Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
*5* *5* *5* *5* *5*
-
Prašivé rusko.
-
dearlilipután.Putin.com.
-
to bych nebyl čapisrál abych to tu nezasral. jupí.
-
Nemůžu otevřít pivo. za to může CIA.
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
BTW, starej zapšklej dědek tu zase prosmrděl celý den. -
Miloš Zeman je starej, zapšklej dědek.
-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
*14* *14* *15* *15*
-
*2* *2*
-
*15* *15* *15* *15*
-
Lery se trdičně stává blbem dne. V závěsu za ním je BTW,
Rojení primitivů na Tiscali nebere konce. -
Tobě směna nikdy nezačně, vandráku.
-
Ty nikdy nikam nepůjdeš, nulo. Budeš celý život jenom zvracet na Tiscali.
-
Na tvoje úvahy kadí člověk i pes, balíku.
-
Simona Křenková není holka. Je to zhrzelý důchodce. Sedí u PC celý den a sbírá tapety z pravicových plátku,aby nás mohl otravovat uváděním nesmyslů.
-
Nevymlouvej se tak blbě. Už ti začíná směna. Proč rovnou nenapíšeš, že jsi šlápota.
-
si jde nechat protáhnout řitní věnec od starejch teplejch dědků!!!
Chi !!! -
Přišla jsem, viděla jsem a uváděním pravdy zdejší Putinovce naštvala jsem *14* *14* *14*
Nyní jde slečna Simča na párty. a po alkoholu a vířivce kvalitní sex. Krásný sobotní program. Moje Pussy je celá vlhká a pro demokraty vždy rozevřená.
Kulihrachu psal jsi žýe jsi 16 letý kluk, a to trávíš celé dny na internetu? Chudáčku malej.
ty musíš bejt ale ošklivej a uhrovatej. v 16 jsem nikdy čas na internetu netrávila.
rande, diskotéky. Tam jsem chodila. ty máš jen Tiscali. Oženíš se s ním? *15* *15* *15*
Pane původní demokratický xy mějte krásný víkend. Ruských Nepřátel se nelekejte a jejich podvádění s hlasováním si nehleďte. Pa pa vy ruské rohožky. a bojujte otroci. třeba vám Putin hodí nějaké drobné socky. Milionů už si přeci nakradl dost. *1* *1* *1* -
semjon jsi ty sám StBáku malý ptáku. Ty jsi ho tu vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona.
A teplouš také budeš když ti pořád vadí že jsem holka.
S tím podváděním aneb plus 7 bodů za vteřinu jsi faaaakt nenápadný.
Jak lejno na plotě
*2* *2* *2*