Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudáci v Ostravě 

    • Naprosto přesné. 

  • Já tedy nevím, ale když to třeba převedu do sportu, umíte si představit, že by v mužstvu bylo i nadále všechno O.K., pokud by jeho  lídr/kapitán, třeba špičkový záložník, ten který připravuje pro hrotové hráče gólové situace, neřkuli dokonce sám nejlepší střelec, o kterého se opírá a na něhož spoléhá celé mužstvo, prohlásil před důležitým utkáním, že drží palce soupeři a podle toho bude vypadat i jeho hra v ten rozhodující den? S tím, co se pak stalo, přece musel pan Macura počítat. Bral bych, pokud by poté, co pan Babiš ohlásil, že bude kandidovat na prezidenta, pan Macura se nechal slyšet, že tedy bude volit jeho protikandidáta a zároveň ukončil své členství v hnutí ANO, jako vyjádření svého  nesouhlasu s páně Babišovým rozhodnutím. 

    P.S. Jsem přesvědčen, že tam byly nějaké tajné dohody mezi částí ANO a ODS, možná i z jiného uskupení, ze kterých se ale v průběhu děje některým spiklencům poněkud roztřásly kolena a tak to vzdali. 😐


    • Ještě dodatek: a aby se z toho "JDETO" nakonec nestalo "A JE TO". 🙂

  • Ódeesáka viděti, sto roků smůlu míti...

  • Ukazuje to, co jsou voliči v Ostravě zač (tamní komunální politika by mohla být dříve či později inspirací pro natočení dalších dílů seriálu Kriminálka Ostrava). Lze se částečně utěšovat tím, že na komunální úrovni se spíše než velká politika řeší kanalizace, stavby, kruhové objezdy, svoz odpadků. Ale co a koho budou sponzorovat, je už ožehavé. No - lidičky, co jste si zvolili, to máte/máme. Dobře vám/nám tak.

    S nositelů názorů z opačného politického břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější obchodovat s análními kolíky s protihroty.

  • K čemu jsou nám volby, když se potom psi v truhlíků poperou a všechno je jinak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit