Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
Hupky opičáku! *15*
-
-
Největší potřebu skákat nahoru máš ty sám ruskej vořechu. tak si ještě bezmocně zaštěkej a prdni si za vteřinu plus 7 bodů. Na víc nemáš chcípáku. *15* *15* *15*
jsi nemocný ješitný hlupák takže jsem se rozhodla nechat tě nahoře,
Jinak by jsi ani neusnul chudáku kdyby jsi tam nestanoval.
Kromě toho nonstop smrdění na Tiscali už nic nemáš nulo.
Popichovat i píííchat už můžeš jenom virtuálně starý zapšklý komunistický dědku *2* *2*
Jsem holka a tobě to stále vadí. Takže jsi nejen komouš ale i homouš. Ty jsi teda dopad *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Skvělá sebekritika opičáku. Sedla jak dekl na hrnec. *15*
-
-
Ano přesně jsem tě popsala ruský teplouši. Jsem rá že jsi se v tompopisu poznal.
Pěkně jsi zakejhal potrefený husáku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
1. Smrdíš tu nonstop. Stačí abych dvakrát denně nakoukla a hnd vyskočíš. Takže jsi tu stále. Sám jsi se prozradil nulo.
2. Podvádíš s hlasováním ale moc okatě s tím plus a mínus 7 za vteřinu.
3. Kradeš nicky amoolíš jéna, Jsi netolerantní rudé prase které jiný než Kremelský názor nesnese ani neunese.
Jsi neschopný internetový troll a ruská rohožka -
-
Všichni víme, že jsi dokonale popsal sebe sama. Takto popsat jiného totiž nezvládne ten, kdo jím není sám. Trocha psychologie by ti neuškodila, opičáku. *1*
Z toho už se nevykecáš. *15* -
-
jasně americká rohožko.to viš že jo *7*
-
Kdepak. pokud tento systm Tiscali zavede tak jsi s tím tvým ulhaným divadlem
skončil ruská rohožko. Ukáže se že nonstop tu smrdíš ty. Já ne.
Zase jsi se prozradill s tím plis a mínus 7 za vteřinu.
s tím hlasováním podvádíš moc okatě a vždy tě to prozradí internetový trole. Chi chi *15* -
teď kecáš ani nevíš jak, ale pobavilas rohožko americká.
-
Ano ať to Tiscali udělá. Pak budeš mít po divadle ulhaný intrnetový trolle.
Pak budeš mít po slučování desti různých lidí do jedné osoby.
a jasně se ukáže že jsem tu nikdy nonstop nebyla jak lžeš.
Naopak se potvrdí že nonstop tu pod 20 nicky táboříš ty sám ruská rohožko -
jo to ať tiscali udělá a už tu nebudeš *1* *1*
-
Já jsem hoka takže TA. vadí ti to? tak se jdi léčit komouši homouši. *1* *1* *1* *1* *1*
Žvaň si co chceš nulo. Jsi odhalený neschopný inzernetový troll z rusého zadku.
Smrdíš tu nonstop, a podvádíš s hlasováním.
Už jsem psala do Tiscali ať zavede model z Facebooku - tabulku jmen do rohu a světlo pokud tu daná osoba je a nebo nebyla tu 3,4, 6, 8 atd hodin.
Pak budeš mít po lhaní a po slučování různých lidí do jedné osoby.
-
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ktc8bab-WS4
-
významní lidé jsou významně připomínáni... co je na tom špatného?
-
Co dodat s její malostí nemá cenu bojovat. Nic nikdy nedokázala nic po sobě nezanechá a nezanechala.Tak tu jen blije svou hloupost.
Smutný případ jeden z mnoha. Zkrátka dítě devadesátek. -
-
Ty tu směšně popíráš slova hrdiny SSSR Žukova! Ten jasně řekl že SSSR by válku s Hitlerem bez obrovské materiální pomoci z USA prohrál.
On na rozdíl od tebe tu válku zažil mluvko.
Ty tu pliveš a popíráš americkoub obrovskou pomoc SSSR bez které by SSSR nepřežil.
Styď se hnuse -
-
Něco ti povím o americko britské pomoci.za nemalé množství sovětských životů muže třeba to že britové měli rozluštěný kod enigma a sovětům o žádném nebezpečí neřekli.nechali sověty vyžrat většinu bojů a války.
-
-
A zase lžeš a podle ruská rohožko.
Britský premiér W. churchill informovala Stalina o přesunech Německé armády s tím že je příprava na invazi do SSSR. Stalin to označil za dezinformace a nevěřil tomu že jeho partner z Paktu Hitler by ho podvedl.
Váš Stalin může za překvapení rudé armády a za zbytečné ztráty, váš Stalin ignoroval varování od Britů i od svého špiona Sorgeho v japonsku o německém útoku. Váš Stalin zablokoval návrh Žukova na vyhlášení bojové pohotovosti,.
tak to nesváděj na Brity gaunere -
-
Sorge není enigma pleteš si pojmi lidi a čas.
Bavíme s o válce ne připravovaném útoku.
-
-
-
-
-
Free Palestina!
-
-
Bohužel tohle už podělal Churchil *9*
-
-
Bijec pitomečků? Spíš blijec pitomostí. *15* *15*
-
-
... tebe zvládnu kdykoliv, blbečku :)))
-
-
ty nezvládneš ani zvednout prkýnko soudruhu
-
-
Mladá Ruska Olga Liová obvinila prezidenta Vladimíra Putina ze zločinného spiknutí proti vlastnímu národu. Podle ní působí v kurské oblasti mafiánské skupiny složené z pracovníků prokuratury, policie a soudů a zřejmě tomu bude i jinde v Rusku. Olga Liová si rozhodně nevymýšlí. Opět potvrdila fakt, že v její zemi vládnou zločinecké struktury napojené na Kreml. Nelze se tomu divit, když syn tamního generálního prokurátora Čajky podniká s mafiány.
-
-
h o v n o
-
-
... nejsem tvůj soudruh fotr, pitomečku :)))
-
-
ne to je tvůj otec a matka svazačka
-
-
-
-
-
http://www.novinky.cz/koktejl/400842-madarsti-nadsenci-zrekonstruovali-pancerovy-vuz-z-dob-lenina.html
-
Mrdkohlt Semjon Gayínek je nebetyčnej idijot!!!
"NEDBOČUJTE
Držte se tématu daného článkem nebo tématem diskuse...."
Nepochopí, inu blbý rodiče nic chytrýho nevyšoustaj!!!
CHICHICHICHI !!! -
Rwanda. 6 000 civilistů bylo zabito vládními jednotkami, které jsou vyškoleny a financovány Amerikou a Jižní Afrikou. V západních médiích byla tato událost ignorována.
-
Jako tradičně jsi zničil slušnou debatu, proamerický hajjzle. Pokud se ti v proruském Česku nelíbí a máš nuátkání urážet našeho prezidenta, seber si svých pár švestek a táhni do nevadské pouště, vlastozrádné americké prase. *12*
-
-
Čr není proruské ale je členem západního demokratického EU světa,
Rusák nám kradl uran, po válce tu zavedl totalitu, v roce 1968 nás napadl a okupoval.
Češi právem rusáky nesnáší.
Jen hrstka kolaborantů jako jsity stále teskní po ruské zadnici.
Zeman je soudem ČR usvědčený lhář a je spoluzodpovědný za rozkradení ČR - mostexcká uhelná a předražená dálnice na Ostravu. To není urážka ale konstatování pravdy ty grázle.
Já jsem v prozápadní demokratické EU spokojená. Tobě se tu nelíbí - tak se seber a táhni proruská špínio -
-
Tak za prvé nám ho ukradl Němec.A to prvně a především.Za druhé nám ho hned na konci války ukradli američané aby se nedostal do rukou sovětů.A za třeti ho po roce 1948 nabýdlo čssr ,sovětům samo.Když neznáš historii tak raději nepiš hlouposti
-
-
rusko nám kradlo uran a stavělo si z něj rakety ty ulhaný kecale
-
-
Jak říkám když historii neznáš raději nic nepiš.Děláš ze sebe hlupáka.Na víc v roce 1966 nabídlo čssr náš uran USA i s odpadní struskou.USA odmítlo.
-
-
Rusko nám kradlo uran po válce ty žvanile!
-
První jaderné zbraně USA jsou i z našeho materiálu.Ale to bys musela o tom něco vědět.
Jinak když USA postavila své první pumy ,sověti byly teprve před jejím dokončením.Tudíž neměli náš uran ani náhodou. -
ano jsi ulhaný hlupák když popíráš že nám rusák kradl uran a stavěl si z něj rakety
-
-
-
-
-