Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co Nečas nazývá reformou,je jen dalším lumpáctvím mocných.Reformou by bylo pokud by se znárodnil majetek všech rodů politických lumpů,kteří se od údajné revoluce podíleli na zbídačení této země.A uvedení lumpové byli nahnáni do pracovních táborů,kde by makali v takovém tempu,až by se jim od zadku kouřilo.Snaha ještě více zbídačovat už ty pořádně zbídačené povede pouze k revoluci.Pro ty zbídačené bude platit heslo:"Za námi už je jenom bída.Ustoupit není kam.
  • Toto chování vlády ukazuje na její úroveň hadavých bab a neumětelů.Takovou vládu si bohužel tento národ zaslouží!!
  • Koukejte pracovat a reformovat hlavně ve státním. Myslím, že Bátora se stal nepohodlným snižování úředníků se asi nelíbí TOP asi tam má svoje lidi.UHN
  • Kalousek má kševt,a tak potřebuje najít důvod,proč nezdanit herny atd. . Ten člověk vůůůůůbec nemá co dělat ve vedení státu. Pokud se ho strana TOP 09 nezřekne a neodvolá, nemá cenu o čemkoliv jednat. On jde tvrdě za výdělkem a je jedno na co narobuje problém. Vždy když byl MF byla ČR ve finančních problémech.
  • Pan Nečas by si měl uvědomit,že tu neúnosnost dělá on sám.Vadí mu výrok(pravdivý) pana Bátory,ale výroky knížete mu nevadí.Jestlipak mu vadí,že defraudant Vondra letí na pohřeb vrahovi za peníze daňových poplatníků a ještě jim veze vyznamenání.Z této vlády je mi na blití.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit