Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta rádoby premiérka nemá snad všech 5 pohromadě. Přece první co měla udělat po zahájení schůze tak měla představit nového premiéra a dát mu slovo aby mohl představit vládu. Aroganci a neschopnost dokázala i po upozornění panem poslancem Haškem kdy místo aby se omluvila a chybu napravila dala slovo tomu hulvátu Kalouskovi který neustále urážel pana prezidenta. To má být podle ODS, strany tupých hlav TOP 09 a strany kterou nikdo nevolil LIDEM premiérka děkuji nechci.
  • KDD , tj. každý den dobrý. Kapři si rybník nikdy sami nevypustí. *3*
  • Až budou jednou nové volby, tak volte KSČM !!!! Nejslušnější a nejdemokratičtější politickou strunu u nás. Hlavně nevolte nikoho z pravice. To by byl pro všechny občany ortel smrti. Pravicová pakáž rozkradla a přivedla do bídy naší zemi. Z pracujícího lidu udělala žebráky a bezdomovce. Ukradla všechny sociální jistoty. To co provedli není spálená zem, ale atol Bikiny.
    • KSČM jsme tady měli dost dlouho je to banda zlodějů a lhářů včetně Vás.
  • Co by ty vemena jako např. Marek Benda dělali ?
  • Předčasné volby nejsou řešením. To by jedině "bývalé" komunisty pod modrým přehozem, kteří se už napakovali, vystřídali "bývalí" komunisti pod oranžovým přehozem, kteří se také chtějí napakovat.
    Je zajímavé jak se Sobotka stále ohání zájmy občanů země. Proč ho ty zájmy nezajímaly když finančně ministroval a v době ekonomické prosperity dokázal zadlužit i naše vnuky? Pod vedením polocikánského Paroubka zvedli štědré sociální dávky, takže pro cikány je výhodnější nepracovat a plodit děti. ČSSD tak mimo jiné podpořila populační explosi cikánských parazitů.

    Je třeba řešit skutečné problémy, jako je absence slušnosti, morálky a práva, bující východostepní mafiánství a křiváctví, plíživé znovupřipoutávání nás k Rusku a zavádění putinokracie, jak se o to snaží Zeman. A ne utrácet peníze za nesmyslné volby a hádat se kdo s kým jó a s kým né a odvádět tak pozornost obyvatelstva.
  • Dám jen Krause a jeho citace Olivera Cromwella!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=LHHYpu68er0
  • Fraška. Z čeho by ti šmejdi platili svoje hypotéky? Takovýhle šolich za ty prachy už nikdy neseženou. Takže v tom budou jednotní, pravice-levice, ty si rybník nevypustí.
  • Proč se jim nechce odejít no jistě že pro ODS by to bylo volbách fiasko a ty dvě strany VV a Lidem by se tam vůbec nedostali komu by se chtělo opouštět dobré místo a za málo muziky mnoho peněz .Jde také o zamyšlení jak naše garnitura říká demokracie no dalo by se polemizovat minulé volby vyhrála ČSSD a kdo sestavoval vládu bez toho že Klaus vybral ODS tak by se nestalo to co se stalo stát je v pr..... protože já si myslím že stát si nechával podniky, které na něj vydělávali odváděli řádně daně a lidi mněli práci a dnes podniky jsou soukromé a peníze jdou do štrůzoku a lidi jsou bez práce .O restitucích to je také padlé na hlavu kde ty církve brali nemovitosti a pole jen kdyby ve Vatikánu odtajnii období inkvizice myslím si že by si ani neškrtli takže to se naší vládě velice povedlo uvrhnou tento stát do ještě větčích sra.....než za komunistů.
    • Vašku, místo chrlení svých "mouder" závistivé hospodské lůzy by sis měl nejdřív dokončit základní školu. Jinak bys mohl vypadat jako b.bec.
  • Kalousek a Benda jsou opravdu čestní, chytří a hlavně vyčuraní. Když je člověk poslouchá , tak neví jestli sní, nebo bdí. Taková debilita ,co se u nich projevuje je otřesná.
  • ... cirkus Humberto :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit