Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ta demokracie, kterou tady miluje Okamura ,Orbán a jiná pakáž!

    • A v   ČEZku Fialovi  pětizmr.dští  soudruzi zakázali na počest Vítězného  Února vlastně všechen nezávislý tisk ke dni 25.2.2022  !!! Takže vedou nad Ficem o 1,5 roku !! Tak co to meleš  za sr..čky,  potrkané  To   jardo-jano  !!

      • Troll je za nesmysly a provokace placený a nejvíce je spokojen, když někoho naštve, jako je to vidět na vás.  Může za to dokonce dostat finanční prémii. Nejméně spokojen by byl, kdyby na něho nikdo nereagovat. AMEN.

  • Nyní vyhozen ministr obrany SR Naď je nyní zaměstnán u psychoČernochové jako poradce s platem asi 45 tisíc korun. Prý se osvědčil při výkonu funkce... Tato vláda stále provokuje občany, zůstává jakoby kůlem v plotě a přitom se chválí. Už je tak nepopulární, že i manstream udělal čtvrtobrat a kritika vlády je tolerována. Kdyby to manstream neudělal, brzy by musel udělat obrat o 180 stupňů. Kdyby byl signalista univerzitní hňup myslící, tuto vládu by nyní na základě její kritiky a chyb rozpustil a vypsal by nové volby. V těch by ještě mohl zvítězit. Za dva roky bude společnost tak zpolarizovaní a naštvaná na vládu, že pak by už na vítězství ve volbách volský potah ze Strakovky těžko mohl pomýšlet. Ale čekat na výměnu 2 roky si tato společnost nemůže dovolit.

  • Přesně podle Velkého Vzoru z východu.  

  • mun.go

    Médiá trochu frflú. Ale to, čo premiér Fico ohlásil, nie je nič nezvyčajné. Robert Fico oznámil, že vybraným médiám skontrolujú akreditáciu na Úrade vlády SR. Inými slovami, môže sa stať, že niekoľko dní, alebo aj dlhšie, nebudú mať prístup na vládne tlačovky. Síce sa im to, samozrejme, nepáči, ale nejde o nič také nezvyčajné, ako sa to ony, alebo hneď aj pani prezidentka, snažia vykresliť. V západných vládnych budovách aj parlamentoch platia oveľa, oveľa, oveľa strohejšie režimy, ako u nás.

    V britskom parlamente nesmie nikto – žiadna televízia, ani súkromná osoba – snímať vnútro parlamentu. Toto právo má len samotný parlament, ktorý má vlastnú televíznu službu a tá signál sprostredkúva ďalším televíziám. Naháňanie poslancov po budove s kamerou v ruke, pokrikovanie zo strany novinárov po členoch vlády – tam je to nemysliteľné. V americkom Kongrese sa smie kamera zapnúť len na presne vyhradenom mieste, len na povolenie zamestnanca, a musí byť na statíve. Novinári majú predpísané aj to, v akom oblečení smú do budovy vstúpiť. Podobne prísne pravidlá platia aj v Bielom dome. A s akreditáciou, teda povolením, kto tam vlastne môže chodiť, sa narába oveľa prísnejšie ako u nás. Oni si určitú základnú slušnosť zo strany novinárov aj „novinárov“ vynútiť dokážu.

    Takže ak chcú médiá to, čo sa deje, pomenovať správne, titulok by mal byť „Premiér zavádza západné štandardy práce s médiami.“ Bodka.

  • KIMCID

    V pořádku u nás v ČR ,jsou taky omezena nevyhovující média a zdroje

    • Šalom. Ještě kdyby jste od nich nuladevítko nepřebíral názory.

  • Naša spoločnosť zrejme nebola rozdelenejšia ako je dnes. ( Čaputová)

    Má pravdu, to děvče 

    To platí o naprosté většině zemí EU a obzvlášť východní části. A o to samozřejmě jde extrémně bohatým psychopatům, kteří si s námi prostřednictvím Scholzů, macronů,sunaků dělají co chtějí 

  • Jistě je to jen začátek. Kdybych záviděl, záviděl bych Fica Slovákům.

  • risach

    To se mi líbí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit