Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klause teda za tu polistopadovou zlodějnu co tu dopustil fakt nemusím ale co se tejká EU tak má pravdu. Je to jen skrytě totalitní spolek s hordou úřednického aparátu který nepodléhá žádné volební účasti a jen ztěžuje lidem život horama spisů a nařízení.
    EU prostě nefunguje. V kolika státech je obří zadluženost a nezaměstnanost a nikdo zatím nepřišel s žádným nápadem jak tyto rozbušné situace vůbec řešit.
  • Je tady spoustů příspěvků na všechno možný, ale já ve věku 69 let nedokážu dodnes pochopit jak v parlamentu může o něčem rozhodovat strana Lidem, kterou nikdo nevolil.Je to naprostá anarchie a nedokonalost našich zákonů.Rád bych ještě jako vždy poznamenal, že naší rodině komunisti vzali spoustu majetku, ale na druhou stranu jsem za komunistů se nikdy nemusel bát o práci.Ale dnešní pravičáci mě vyhodili ze zaměstnání, kde jsem byl celý život tři roky před důchodem .Asi jen proto, že jsem se snažil mluvit do jejich podvodů.Ať se to někomu líbí nebo ne musím dnes říct, že mně tolik minulí komunisti neublížili jako tahle banda bývalých veksláků, převlečených komunistů a podobné zrůdy.Nikdy jsem nebyl ani pionýr, či svazák natož komunista.To na moji obranu pokud tady nějaký blbec bude zase chtít obhajovat Nečase, Kalouska a jiné podobné prevíty.
    • Pokuď se v koalici přejmenuje část strany na jiný subjekt, tak musí dojít k rozpuštění parlamentu byť by uvnitř získal důvěru. Vláda musí odstoupit i kdyby miliónkrát nechtěla, stranu Lidem nikdo opravdu nevolil. Lid si může stěžovat u EU soudu, že se tu demokracie vytrácí a začíná tu chaos, nepořádek a hlavně toho zneužívají lidské hyeny. Je na čase se zbavit Nečase, Kalouska, ministerstva práce a sociálních věcí v této obludné podobě. Ministr zdravotnictví se naposledy zachraňuje v případu metylalkohoholové aféry, to je jediný jeho dobrý skutek, jinak by taky mohl předat žezlo někomu jinému, liberálnějšímu a ne takovým, kteřím nejde o zdraví občana, tím myslím mafiánskou taktiku VZP a následné rušení velmi úspěšných nemocnic jako je ta Podřipská, která mnohdy zachránila člověku život. Navíc hudební skladatel, písničkář Michal Horáček by měl taky bojovat o tuto nemocnici a něco říct do mikrofonu nahlas v jakékoliv televizi, se kterou má smlouvu. *4* .
  • taky si myslím, že v tomhletom má pravdu... ale když jsem tak sledovala včera tu lidovkyni... a její "názory"... pán bů s námi a zlé prač. No a od oranžového senátu se nedivím.... pořád postaru obdivují EU i když z ní nic dobrého nejde... divné... ale není koho volit... Zeman podepíše všecko, jako podepsal Klausovu privatizaci, a ostatní... vždyť ti se jen v EU shlíží.. a%t je to křivák Fišer, a další... o nic lepší.....je to děs....
  • Takhle funguje demokracie v Bruselu. Fond je v platnosti už od začátku října, aniž ho hlava státu členské země podepsala. Platí to, co řekně Německo. Původně měly být pod smlouvou podpisy všech členských zemí, protože se nevědělo, co na to německý Ústavní soud. Ale jakmile německý soud rozhodl positivně, začal fond okamžitě platit, ať s tím jiné země souhlasí nebo ne. FUJ!
  • Prozíravost pana prezidenta je pravým opakem myšlení 97% tláchalů zde. Kdyby byli něco platní, neztrapňovali by se zde. Ono to inkognito moc nebolí. Na ulici se vyjít bojí :)))) Čau!
    • ... a ty jsi prvotřídní tupan, se kterým vytře podlahu i ta poslední hajzbába :))))
      • Kozomrde jak jsi na to přišel???
  • Už by si také v Bruselu měly uvědomit, že se EU pomalu řítí do záhuby a že to prostě nefunguje, tak se to začíná lepit financema a je to ještě horší.Prostě a jednoduše je po ptákách, tak začněte už přemýšlet nad něčím novým, ta buzerace z EU začíná nabírat obrátky a nic dobrého to menším státům nepřináší a ani nepřinese, být teď referendum o EU, tak věřím, že by to bylo pro Brusel fiasko, zdarec
  • Máš vyjímečně pravdu Václave, jen hledají cestu, jak blbečkům čechům vyvést miliardy z účtů, protože nynější zákony jim to neumožňují.
    • ... ty jsi král těch blbečku, ubožáku :))))
  • V pořádku. Vždyť to po tobě nikdo nechce. Už stříháš metr.
  • Euro rozpoutá v evropě válku a bude to dřív než nové boty.Všude probíhají demonstrace,
    jen milí pŕedposraní čechové maj svaly max.tak u píva.Ještě bude hrát velikou roli zrušení Benešových dekretů,jak pro moje předky vystěhované z pohranićí Krnovska,tak pro občany
    slovenska s Maďarskou národností,vystěhovaných do maďarska.
    Karolína Peake a Kalousek-hnus.A pronájem Gripenů. Logicky-co Vás vyjde dráž-když si poŕídíte nový vůz,nebo si vemete auto do pronájmu z půjčovny?
    Češi jsou národ,že kdyby do česka vtrhli dnes číňani,tak maj zítra vśichni śikmý oći.
    • Ano, €uro je branou do pekel, chytří se vrátí k původním měnám, hloupí setrvají a případně vyvolají 3. světovou válku. Taky jsem pro zrušení Benešových dekretů, jinak opět budeme v novodobém ruském SSSR. *16* .
  • Daleko větší zrůdností bylo to, když podepsal vládní balíčky a jmenoval vládu. Na jeho podepsání těchto věcí doplatilo 10 milionů občanů a často i smrtí.
    • ... máš mozek v kulích a ještě miniaturních :))))
    • "doplatilo 10 milionů občanů a často i smrtí" seš rozenej komik. Skus to "na stojáka" Nebudeš muset chodit žebrat na socialku.
      • Ty nejsi ani člověk pouze plivanec :)))
    • Nechť zvítězí pravda a láska. Nechť zvítězí KSČM !!!
      • Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
        § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
        § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
        bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.
        A jelikož
        1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
        2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ podporuje a propaguje komunistickou ideologii, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka,
        Proto
        3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
        • Odpal kozomrde, koza už čeká, nikdo není na tvé šprochy zvědavý *10*
        • Běž se s tím vyfotit a stěžuj si na lampárně. Kolik roků sis odseděl do převratu, že jsi tak dobrý přes ty paragrafy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit