Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Policie nyní hledá násilníka, kterému za loupež s tragickými následky hrozí až osmnáctiletý pobyt ve vězení."
    Před rokem 1989 by dostal trest smrti, žádný fešácký pobyt v kriminále.
  • Co se divíte, to všechno jsme jim zařídili my všichni, naši politici, naši soudci, naši kurátoři - kteří jim radí, na co všechno mají nárok a také každý obyčejný slušný člověk, který si to bohužel nechá líbit. Proč by pracovali, když se můžou jenom flákat a brat obrovské dávky za dětičky, o které se stejně zase stará jenom stát a otravují se s něma naši učitelé, i přesto, že je jim naprosto jasné, že z nich nikdy nic nebude, jenom zase příživníci společnosti, asociálové a kriminálníci. Ale už nikdo z politiků, ba ani z novinářů neřekne po pravdě, kolik je jich v kriminálech a jakou měrou se podílejí na trestné činnosti.......... a dobře nám tak, zasloužíme si to. Příště budu volit jenom takovou politicou stranu, která s tímto českým a moravským bordelem konečně něco udělá. Příjemný víkend přátelé .....
  • Těch tzv.NEPŘÍZPUSOBYVÝCH jsou plné věznice.Chybí trest smrti v naší legislativě jinak nás pracujících bude stále méně a méně. V Novém Boru to samé,kde jich bylo několik s mačetami.To je podle mě organizovaný zločin.Nejsem extrémista,ale těch jediných se bojí.
    Ti tonovaní tmavý asi lidi dokáží ze sociálního zákona vytěžit co se dá,ale z morálního právního zákona ještě nic nečetli,nebo jen ty odstavce co se hodí.Nazávěr jen bych zaspíval KDE DOMOV MŮJ,KDE DOMOV MŮJ?????
  • Negr zasranej
  • Toho vola co napsal "tmavší pleti"by měla redakce na hodinu propustit.Zřejmě neví že je to prachobyčejný cikán o níž se všeobecně ví že nepracují a KRADOU. *11*
  • Já ani nechci nic psát - kdybych napsal pravdu tak jak ji cítí 99% opravdových ČECHŮ ještě by mne zavřeli - tady se za pravdu vždy zavíralo upalovalo a tihle komunisti přemalovaný na modro je svoloč která ví že když je nechají a ještě jim dají zadarmo nažrat dostanou u voleb o pár hlasů navíc - už aby to začalo - TEĎ TO BUDE HRUBÝ SMIRKOVÝ PAPÍR A NE SAMET .. *16*
  • cikorka jako vyšitá,jen houšt,at kradou a vraždí ještě víc,to je stále málo.Čím víc mrtvých a okradených,tím dřív to začneme jednou provždy s tou pakáží řešit *1* ,pak už konečně i ti tzv zastánci tady těch zvířat pochopí,že cikorky jsou nepřizpůsobivá pakáž a nemají tady co dělat..Na lampy s něma !!!
    • ... jsou nepřizpůsobiví? *1* Jenže ve 3 století je vyhnali z Indie do Persie, odtud je Peršané rozehnali na na tři světové strany, jen na východ už nemohli, tam byla Indie. *10* Vlastně jsou přizpůsobiví, jen mají malé sociální dávky, které se jim brzy v rámci předvolební kampaně zvýší *16*
  • Tmavší pleti. To už tady jednou bylo v temně rudé.
    V květnu 1945 přiběhl na policii muž. ,, Američani mi ukradli hodinky."
    Jak víte, že to byli Američani ?
    Nó, řvali na mě davaj časy.
    Tak to nebyli žádní američani, ale Rusové.
    Já to neřek'. To jste řekl vy, pane stážmistře.
  • .... nebo, že by byl indického původu ... *10*
    • Sestřenice Ghándího to byla.
  • Tak nevím.Buďto přestává fungovat cenzůra nebo se s násilníky "tmavší pleti"roztrhl pytel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit