Přejít na výpis diskuzí
Přehnané moralizování je k ničemu: Krym je pryč, jednejme znovu s Putinem
12.8.2017 | Lukáš Strašík
122 příspěvků
-
... mám tolik nicků, že v tom mám chaos. Váš Sajmon
-
vždyť k předání ruského Krymu Ukropům by bylo třeba referendum a to jaksi neproběhlo!
-
Talos nazdar ty starej vožungře BTW
-
Karl alias bijec pitomečku pěkně si se propíchl.
-
Ty si taky blbej jak půčtok
-
Vraťme se k tématu Krym je ruský a nikdo s tím nic neudělá *3*
-
Bla bla bla.Nic víc z tebe nejde. *1*
-
Nikdo ti ty tvoje bláboly nevěří. *1*
-
Usul - konkrétně na Slapech jsem v životě nebyl, tam není nic zajímavého. Ty možná, např. pražáci si tam vyrážejí houfně.
Howno vzešlo původně z tebe, stačí se tu pozorně začíst a myslet (nejlépe hlavou, tou na krku). To další už je potom jen "nástavba", která být nemusela. Nebýt důležitých blbečků jako ty. Pokud ti k nabytí a uspokojení znalostí stačí poslech jediného pořadu na ČRo, tak to je mi tě upřímně líto ... -
Díky ne. Už jsi nás předběhl s přednáškami z jiných hlav ty tak to stačí. *1*
-
Kimcid - tak neopisuj cizí myšlenky, nejsi ve škole ! Co takhle něco původního, nejlépe z vlastní hlavy ? ... *3*
-
Pro my: když už, tak četL !!!
Jazyk český, možná pro 3. třídu pomocné obecné školy nebo jak se to jmenuje dneska. A tohle další "mudrování", kdo podle tvé mdlé úvahy co "čet nebo nečet", si nechej na maturitu z JČ, abys ji udělal. Nebo pro kámoše na svojí úrovni, Sajmone ... -
Tak to si přesně o tobě myslíme trapný beznicku Karle.
-
No těžko diskutovat s tebou když nevíš co se v tom pořadu říká.Tak že howno z tebe by vzešlo.
A jinak tvá dovolená na Slapech (protože dál jsi se nikdy nedostal) nás nezajímá. . -
Nejsem VILe ani BTW, ty neznám, na Tiscali to při povinné registraci lze určitě ověřit.
Možná to jsi zrovna dnes ty, trapný "beznicku" ?
Takové "chytráky" tvého formátu, ty mám tak rád ... -
Je to jako vždy.Rusko-německá smlouva. A opět potichu,ano Litva,Lotyško,Estonsko, Ukrajina...Nejspíš i Polsko jedna strana bude chtít zpět své Prusko a druhá zbytek původního Polska už má.Tedy až zabere Ukrajinu. Němci zaberou nás a Rakousko. Stejný scénář,nová válka. Tak to dopadne. A začalo to překreslováním map ve prospěch Ruska po druhé světové válce a ta pokračovala napadením Finska. 30.11 1939 po podepsání paktu Molotov- Ribbentrop v srpnu téhož roku.
-
víme sajmon, čet
-
Kdo je zrovna u tebe šmudla, ty arogantní blbounku.
V oblasti Levanty (najdi si, co to znamená !) jsem byl 2x, jednou pracovně na delší dobu a jednou na delším soukromém pobytu, v rozpětí cca 20 let. Takže s tím pánem z ČRo bych si možná mohl docela dobře popovídat - s tebou je to ale jen ztráta času, přidrzlý ňoumo ... -
Oo - tak to jsem teda ten nelida. Omluvte mě, měl bych se jít stydět do kouta !
"Myslitel Se" zrovna moc nepřekvapil - žádné (proti)arumenty na mě samozřejmě nevytasil, jen naklikal řádku "nelíbí". No, dobrá. Je to jen nějaký blbeček a Neználek. Nebo naopak. *3* -
A všechny vás přelíznu vy moje řitě