Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se slušným kamioňákům, ale v poslední době je chování kamionistů opravdu katastrofální a mám dojem, že řada z jejich řidičů by měla jezdit nanejvýš s kačerem v psychiatrické léčebně, Chovají se opravdu nezrale, dětinsky a nebezpečně a nejhorší jsou Maďaři, Poláci i Slováci. Jel jsem tento týden Praha Ostrava a zpět, a to co jsem viděl hraničilo se šílenstvím. Když pak člověk vidí, kdo někdy z těch kamionů vyleze třeba u čerpací stanice, tak se těm zjevům nestačí divit.,na nohách pantofle, výraz ani nemluvě. Divím se, že dopravci těmto debilům drahá vozidla vůbec svěří, dříve to bylo nemyslitelné. byla nejdřív PV3S na vojně, pak oprýskaná Avia a pak možná LIAZ. Dnes má 22 letý kluk Scanii a chová se jako pán světa, ve dvou zúžených pruzích jedou např. 5 km vedle sebe a vy všichni ostatní si trhněte nohou. my jsme páni silnic. Možná by policie místo stupidního měření rychlosti měla řešit takovéto problémy a poslanci by měli trochu přidat v odpovídající legislativě. Teď se za dva dny na D1 a jižní spojce převrátily 3 kamiony. Jak ke to možné ?
  • Máš trochu mylné informace.Jezdím kamionem 5 let a vždy mě může rozesmát,kdy mi někdo tvrdí,že ho předjel kamion 120tkou.Této rychlosti jde dosáhnout pouze naložený do plna a z kopce.Každé nákladní vozidlo nad 7.5t je vybaveno omezovačem rychlosti nastaveným max 90km/h.Takže tyto bláboly beru s rezervou.
  • Vůbec se nedivim řadě převrácených kamionů.Jezdím v noci po D1 na tempomatu 92 a všechny kamiony předjíždí 115.Jak je to možné.Do Břeclavi ze Slovenska jedou jak beránci v kolonách a bojí se pokut z kontrol ,,Inšpektorátu bezpečnosti práce,,Za hranicí Lanžhot jsou to najednou uplně jiní řidiči.Celní správa a ,,tryskáči,, v pasatech u nás spí a nebo buzerujou chudáky na odpočívadlech.Chce to vyšší pokuty a důslednou kontrolu rychlostních limitů, zákazu předjíždění a bezpečnostních přestávek podle AITR celní správou a policií.Na druhé straně si podniky v ČR hrají na ,,džas in teim,,a honí dopravce.A pan major Huml si muže plíce vypovídat když se úplně rozpadl systém výchovy a kontroly řidičů.Z autoškoly přímo do rovin Turecka s Volvem 500PS a pak se obrátí na prvním sjezdu u Prahy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit