Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem ráda za směřování Česka na východ. Čínu a Rusko potřebujeme, tak to je a bude už jen dobře a lépe, po rozpadu EU, který se kvapem blíží. Děkuji pane Zemane.
    Těch pár proamerických vlastizrádců si netřeba všímat, jen vzteky bezmocně štěkají, ale nekousnou. *3*
    • nevím o tom že by tu jakýkoliv člen EU postavil nějakou fabriku?tak snad ji tu postaví čína?západ to tu jen skoupil a zavřel.
      • čína jen okopíruje cizí zboží a pak ho takto ukradené prodává jako své vlastní.
        Na obchodu s čínou nikdo nezbohatne. To potvrdí každý obchodník.

až přestaneš krást lidem na debatě jména a nicky bude na tebe reagováno.
        Jinak už ne proruská špíno
        • to je dobře nereaguj.já si pojedu svou
    • ČR směřuje na demokratický západ.
      My krachující totalitní rusko s umírající ekonomikou nepotřebujeme.

Ano jsi proruský kolaborant ale jsi naprosto bezmocný jnulo
      Tak tu jen štěkáš po komunisticku lžeš a kradeš nicky i jména
  • Vraťme se k tématu.Co udělají Rusové s Leninem je každopádně jejich věc.My do toho nemáme právo mluvit.
    • A co dělají Ukrajinci s Banderou je také jejich věc.
      Tak si to vy Putinovci pamatujte a neodsuzujte Banderu když obhajujete ještě většíého ruského vraha Lenina
      • Neobhajuji vraha Ukrajinců. Ale rozhodně také nepochválím národ co vraha poláků nejdříve dekoruje a pak zase mu to odebere. *3*
  • Jako tradičně jsi zničil slušnou debatu, proamerický hajjzle. Pokud se ti v proruském Česku nelíbí a máš nuátkání urážet našeho prezidenta, seber si svých pár švestek a táhni do nevadské pouště, vlastozrádné americké prase. *12*
    • Čr není proruské ale je členem západního demokratického EU světa,
      Rusák nám kradl uran, po válce tu zavedl totalitu, v roce 1968 nás napadl a okupoval.
      Češi právem rusáky nesnáší.
      Jen hrstka kolaborantů jako jsity stále teskní po ruské zadnici.

Zeman je soudem ČR usvědčený lhář a je spoluzodpovědný za rozkradení ČR - mostexcká uhelná a předražená dálnice na Ostravu. To není urážka ale konstatování pravdy ty grázle.

Já jsem v prozápadní demokratické EU spokojená. Tobě se tu nelíbí - tak se seber a táhni proruská špínio
      • Tak za prvé nám ho ukradl Němec.A to prvně a především.Za druhé nám ho hned na konci války ukradli američané aby se nedostal do rukou sovětů.A za třeti ho po roce 1948 nabýdlo čssr ,sovětům samo.Když neznáš historii tak raději nepiš hlouposti
        • rusko nám kradlo uran a stavělo si z něj rakety ty ulhaný kecale
          • Jak říkám když historii neznáš raději nic nepiš.Děláš ze sebe hlupáka.Na víc v roce 1966 nabídlo čssr náš uran USA i s odpadní struskou.USA odmítlo.
            • Rusko nám kradlo uran po válce ty žvanile!
            • První jaderné zbraně USA jsou i z našeho materiálu.Ale to bys musela o tom něco vědět.
              Jinak když USA postavila své první pumy ,sověti byly teprve před jejím dokončením.Tudíž neměli náš uran ani náhodou.
            • ano jsi ulhaný hlupák když popíráš že nám rusák kradl uran a stavěl si z něj rakety
  • Dočasný obyvatel Pražského Hradu Miloš Zeman se vyrovnal s demonstracemi proti sobě svým typickým způsobem - lží. Ve zpravodajství České televize prohlásil, že se to stalo v Praze a Praha je jak známo jediné větší město, kde v prezidentských volbách zvítězil jeho protikandidát. Takový mimořádně stupidní výrok lze zpočátku těžko pochopit, ale vážně jen zpočátku.

Stačí se podívat na www.volby.cz a člověk zjistí, že Zeman prohrál druhé kolo prezidentských voleb i v dalších velkých městech, Brně, Plzni, Liberci a Českých Budějovicích. Nikdo rozumný Zemanovi jeho vítězství v prezidentských volbách nezpochybňuje, ale proč se uchyluje k takovým opravdu idiotským tvrzením, které se dají snadno vyvrátit?
    • no nedělej nám tady Kalouska.Volby ukážou.
      • To že jsi zkurwený proruský zloděj jmen a nicků už se jasně ukázalo prase
        • že jsi prase co tu jen uráži a píše mimo téma už víme
          • Ty jsi proruské prase.
            Kradeš nicky a jména, podvádíš s hlasováním . Tomu říkíš debata ty nemocný haajzle?

Váš Lery si tu začal tapetovat mimo téma ale to ti nevadilo protože psal pro rusáky kterým ty fandíš. vadí ti jen následné reakce.

Debata je o jiných názorech. Ne o monologu Kremlu. pokud to nechápeš tak vypadni
  • Tradičně jsi zkazil dbrou debatu proruský ubožáku - zloději jmen a nicků.
    Jsi ješitný podlý zákeřný gauner neschopný pojmout jiný než kremelský názor a neschopný přijmout argumentační porážku.

Toto není tvoje soukromá tránka Putinoide. toto je debata pro všechny.
    smiř se s tím nebo vypadni ty prase
    • Já se tu biji za ten náš Shapirovský názor...
      • Neznám shapira ani nejsem nikým placená.

Ano uvedla jsem protiruské argumenty protože jsem prozápadní demokratka.
        Ty jsi rusofil tak si uváděj opačné proruské argumenty.
        To je debata ty osle! Různé názory ne jeden totalitní KSČ názor.

Místo toho jen lidem co nefandí tvému rusku kradeš jména a nicky. To není debate ty haajzle
        • kdyby to byla debata jakože od tvého vstupu není, vypadala by jinak a byla by k tématu
          • Já jsem tu debatovala.
            Váš Lery tu začal tapetovat mimo téma.Vy tu kradete můj nick a jméno.
            Vy nesnesete jiný než Kremelský názor.

Nevolej po debatě když ebatovat neumíš proruské prase
  • Pan Zeman je první, opravdu český prezident a jsem na něj hrdá, jako většina Čechů. Komu se to nelíbí, ať si sbalí čemodan a táhne do USA.
  • Miloš Zeman je lhář a gauner.
    ČR v současné době nemá preuzidenta slej ulhané ožralé prase které leze komunistickým zločincům z číny a ruska do perdele
  • Miloš Zeman je český prezident, tedy i můj. *14*
    • Zeman je lhář a gauner takže ANO je to tvlj prezident,
      Protože ty jsi proruský gauner a zloděj nicků a jmen.

Ty neumíš napsat názor pod vlůastním jménem? máš potřebu lidem ubližovat a jkrást jim jména? Pak táhni do plynu ty lidská zrůdo. špíno
      • pokud se ti to nelíbí táhni do USA
        • já jsem v demokratické svobodné EU spokojená,.

Ty tu na EU nadáváíš od rána do noci proruská špíno.
          Tak se seber a táhni do tvého totalitního ruska které tak miluješ,
          Nikdo tě tu jako za komoušů násilím nedrží
          • Já jsem v proruském Česku spokojená. Pokud se ti to nelíbí, sbal si čemodan a táhni do arizonské pouště, americký howado.
            • česko není proruské ale je členem prozápadní demokratické EU.
              Já jsem v EU spokojená,
              Ty tu na EU nadáváš nonstop zloději jmen a niců,
              Tak se seber a táhni do tvého totalitního Ruska
    • a moje děti se o něm budou učit jako o českém prezidentovi.teda pokud Zaorálek nevydupe název Czechia pro celou republiku *1* *1* *1*
      • Zase kradeš můj nick.
        Bože co ty jsi za podlého zákeřného haajzla. Táhni do plynu howado zkurwený
  • Miloš Zeman je ožralý ulhaný deebil
  • Miloš Zeman je ožralé uslintané ulhané prase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit