Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
Já znám jenom Simonu.
Vadí ti? tak se jdi léčit ruský buuuzerante z putinova zadku. Hell yeah *15* *15* -
nesetřelas nic.nikdo to nečte.proč taky .přeci se nikdo nenechá oblbovat od někoho kdo v té době nežil a nic z to nezažil.
to by si stejně mohla tvrdit že byly draci a skřítci.a to jeno proto že jsi to slyšela nebo četla *1* *1* *1* *1* -
Vaše komunistická vláda byla zločinecká. tečka.
Váš SSSR byl největším vrahem 20 století. V počtu vražd překonal i nacismus. fakt.
Jste vrazi a zloději. Nic jiného.
A ty jsi obyčejné komunistické prase když se tu zločinců zastáváš.
Naštěstí dnes jsi naprostá nula, bez ruských okupantů za zády jsi nic špína.
ČR je nyní členem NATO a kdyby nás rusák napadl tak bude vyhlazen. -
Simon hup, klik a méé! *1*
-
to mne připomína současnou syrii a nedávno Libyi *3*
-
Zatím jsem setřela já vás když jsem tu vyvrátila vaše komunistické lži.
ČR je svobná země a každý občan má právo vyjádřit a napsat svůj názor.
Pokud ho chceš lidem upírat tak jsi zločineca musíš být dle zákona potrestán. -
co ti doma otec nakecal nevíme.jen víme že ty o té době nic nevíš ani nemůžeš moulo *3*
-
Popsala jsem tebe neschopný intrnetový trolle. Nudíš tu s jednou větou. Nezájem.
Jsem holka takže TA: Vadí ti to? Tak se jdi léčit ruský teplouši -
dokud budeš tapetovat věci o kterých nic nevíš ani minimálně, protože jsi je ani toliko nezažila bude tě tu každý stírat. *3*
-
Takže chceš popírat komunistické zločiny?
V pořádku. Tím pádem porušuješ zákony ČR a musíš být zavřený.
Můj táta není zapšklý. Vás komunistické swině však zná moc dobře a jsem moc ráda že stále žijí pamětníci kteří si vaše zločiny pamatují. I důkazů o zločinech vašeho SSSR a KSČ je více než dost. Takže marně sážíš na krátkou pameť.
Vy kmouši jste swině a už nikdy se k moci díky Bohu nevrátíte -
popsal ses dokonale opičáku, tak už hup a zameč! *15*
-
jako kalousek
-
pokud Tiscali nenasadí nového trolla tak zbankrotuje. Už nyní tu chodí tak pět lidí.
Osel avasta alias třicet nicků a třicet rychlo bodů neprudí ale nudí.
jako internetový ruský troll je na dvě věci,. Na howno a na nic. -
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sov%C4%9Btsk%C3%BD_svaz
doplň si vzdělání hňupe -
šikovnej starej kozel, zameč! *15*
-
Lenin tleje a ožralej Zeman umírá na cirhozu jater.
-
když nevíš co je rudé právo protože jsi to nezažila nepiš o tom jo.piš jen o tom co jsi zažila.ne co ti doma cpal do hlavy tvůj zapšklí otec.
-
Ruský blbec avasta za komentář nestojí.
-
Nejvíc tu skáčeš a mečíš ty.
Jsi provařenej jak falešná pětko ruskej hadře.
Stačí něco napsat a hned vyskočíš. takže je jasný že jsi tu přilepenej nonstop.Chudáku -
Po třech letech války zůstala dělící čára mezi Korejemi skoro tam, kde byla na začátku – trochu severněji od 38. rovnoběžky.
Válka způsobila nepopularitu prezidenta Trumana u americké veřejnosti a z dalších prezidentských voleb odstoupil již po prohraných primárkách v New Hampshiru