národu!Čest práci!
  • Ten Hamáček vypadá skutečně jako slušný člověk.Jeden by řekl, že ani mezi ty nicky a ukecance z ČSSD nepatří.Jirmanová se teprve musí ukázat,zdali je svébytnou osobností, nebo pouze Babišovou loutkou.Bělobrádek na sebe po prvé upozornil u Jílkové v ČT, a řada diváků tehdy musela při jeho vystoupení tlumit zvuk, protože vyřvával jako pastevec na stádo skotu.Pak , když dostal od svých mediálních poradců vyčiněno, tak se sklidnil, ale stejně vystupuje ve stylu:" Všechno vím a znám a já vám teprve ukážu vy kluci pitomí"!Jen jsem zvědav, jestli nebude vyžadovat na schůzích vedení Sněmovny ochrannou klec, protože komunistů a především Filipa se evidentně bojí!A Filip, to je zkušený politický matador se značnými legislativními vědomostmi a zkušenostmi, z těch zvolených asi nejschopnější.Svědčí o tom i to, že jej volili mnozí, antikomunismem nezdegerovaní pravicoví poslanci a i to o něčem svědčí!!!
  • Je to docela hezký pohled na to jak dělá Filip místoředsedu sněmovny Němcové a Kalouskovi a podobným. Myslím, že si ten výprask oba zaslouží.
    • to jsem ráda, že to tak vnímáte, hlavně je to výprask pro mou osobu, jako občana ČR a já opravdu Filipa nechtěla jako místopředsedu. :(
      • Babi daj si bechera a jdou si vorazit, ať ten výprask ve zdraví přežijou.Přeci kvůli takovej prkotině nepřijde nový šéf financí o jednoho důchodce!
      • To mně hrozně mrzí, že můj jízlivý příspěvek vztahujete na sebe. Že nemusíte Filipa chápu. Šlo mi o to, že ti dva zmínění se sice vymezují proti k. a přitom ve vztahu k hospodářské situaci a republice za 24 let podle mně nejsou lepší, škodí minimálně stejně, ne li hůř. Filip nedělá 24 let nic ( nikdo mu nic nedovolí),24 let je čistý jako lilie( neškodí), neútočí, směje se, volby ho nestály nic a podívejte na výsledek. Za to mohou hlavně taky dva jmenovaní, kteří se dnes školácky čertí.
  • Kalda provokoval že ho nikdo neumlčí. 4 kule z Chomutova umlčely i většího šíbra.
  • Předseda zločinecké bandy, pohrobka rudých hrdlořezů KSČ je místopředsedou sněmovny. To je možné jedině v tomhle zdegenerovaném chazarském českém chanátu.
    • Dej si mokrej hadr na hlavu a lehnout ! Jinak to nepřejde.
  • Samé dobré zprávy, Němcová, Kalousek pryč, ods pod volitelnou hranicí ( tedy zatím). Na čí účet se teď ale budeme bavit o kšeftování se služebním benzínem, padáky, a mnohými dalšími chuťovkami?
  • Tak jak zde čtu,pí.Němcová "slavnostně" prohlašuje,že za jejího vedení sněmovny komunisté ve vedení nebyli.Tak si myslím, že má být na co pyšná... To ti komunisté jsou vzduch? To je někdo, kdo nemá mozek? Si myslím, že ten mozek má vypatlaný právě ta pí.Němcová! Bohužel, to jí ještě ale nedošlo a nikdo jí to jinak neřekl, než dnes, že jí nevzali poslanci do party... takže snad již pochopila... koza jedna...
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!
      • a Pišta ty DEBILEM !
  • Takže korýtka máte rozdělená dacani. Nyní už koukejte také něco udělat pro lidi.
    Problémů je tu dost a zodpovědnost za ně nese i ČSSD.
  • Pokud je možno někomu věřit je to nyní již jen KSČM která měla být demokraticky v koalici a ne Bělobrádek, který se netají souhlasem s rozkrádáním naší země ve prospěch Vatikánu. A pokud nechce zrušení lustračního zákona, je to jasné- místo přihlouplých korupčníků by nastoupili odborníci kteří pokud své znalosti chtěli využít museli do KSČ. A toho se tento taky flanďák a jeho spřeženci " urvi co se ještě dá " bojí jako čert kříže. Držím palce pane Filip a gratuluji.
    • Máte recht. KSČM je jediná pol. strana pro všechen lid. I papež by volil komunisty. Kapitalističtí tyrani by nejraději úplně všechno do základu vykradli a ze svých novodobých otroků sedřeli kůži.
      • KSČ(m) je banda zločinců, kteří se po všech těch zvěrstvech komunismu neštítí nadále ty zrůdnosti propagovat a obhajovat. Češi se tím dostali na okraj civilizovaného světam někam do východních stepí. Nechtějte, aby vás civilizovaný svět bral vážně.
  • Paní Němcová se už asi neomluví za její hysterii, když si "400 policistů s beranidlem" došlo pro Nagyovou. Škoda, pokud se považuje za noblesní, měla to udělat. Ztratila glanc a teď už i funkci. Je řadovou poslankyní, dokonce i ten Hurvínek Benda má předsedu výboru. Halt ODS je na cestě do zapomnění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit