Premiérův novoroční projev: Byli jsme před covidem, budeme i po něm
-
To je život ze strachu za navrácení majetku, co nakradl. Bojí se z jeho navrácení a hlavně o imunitu, aby si konečně nešel sednout alespoň na 10 let. Proč nečiní pí Benešová.
-
Takže důvodem té změny je opravdu "postsilvestrovská viróza"? 😯
-
Pokud si vzpomínám, Miloš Zeman zavedl změnu, kdy jako prezident už nemluví na Nový rok, nýbrž tuším, první svátek vánoční. A nejsem si jist, zda to je od začátku jeho působení, každopádně už to praktikuje několik let. Mám dojem, že se tím snažil navázat na tradice První republiky. K obsahům projevů obou jedinců, se nehodlám nijak vyjadřovat.
-
Když tak někdy sleduju diskusi, říkám si, jaký to musí být zoufalý život, užírat se neustále zlobou, závistí, nenávistí, vlastní neschopností a bezmocí. Jako by inteligentní normální člověk neměl možnost jiných smysluplnějších zájmů. A to rok teprve začíná.....tomu říkám promarněný život.....😯
-
Tak to má Bureš prd a ne vakcíny , když řekne : Česko nakoupilo vakcíny pro de facto všechny obyvatele České republiky, pokud o to projeví zájem! Ty stamiliardové sekery (mi) bytostně vadí,ale lumpárny s dotacema pro Agrofert mu nevadî!
-
ja nejsem zvědavej ani na jednoho a soudruh bureš vždy nějak hovoří (to mu stejně připravuje Prchal) a jinak činí .
-
Premiérův projev jsem neslyšel a nemohu ho tedy hodnotit. Ale to co se z něho uvádí v tomto článku, s tím v podstatě nelze než souhlasit.
Snad jediná věc mi připadá velice neobvyklá: Na Nový rok podle tradice vždy hovořil president republiky. Proč místo něho tentokrát hovořil premiér? Že by president měl na Nový rok "postsilvestrovskou virózu" a nemohl tedy zachovat tradici a pronést projev?