Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
Někdo tu nahodil téma Ukrajina.Když se Ukrajina osamostatnila a stala se demokratickou zemí.Proč nám v té době ještě Československu nevrátila zakarpatskou ukrajinu?a nebo proč ji nedá Slovensku?Když jsou to takoví demokraté
-
Ještě porovnání : Američané dodali 375 tis nákladních aut. Sověti si jich vyrobili 265 tisíc.
Ropné produkty: Američané dodali 2 670 tis tun Sověti si dodali 8 091 tis tun.Pneumatik dodaly USA 3 786 tis., ale Sověti 14 561 tis.ks. Stíhaček dodaly USA 14 500 a Sověti si jich vyrobili 62 800 ks.protiletadlových kanónů dodaly USA 8 200 ks a Sověti si vyrobili 38 400 ks.Bombardérů dodaly USA 3 600 ks a Sověti si jich vyrobili 19 200 ks. Tanků a samohybných děl dodaly USA 12 500 ks a Sověti si vyrobili 98 300 ks. Takže ty podíly dovozu byly cca kolem 20%. (Mimo OT a nákladních aut.).
Ale mimo jiné USA dodaly :345 735 tun výbušnin, 903 000 ks detonátorů,15 417 tis párů vojenské obuvi, 107 tis tun bavlny, 257 mil knoflíků, 4 478 tis tun potravin a 331 tis litrů lihu. -
Na rozdíl od EU tady bude Lenin a mocné Rusko ještě tisíce let. EUrosojuz to má za pár, první půjde z kola ven GBR. *1*
-
-
Máš tam překlep Ivane. Rusko není mocné ale nemocné.
Ekonomiku má v řiti, poddaní mužici se bouří a rusák je díky krádeži Krymu všude odepsaný jako prašivý fašistický pes -
-
proboha když nevíš co a kde je fašismus tak to nepoužívej
-
-
Fašista je Putin.
Stejně jako Hitler napadá sousední země a krade jim území.
Putin ukradl Krym a část území Gruzie -
-
Víš kde byl fašismus? Víš kde byla co je nacismus?
Nevíš a blbě píšeš.
Naopak jsi tak hloupí že používáš slova Stalina. -
-
Anonymka v českém jazyce neexistuje nevzdělaný ruský mužiku *5*
-
jé pověs nám jak umřel hitler ty to víš na 100% *1* *1* *1*
-
anonym? *1* *1* *1*
-
Já jsem holka takže TA ne TEN. Hlupák jsi ty pokud to nevíš.
Putin se chová jako Hitlwer a pojde jako Hitler
-
-
-
-
-
-
Simon pitchus se nám probudil, tunou hnoje tu na nás opět nakydal. *15*
-
-
Já jsem holka Simona takže se zklidni proruský teplouši.
Tradičně jsem vám argumentačně dala na frak a vyvrátila jsem vaše proruské lži.
Takže odpovídáte tradičně - komolením jména a podváděním s hlasama neb mínus 7 za
vteřinu. nenápadné jak lejno na stropě.
Posluž si rudej chcípáku. komouši Homouši. Na víc nemáš a pravdu tím nezměníš *2* -
-
Tradičně si akorát vytapetoval starý nesmysly, nikoliv argumenty, komiku. Na tvý lži si všichni zvykli, proto nepřekvapí. Taketuj bludy dál, smrdíš tu sám. *15*
-
-
Já jsem TA holka. pokud ti to vadí tak se jdi léčit ruský teplouši.
Tradičně tu lžete vy Putinovci a já jsem vaše lži znovu vyvrátila.
Proto vztekle komolíte moje jméno a fixlujete s hlasováním.
Vše marné. Pravdu tím nezměníš ruská rohožko *5*
-
-
Kecá holka není ani náhodou.
-
-
Jsem holka. pokud s tím máš problém tak se jdi léčit proruský teplouši
-
-
-
-
Každý něčemu věří. Někdo i těm redaktorům. Většinou hlásají větší nesmysly než politici. Nechci však všechny házet do jednoho pytle. Někteří informaci, kterou vypustí mezi lidi si ji také i ověří. Věřim,že jich bude přibývat jako i lidí, kteří se nenechají zmanipulovat kdejakým .....!
-
To je reklama nebo antireklama na Rusko ? *11*
-
Západ se může odvrátit od Ukrajiny, bude-li se nová vláda i nadále věnovat politickým hrám místo reforem, prohlásil bývalý velvyslanec USA na Ukrajině Steven Pifer na Kyjevském fóru o bezpečnosti. Jeho slova cituje Zerkalo něděli.
Pifer vyjádřil naději, že nová vláda bude „pracovat rychle", protože v opačném případě není vyloučeno, že „Západu dojde trpělivost, ta přec není neomezená".
Politico: Nová ukrajinská vláda již má problémy
Podotkl rovněž, že budoucí prezident USA bude i nadále pomáhat Ukrajině, když bude v zemi pokračovat reformování. Ponoří-li se země znovu do politické krize, bude mít nový prezident podle slov Pifera „pokušení říci, že ať se Evropané sami vypořádají s Ukrajinou".
Ve čtvrtek poslala Nejvyšší rada Ukrajiny do demise Arsenije Jaceňuka a jmenovala novým ministerským předsedou Volodymyra Hrojsmana. Jeho kandidaturu navrhl sám Petro Porošenko.
Někteří analytici jsou přesvědčeni, že nynější prezident Ukrajiny tím upevňuje svou moc. Mj. sloupkář vydání Bloomberg Leonid Beršidskij upozorňuje na to, že se nový kabinet ministrů skládá hlavně z Porošenkových stoupenců. -
-
Opět Simon Křenek z Olomóca
-
-
Jen si zanadávejte na Rusko.Jednou budeme rádi že nás zbaví těch alahovejch uřezávačů hlav. *14*
-
-
Já budu ráda až se schválí zákon který začne trestat komunistické zloděje jmen a nicků z Tiscali - tedy tebe proruský grázle.
Rusko bude brzy muslimskou zemí ty žvanile.
Rusky rodí méně dětí než muslimky v Rusku a na Kavkazu je muslimů ještě víc -
-
... já budu rád, až debílci tvýho formátu chcípnou :)))
-
-
už se chystáš do rubáše?
-
-
tak to půjdeš sedět holka *3*
-
-
Vy Putinovci půjdete sedět.
vy tu kradete lidem nicky a jména.
Vy tu podvádíte s hlasováním rudá prasata.
S tím plis 5 za vteřinu jste nenápadní jak lejno na polštáři *1* *1*
-
-
-
-
Tak tak, fráterníku, hupky!
-
zameč opičáku *15*