Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Celostátní závazné referendum je v ČR politicky neprůchodné od samotného vzniku a vyhlášení nové ústavy. 

    Můžete si na stránkách parlamentu ČR dohledat marné snahy o prosazení "Zákona o referendu" ...

    Debata o referendu přerušena. Strany se neshodly na způsobu hlasování ...

  • U kalamit překáží kde kdo...

    Hlavně ti, co chtějí "pomáhat"...

  • Každý kromě Vás je komunistický fízl? Není Vaše krycí jméno Cibulka? Potom dobrá.

     Nebo je to jen příznak nedostatku slušnosti vůči jiným diskutujícím. Mám v úctě osoby vyššího věku a proto se dál nebudu šířit. 

  • A vy jste ho tři dny pozoroval ? Vy komouši holt máte to fízlování v krvi, jen už není komu tyto protistátní záležitosti nabonzovat že ?

    ten člověk byl novinář, je to jeho práce ....

  • Ne že bych ti nějak podkuřoval, ale trefil si to. Nejsem žádnej Babišův žoldnéř. Jen sem rád , když lidi po 30ti letech začínají zase trochu myslet.

  • Přesně to je ono.  Rád bych vám vytknul že jste dnes dnes přišel /popřípadě nepřišel/. Vaše jednání mě přijde jako velice ohavné. S úctou Váš obdivovatel.

  • Všicni aparátčíci překáží. Jsem z Moravan /blízko Slepotic/ a ten hotenton z ČT tady i nocoval aby něco viděl. Nebylo co, nákaza, chov v pr.eli, zlikvidovat a nanovo. A ten šul.n tady čekal celý 3dny až zahřmí a nicí.

  • Každý premiér je na takovém místě platný jako vládní vojsko v Itálii. To je všeobecně známo. U nás nebo kdekoliv ve světě. Že jde spíše o jakýsi symbolický krok. To ví každý normální jedinec.

    Pan Bystroň, takto redaktor slovutného Hlídacího foxteriéra, by si ale nejspíše přivodil zranění roztržením nevymáchaných úst, kdyby pan uzenář na takovou návštěvu nezajel.

    Pan Babiš asi tuší, že není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem. 

    Ten pán v tom šedém svetru - to je Kůrovec? Představoval jsem ho tedy jinak. To je vidět, jakou práci si s článkem a popisem obrázku pan redaktor dal. To by se panu Jéglovi nestalo. 

  • Na jednu stranu na politiky nadáváme, že jsou neschopní. Na druhou stranu od nich čekáme, že když přijde nějaká přírodní katastrofa, tak nám pomůžou.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Politici nejsou neschopní. Musí mít nějaké schopnosti když se lžemi a prázdnými kecy prodrali k plnému korytu. 

    NESCHOPNÝ JE STÁVAJÍCÍ REŽIM NAOKO SE TVÁŘÍCÍ JAKO ÚDAJNÁ MOC LIDU, PRÝ DEMOGRACYJE, NEBO JAK SE FRAŠKA OZNAČUJE (Lid je však pouze v postavení nevolníka) ALE PŘESNĚJŠÍ NÁZEV BY BYL STRANOKRACIE (tedy diktatura malých soukromých zájmových sekt které se sápou po moci nad Lidmi a po státním majetku). 

    Jen totální imbecil věří, že tahle karikatura Svobody může fungovat. Nikdy v minulosti nefungovala a nikdy fungovat nebude. A je úplně jedno zda je u koryta jedna sekta, dvě sekty nebo dvacet sekt. Stejně jako by nefungovalo kdyby se doktoři do nemocnic a řidiči vlaků a autobusů vybírali jen na základě stranické příslušnosti místo POTŘEBNÉ KVALIFIKACE A MOŽNOSTI KONTROLY A ZODPOVĚDNOSTI U JEJICH PRÁCE. 

    Až bude individuální adresný volební systém politiků (kteří budou vybíráni podle své kvality a ponesou plnou trestní a hmotnou odpovědnost) a bude referendum, kde Lidé budou své zástupce moci kontrolovat BUDE I KVALITA.

    Dokud ale bude systém anonymních korytářů, dosazených k moci jakousi pidisektou, chráněných imunitou bez kontroly referendem, budeme se brodit po kolena v hnoji. DOSLOVA. A to ještě budeme rádi když to bude jen po ty kolena.......

  • Pokud by pisatel tohoto silně teoretického článku někdy zastával nějaké vedoucí místo , tak by věděl , že nejlepší je vidět věci na vlastní oči. S tím souvisí i možnost přijmou vhodná opatření a urychlit tak tok událostí. Né vždy mají lidé kteří jsou na místě takové kompetence jako  např. premier. Přesvědčit se na vlastní oči je vlastnost schopných lidí a díky za jejich angažovanost. Znám plno vedoucích pracovníků co řídí firmu od stolu a pak se diví co se to děje.Když vám popisuje situaci někdo kdo tomu nerozumí , tak je celkem jedno jakou máte zkušenost , protože vycházíte z poznatků toho neschopného jedince a vaše rozhodnutí bude tak vypadat.

  • Když se premiér dostaví nebo nedostaví je některým novinářům úplně jedno, hlavně,že můžou plivat jedovatou slinu.

  • Dovedu si živě představit, že liberálně demokratická média dokáží zkritizovat premiéra za to, že se dostavil i za to, že se nedostavil, tudíž ho to nezajímá. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit