Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se nám teda pěkně vybarvil. Tato záškvara z Jablůnkova se chvástá, že bude besedovat v TV debatě ...a on sprostě nedorazí. Je to evidentně všivák a lhář. Lhář který se snaží vypadat pěkně.Jo hochu ty bys byl "okrasou" Hradu.
    • Dnes se nám hoch z Jablunkova opět vybarvil.Opět nedorazil na pozvání televize Barrandov.To muselo vypadat na AVČR za jeho osmiletého vladaření.Teď se nedivím,že tam nikdo nic nevymyslel a vodotoky peněz na platy nehorázné.My potřebujeme presidenta ne manekýna.Doufám,že se omluví i na ty dvě debaty,protože někoho vyzvat a pak se popopo.to musí být křivák na pochodu.Pro nás je Zeman borec,než taková rodina,která žvaní a napadá a nic nedokázal.Myslel jsem si,že Hilscher by byl lepší,ale nebyl.Tento pán nás již 2x urazil,proto je nevolitelný.
    • Zeman přijal dvě debaty, podle něj by víc už nudilo. Drahoš souhlasil a stojí si za svým. Nemění názor každý den, takže plus bod!
      A když tu tak fňukáte, co že si to protikandidát nedovolil, vždyť váš miláček Zeman ignoroval debaty před prvním kolem. A omluvenku nedonesl *15* *15* *15*
      • On je president a tvůj kandidát je prduch,který chce jen peníze je to mocichtivý dědek.
      • Drahoš včera možná získal pár stovek voličů někde v kulturáku zatímco Zeman deseti nebo statisíce v televizi. Drahoš a jeho tým, to jsou ale hlavy ! Ti mají taktiku ! EU by si před nimi sedla na zadek :-))).
    • včera měla proběhnout v TV NOVA první diskuze kandidátů. Je obecně nezvyklé a lidsky podlé, když jeden z kandidátů prostě nedorazí. Jen tak bez omluvy.Je podivné když skoro ž á d n é noviny o takovém kotrmelci pana "slušného" neinformují.On se nám škrábe na Hrad někdo, komu chybí elementární zásada slušnosti.Drahošová už pomalu balí kufry a háže rozhovory jako nějaká první dáma.A oni zatím oba obyčejní vidláci z vesnice, kteří hrají před národem Hogo-fogo.
    • Již je mi z toho na blití,ať klikneš kamkoli tak se objeví ten jeho úlisnej ksicht,Pražská kavárna se snaží a on bláhovej přisluhovač odjel do Brna,lanařit hlasy Moravanů,doufám že mu na to neskočí a pěkně mu to spočítají.Vždyť je to člověk bez přehledu a vlastních názorů.Na hradě není třeba "manekýna" ale presidenta.
  • drahoš je falešný jako ty jeho brýle
    • Nó ... to je ARGUMENT *15* *15* *15*
  • OvcanHavel
    Volím prezidenta ZEMANA *14* , prezidenta který bude hájit české zájmy.
    Říkám jasné NE! Drahošovi a migrantům! *12*
    https://www.youtube.com/watch?v=MYaXyPkVUFc
    • Jen bych doplnil ty české zájmy:

      那時,天下人的口音言 語,都是一樣。
      他們往東邊遷移的時候 ,在示拿地遇見一片平原,就 住在那裡。
      他們彼此商量說,來罷 ,我們要做磚,把磚燒透 了。他們就拿磚當石頭,又 拿石漆當灰泥。
      他們說,來罷,我們要建 造一座城,和一座塔,塔頂 通天,為了傳揚我們的名, 免得我們分散在全地上。
      耶和華降臨要看看世人所 建造的城和塔。
      耶和華說,看哪,他們成 為一樣的人民,都是一樣 的言語,如今既做起這事 來,以後他們所要做的事 ,就沒有不成就的了。 我們下去,在那裡變亂他 們的口音,使他們的言語, 彼此不通。
      於是耶和華使他們從那裡分 散在全地上.他們就停工, 不造那城了。
      因為耶和華在那裡變亂天下 人的言語,使眾人分散在全 地上,所以那城名叫巴別。 〔就是變亂的意思〕
      • *1* *1* *1*

        (čínsky neumím, ale je to vtipná reakce *4* )
  • Prosím,než půjdete k volbám,podívejte se pořádně na ucelený životopis p.Drahoše a jeho prohlášení i zpětně několik měsíců až let.Pochopíte jaký je to demagog a pokrytec.A to nejsou z mé strany žádné populistické slovíčka.A pokud chcete mít na svém dvorku uprchlíky a tím ohrozit svou rodinu,hlasujte pro Drahoše ale potom si neztěžujte.Nemáte vůbec ponětí,jaká je Drahoš persona a jaké kontakty a tedy i společné myšlenky a představy chce aplikovat nebo být nápomocen v jejich realizaci v naší zemi.Je to na vás jaká bude budoucnost našich dětí a vnoučat.Z mého pohledu raději pragmatického Zemana,který má na tuto otázku dlouhodobě pořád stejný názor a postoj.
    • doktore, na to, že jsi intelektuál, by ses mohl doučit pravopis... *1*
    • Zato o Zemanovi toho víme až dost, že? Jestli vy věříte, že zrovna Zeman je tím udatným rytířem, který zabránil uprchlíkům ve vstupu a že Drahoš je sem pozve, tak se chováte jako stádní ovce, která věří všemu, co šéf řekne. Prezident o takových věcech vůbec nerozhoduje a Drahoš migranty jdoucí za snadným živobytím taky nechce. jiná věc je, proč bychom o své vůli, nemohli přijmout pár tisíc skutečných utečenců před válkou - místa v našich uprchlických zařízeních zejí prázdnotou. Naši lidé mnohokrát utíkali a byli přijímáni a i k nám přišlo hodně válečných uprchlíků, naposled z "jugoslávie". A většina se vrátila, tak o co jde? A byli mezi nimi i muslimové *15*
      • Naši lidé utíkali, to je pravda, ale víte za jakých podmínek žili třeba v Traiskirchenu? Zeptejte se třeba Lenky Holas-Kořínkové, zda dostávala speciální jídelníček, 20 tisíc šilinků kapesného, kredit na telefonní hovory do ciziny, zda by měla z kapesného na nějaký "Smát Foun", jestli ji po izolaci umožnili práci herečky...
      • Čechu,s člověk který je mentálně nezámožný se o těchto věcech vůbec bavit nebudu,pleteš hrušky s jabkama,jsi -stultus-koukni na google co to znamená.
      • Čechu,s člověk který je mentálně nezámožný se o těchto věcech vůbec bavit nebudu,pleteš hrušky s jabkama,jsi -stultus-koukni na google co to znamená.
      • Ano, naši lidé mnohokrát utíkali (před násilnou katolizací, před fašisty, před komunisty, a taky za prací), ale nikdy nevjížděli do davu jinověrců náklaďáky, nenechávali bomby na nástupištích a náměstích, nenalítávali ukradenými letadly do výškových budov atdatd., takže byli v seriozních zemích dobře přijímáni. Proti slušným migrantům, doma politicky stíhaným, nikdo v této zemi nic nemá. Proti těm ostatním je nutné tvrdě bojovat a vracet je tam, kde jejich chování nevadí.
  • Volit Drahoše? To je už jen krok k legalizování zlodějů ve vládě: Kalouska, knížete,
    Fialy a dalších "pohobků" Klause. Žijeme již v neprávním státě s korupcí,vládou kmotrů
    a zaprodanců pro-evropských darmožroutů.
    ROZHODNĚ NE DRAHOŠE! *16* ROZHODNĚ NE DRAHOŠE! *16*ROZHODNĚ NE DRAHOŠE! *16*ROZHODNĚ NE DRAHOŠE! *16*ROZHODNĚ NE DRAHOŠE! *16*
  • JiriDrahos
    Volím Miloše ZEMANA prezidentem ČR.
    Zeman bude hájit zájmy ČR a jejich občanů.
    Já jsem ani něměl odvahu jít s ním do diskuze na TV Nova.
    Z důvodu "časové tísně" *1* *1* *15* *3* jsem pohrdl 8,5 mil. voličů a tím jsem se totálně odepsal.
    ZEMAN NA HRAD! *14* *14* *14*
    • A já jsem čekal jakou podlost zase ten StBák Zavadil vymyslí. Koukám, že ten ovčinec spolu s StBákem Zavadilem se opravdu neštítí žádné podlosti. Inu komunisti, "k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky", jak hlásal ten co teď tleje v myším oleji. *1* *2* *15*
  • Ať si každý volí koho chce a podle svého rozumu i zkušeností..ale hlavně., aby lidi co nejvíce zvedli ty své zadky, šli na malou "vycházku " a na těch pár minut.., hodili aspoň ten lístek do té "bedny"..Já volím Zemana, jako menší zlo, ne proto, že by byl ideální a bez chyb, protože to není ani omylem., ale proto, protože je silně pronárodní, občansky vlastenecký a říká dlouhodobě věci., tzv. z mosta do prosta. tedy., tak jak jsou..i když často vulgárně a provokativně...Ať rozhodnou volby a vůle většiny..
  • Je zde Babišem otevřená politická zrůdnost. A sice to, že stát je ovládán Kalouskem a jeho mafií. Tak jak chtějí zničit Babiše, tak chtějí zničit Zemana. Odhalení natvrdo: Kdo volí Jiřího Drahoše, volí ve skutečnosti Miroslava Kalouska budoucím premiérem, volí Karla Schwarzenberga jako mentálního guru, volí celou TOP09 včetně Kroměřížské výzvy a jako třešničku k tomu volíte Drahošovy poradce z Evropských hodnot, Petra Koláře a Jakuba Jandu! V podstatě se mafie začíná odkrývat. Zeman "utře" Drahoše v debatách. Tím ho ale může posílit. Natruc nerozhodní budou Drahoše volit. Nebo si nerozhodní řeknou, než takovou nicku, tak ať to ten Zeman na hradě dožije. Stejně zde není žádná známá osobnost. Ta by se měla vyprofilovat z nižších pater politiky a ne nějací sázkaři, nebo panáci nastrčeni z AV. Bude to těsné, ale snad lidé mají rozum.
  • je chemika Kalouska kandidát, sám ho vyhrabal v Chemické Ústavu AV-ÚV-EU, k tomu snad ani není co dodat ! *1* *1* *1-
    • kdoví v kterém ústavu drahoše vyhrabali, třeba v Kroměříži je dobrý ústav
  • Makak
    Proč se Drahoš totálně propadl v druhém kole voleb?

    Zeman proti Kontejneru: Drahoš zmizel, promluvila basa.
    Těžká honička Kavárny. Zabijácký mix podle Orwella.
    Ti, kteří vědí, co činí.
    Orel létat umí. Porazí "venkov" Prahu a zachrání kousek naděje?
    http://www.protiproud.cz/politika/3586-zeman-proti-kontejneru-drahos-zmizel-promluvila-basa-tezka-honicka-kavarny-zabijacky-mix-podle-orwella-ti-kteri-vedi-co-cini-orel-letat-umi-porazi-venkov-prahu-a-zachrani-kousek-nadeje.htm
    *5*
    • Jó? A co na to Chocholoušek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit