Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že predikce z tohoto článku se nenaplní, Maledivy patří mezi naše neoblíbenější místa na dovolené. Jezdíme tam každoročně už 6 let a místní obyvatelé jsou tak neuvěřitelně milí a vstřícní, že by si tohle určitě nezasloužili. Kdo tedy ještě plánuje dovolenou na Maledivách, určitě se podívejte tady https://www.nacesty.cz/maledivy vždy bez problému a s full servisem :) 

  • Už na gymnáziu z dob C.K. monarchie..se běžně učilo., že tak, jak je např. jaro, léto, podzim, zima.,roky suché, roky záplav, zvedání moří, dělení celých kontinentů, období zemětřesení, holomrazů, obrovských veder atd..,tak jsou ve stejném koloběhu i podobných principech..i tzv. střední cykly..někdy staleté, někdy i tisícileté..a pak jsou i ještě větší a velké..např.na desítky tisíc let., ale i na miliardy let vývoje., jak na této planetě a okolo nás., tak i v celém vesmíru., kde tzv. "člověk"..má na všechny tyto obrovské cykly i jejich související změny, včetně následků..jen velmi malý vliv..a když už ano., tak jen sebedestrukční, hlavně sám proti sobě...Nikdo z nás si většinou ani neumí dnes představit tzv. mapy světa, např. před desítkami tisíců let., natož i více..,ani přijmout např. teorii, že vůbec nemusíme být první ani původní civilizací na této planetě za desítky milionů let vývoje atd.atd..o vesmíru už ani nemluvě..

  • Země, resp. ostrovy stále zanikají a nové vznikají, celé kontinenty putují, jen my tento fakt téměř nevnímáme, protože jde v drtivé většině o procesy dlouhodobé. Řešení pro obyvatele potápějících se ostrovů je a jejich vládci zaujímají realistická stanoviska, která ovšem bohužel nemají zatím příslušný nadnárodní právní rámec. Zvedání hladiny oceánů je fakt, se kterým lidská civilizace při současné technologické (ne)vyspělosti nic nesvede.
  • mun.go

    Michael Crichton - Říše strachu

    Přečtěte si sami a udělejte vlastní názor.

  • Zrovna včera bylo v jednom dokumentu od BBC v TV že hladiny moří byly po době ledové o nějakých cca 50 - 100 metrů výše než dnes, tak jak to teda je??? Taky za to mohl tenkrát "přemnožený člověk"???

    • To bylo proto, že se přemnožili mamuti, začali spásat více mechu a lišejníků, tím pádem produkovali víc skleníkových plynů a planeta se oteplila. 😀 Ovšem tím oteplením se pod nimi probořil tající led a tak spadli do severských bažin a tam leží s hubou plnou potravy dodnes.....

  • Že dochází ke změně klimatu, je nepopiratelné. Že rabujeme jako urvaní ze řetězu ekosystém, zaplavujeme planetu plasty, vypouštíme jedy, vytváříme zbytečné skládky odpadu je také pravda. Jenže je tady jedno ALE o kterém se mlčí.

    Neohřívá se jen naše planeta nýbrž CELÁ SLUNEČNÍ SOUSTAVA!!!! Už od devadesátých let jsou na všech ostatních planetách pozorovány radikální klimatické změny. Nasouváme se totiž do vysokoenergetického oblaku galaktického rovníkového pásu. Ti političtí retardi se to sice snaží prý řešit nějakým chemtrails, kdy nás práškují jak pole, ale kromě dalšího trávení planety a populace je to postup k ničemu.

    To nás ovšem neomlouvá v našem drancování ekosystému. Spalovací motory a jadernou energii můžeme už dávno nahradit VOLNOU ENERGIÍ A TECHNOLOGIÍ ANTIGRAVITACE kdy nebudeme muset draze a zbytečně zaasfaltovávat drahocennou půdu. Technologie už k tomu máme téměř 100 let. Před sto lety se nám tady zastavil vývoj a od dob "dědečka benzínového automobilu" jsme zdánlivě a údajně prý nic lepšího nevymysleli jen předražené zbytečné katalyzátory emisí. 

    Žába na prameni která nám zadržuje levné ekologické technologie a nutí nás kupovat ropu a atomovou elektřinu a zbytečně vyrábět spoustu věcí na jedno použití které hned po první poruše plní skládky odpadu, se jmenuje FED. Skrytá vláda a banda parazitů v pozadí jako Rockefellerové, Rotschildové, Morganové a jejich političtí poskoci Bushové Schvarzenberci a jiní mají na svědomí současný zvrácený ekologický ekonomický zdravotní, morální a politický maras světa. Ta mírnější varianta je že tyhle grázly zavřeme a uvolníme svět z jejich smrtícího sevření. Ta tvrdší varianta je, že je rovnou pověsíme. PAK KONEČNĚ MŮŽEME OSVOBODIT A UZDRAVIT SVĚT. Nějaké trapné katalyzátory a elektroauta do zásuvky nás fakt nezachrání protože neřeší příčinu našeho problému a zisky z prodeje plynou opět do kapes těch nenažranců.....

    • Wolfcastle

      pls rename ty nejsi realista ty jsi fantasmagorista! prej volná energie a antigravitace :D😂


      Zapoměls na hladovějící lidstvo těm zas nechtěj dát tu jitrnici "JAKOU SVĚT NEVIDĚL"...

  • A proč tomu tak je ?? Je potřeba si položit tuto otázku a odpověď je velice jednoduchá :

    Přemnožený člověk.

    Můžeme tisíckrát snižovat emise automobilů, topení uhlím, ale k čemu to je, když velké firmy si kupují emisní povolenky a zaplatí si legální zasírání ovzduší.

    Podle mého názoru je pro planetu optimální maximální počet obyvatelstva 3,5 miliardy a to ostatní už jenom škodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit