Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi dobře současný stav komentovala paní Jasmina Alagič-Vrbovská:

    "Můžeme mít každý nějaký názor. 

    Nesuďme ale ty, kteří mají názor jiný stylem hrozně primitivním. 

    Trošku bychom se měli opravdu zamyslet nad tím, jestli jsme fakt 

    my přesvědčeni o tom, že máme stoprocentní pravdu. 

    Nikdo z nás neví, momentálně nikdo z nás neví, co je na milion procent správné. 

    Tak se prosím respektujme ve svých rozhodnutích..."

    • když vidím co se děje v Holandsku , tak si vzpomenu na tu Národní v 1989 , na Palacha a na ten den boje studentů za svobodu , ono je to stejný . Jestli takový jako ty nečekají až všichni vymřeme co tohle pamatujeme a těm mladej vymejete palice jako náckové či komouši a připravíte je v rámci nenažranosti o všechno.

  • "Sledujeme celosvětové soupeření o správu věcí veřejných" říká pan generál Pavel 

    "Zejména ve vztahu k SARS, způsobenému virusem 2019-CoViD" dodávám já...

    A účastní se ho i někteří "diskutující"...

    Bláboly, zde v diskusi napsané - v podstatě bez znalosti věci - jsou důkazem...

  • V Japonsku se vyprdli na očkování, neb to bylo k ničemu. Víc lidí umíralo na nežádoucí účinky vakcín než na samotný covid. Vsadili tam na léčbu nakažených ivermektinem a výsledky se dostavují. To samé v Indii, kde ještě před měsícem nás mainstreamová média informovala, jaká je tam nezvladatelná tragická situace, haldy mrtvých, které spalují na ulicích. No a teď o Indii v médiích ani muk.  Nehodí se to do vakcinačního krámu. Ono je dobré si přečíst i zahraniční weby a zahraniční statistiky a nehltat slepě jen náš prolhaný mainstream. 

    • Nežádoucí účinky vakcín?

      Zřejmě nic o principu vakcinace a tvorby protilátek nevíte... 

      -----------------------------------------------------------------------------------

      V Japonsku očkování proti SARS, způsobované virusem 

      2019-CoViD zpoplatnili, proto ho místní obyvatelé ignorují.

      A Indie? Mnooo...

      • Tak Janáku  v Japonsku epidemie skoro ustala , ok mají prý lepší genovou výbavu . No a v 100 % proočkovaném Portugalsku se rozjíždí , že by přece jen to sluníčko . To se nebavíme o blábolech typu vakcína na do smrti , fabrika Fajzru není  v e Wuchanu , finanční podpora výzkumu v Číně za USA peníze neexistovala , a to ani nevzpomenu řiditelku wuchahské laborky Shi Zhengli ,  "vyšetřovatele "Petera Daszaka či Fauciho který přímo lhal o financování výzkumu v kongresu USA .Vše si jako správný žid označil za bláboly , to se nebavíme o tom oslavování že nějakej Palestinec má covida . Tak takovej jako si ty těžko někdo uvěří . No a komentovat tvoje oslavné projevy na etébáka Babiše , tak to snad ani nejde .

        Tak si to zopakuj to že je někdo očkovaný nedává žádné výhody chovat se v době epidemie jinak než ostatní . Výhodu to dává jen když sám onemocní .


        Tak kdo tady blábolí , to radši nevzpomeneme Babiše a tu sebranku co byla u moci s ním.

        • Genetická výbava Asiatů - nota bene Japonců - má jinou úroveň, 

          než totéž ve zbytku světa...

          • vzhledem k dějinám se vkrádá otázka , co když je to všechno jinak . Když se dva hádají třetí se směje . Ale to je opravdu jen mluvnická spekulace .Korejci mají obdobnou genovou výbavu a tam to docela taky jede , to se nehádají zda mít hadr na hubě či ne . Ty jsou na ta opatření ještě háklivější  než v Japonsku .Teda pak je namístě zda v Hirošimě a Nagasaki neupekli extrémně odolné jedince. Neb jinde o tuhle skutečnost až na jedince jsou "ochuzeni" .

  • Jsou mezi námi lidé, co podceňují očkování - nejen proti současné pandemii SARS, způsobené virusem 2019-CoViD - ale i mnoha dalším nemocem, co se podle nich "dlouho neobjevily". Jsou i náboženské sekty, které na tom založily svůj program... 

    Varováním jim budiž zpráva, že:  

     16. listopadu 2021 před 10:00 dopoledne na pokoji číslo 8 infekčního oddělení Slezské nemocnice v Opavě leželo tělo 36leté ženy. 

     Zemřela na SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom, t.j. česky - soubor příznaků těžkého, náhle vzniklého a rychle probíhajícího selhávání dechových funkcí) . . .

    Původcem tohoto SARS byl virus 2019-CoViD. 

    Staniční sestra z JIP, paní  Hana Matoušková nechala zřízencem tělo zesnulé odvézt k pitvě na oddělení patologické anatomie...

    Kdyby byla očkována . . .

      "Pro mladé a neočkované má občas infekce virusem 2019-CoViD tragické  následky, zvláště pokud mají jiné chronické onemocnění,“ řekl k této cause 64letý primář infekčního oddělení, pan MUDr Petr Kümpel  "tato - před chvílí zesnulá pacientka - dlouhodobě trpěla sníženou pohyblivostí.  Zhruba před rokem se prý přes inzerát seznámila s mužem, který se tvářil, že je chytřejší než světové lékařské kapacity.  Novou družku donutil vysadit léky na chronické onemocnění, držel ji stranou od rodiny a především jí zakázal aplikaci vakcíny proti virusu 2019- CoViD." Svým způsobem ji ten dotyčný poslal na smrť.

    • A ti co to nepodcenili, ale už mezi námi nejsou? Těm byste řekl co? Včera v našem sídlišti šla k zemi starší paní a jela pro ni rychlá záchranka.

      • A s jakou diagnosou ta paní co "šla k zemi" 

        byla vlastně hospitalisována?

        ---------------------------------------------------------------------------------

        Takové polovičaté zvěsti, jako je ta vaše, 

        ty miluji...

        • Sla k zemi de/bil janak diagnosa. Dedku prepni se na jinyho pisatele. Tady smrdis jako by si byl z kurviny / fridek mist ek. 

          • . . . Ježíš, Maria, Josefe . . . 

            • si konvertoval , poslední známej konvertista byl fotr K.Marxe 😎

              • Reakce na příspěvek:

                Otec K. Marxe nebyl žádný konverti"S"ta - ale konvertita.

                Lidé občas své názory mění - a pokuď se otec K. Marxe

                dostal k četbě - i úryvků - z "děl" svého syna, tak se jeden

                ani nediví (kdyby ty bláboly četl celé, utrpěl by duševní

                újmu)...

                I když projevem konverse myšlení je těžko povzdychnutí:

                "Pane Bože - cos to za blbosti do mozku mého syna dal!"   

                • Reakce na příspěvek:

                  no dívej Babiš kráčí do erdele s ním i jeho pochlebovači a sám vidíš že v celé té Evropě roste napětí , tak at se dějiny neopakují , protože přesně kvůli tomu tohle svinstvo bylo vyvíjené .Demostruješ nakazíš se , máš spoustu adrenalinu - tím lépe funguješ jako generátor viru , samozřejmě jsou to jen" kecy " . Opravdu?

                  Já osobně budu ctít nepřidáš se k většině jež páchá zlo a bylo by dobré aby bohatí nenažranci opustili heslo , nejlíp se nakupuje když na ulici teče krev . Ono si to pak začne žít tak nějak po svém , ale dát společnost dohromady to není jen tak a Babišovi se s tim Vojtěchem podařilo tuhle zemičku přivédst na okraj , ale lze to zastavit a stačí jediné že opatření platí pro všechny stejně . V jedněch velmi známých novinách je v záhlaví :

                  demokracie umírá v temnotě  ,😎

                  • Reakce na příspěvek:

                    Pan ing. Andrej Babiš je především podnikatel - jeho vstup do politiky byl jen výsledek sázky s kamarády v hospodě na jeho farmě.

                    A jak krásně mu to vyšlo - navíc udržel se svými lidmi Česko na vysoké úrovni, která teď pod Pekarovou půjde rapidně dolů...

                    Předčasné volby budou co nevidět...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit