Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marcelskrc

    Nerovnováha asi EU nevidělo nikdy Atlas světa co?

  • Spolupracujte s námi a nevměšujte se, řekl Si evropským politikům.

    • Marcelskrc

      Asi tak

  • Tak ti moulové chtějí rovné podmínky bez intervencí státu....no a co v rámci EU, je tu také ta požadovaná rovnost?

  • " EU očekává, že Peking přijme konkrétnější kroky k zajištění lepšího přístupu zahraničních firem na čínský trh,“ podotkl předseda Evropské rady Michel "

    Už zase lže, ta naše EU. Firmy tam samozřejmě přístup mají a měly, jen se Číňané nechtějí nechat odírat od zahraničních firem. prostě Číňan není Čech. Viz:

    "Číňané nechtějí dřít za pakatel. Zahraniční firmy proto hledají levnější zeměpet15. 4. 2015Peking – Řada zahraničních firem odchází z Číny a stěhuje své továrny do levnějších destinací. Náklady na výrobu v Číně se začínají prodražovat kromě jiného kvůli rostoucímu nákladům na zaměstnance. Čínští dělníci mají stále větší povědomí o svých pracovních právech a nebojí se o své nároky hlásit. Dělnice z továrny na kabelky v jihočínském Nan-langu žádají příspěvek na bydlení a víc pracovních hodin. Z tvrdého policejního zásahu si dokonce řada žen odnesla zranění. „Chtějí mi snížit mzdu. Neplatí nám příspěvek na bydlení, sociální pojištění, dovolenou ani náhrady za práci ve vedru. Chceme vyjednávat, ale ignorují nás,“ stěžuje si dělnice Wang.

  • Smutný pohled na úvodní foto, dva pacienti a jen jeden státník 

  • Protějšky prezidenta Si jen síle rozumějí, neb ks.ndlem jsou. Vliv má také situace v ekonomice, a ta je pro jeho protějšky také kritická, proto chtějí alespoň úskočně, kluzce jednat a tvářit se vstřícně. Čína odmítne platby za své produkty v dluhových dolarech.  Půjde o renminbi nejspíše, a to samotným Američanům i EU způsobí značné potíže. Zdraží se jejich půjčky, obsluhy státních dluhů, ceny za dovoz čehokoliv. Z globalistiky je tento vývoj znám, ale protějšky Číny se na to vůbec nepřipravují. Přijdou krušné chvíle.

  • josef.chmela

    EU má nařízeno od zámořského protektora praktikovat jeho politiku vměšování po celém světě. To už je prostě taková mentalita tzv. "svobodného" světa a tzv. "demokratů", že oni jediní mají patent na rozum a proto se musí vměšovat, poučovat, politicky manipulovat  a ovlivňovat a vojensky obsazovat všechny ty, co mají jiné politické zřízení anebo ty kteří neskáčí jak oni pískají.

    Za toto zlo ve světě může jen a pouze největší terorista světa - USA.

  • " Si dodal, že EU „by se měla vyvarovat všech druhů vměšování“."

    No to je právě ten problém. EU miluje vměšování se kamkoliv. Layenová a spol. žije v tom, že mají patent na rozum a vědí, co je pro všechny jiné nejlepší. Bohužel není v moci obyvatel zemí EU to nějak ovlivnit, protože nemají možřnost Laenovou a celou Evropskou komisi odvolat, protože ji nemají možnost ani volit. Je to takový "stát" nad státy. A jsou čím dál arogantnější, drzejší, nebezpečnější a..........hloupější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit