Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidičky nepovídejte stále otom změnte to ve volbách ale ne tak jako vtěch co byly ,hlavně mladí kteří jsou už tak naočkovaní jako dříve.Vidí jen výhody cestování .a jiných hloupostí.Ale z čeho budou platit školné,nájmy služby atd, a jakou budou mít penzi když se jí dožijí ,kolik si budou muset ukládat aby mohli ve stáří slušně žít to už nevidí.Platy nikdy u nás nebudou takové jako ve světě,nevirovnali se do dneška.
  • lidičky podte změnit situaci ane otom povídat tento sistém po revoluci nikam nevede to už jste snad pochopili tak to změnte ve volbách a nevěřte na to čím vás stále politici krmí.
  • Kdo vede vládu?
    Myslím že to není ten nejvážnější problém který by stál za duševní námahu. To nejhorší, co bohužel reflektuje celá společnost, je to co fakticky ovlivňuje životy většiny společnosti, to jsou rozhodnutí za která se staví celá současná vládní garnitůra. Tak že je úplně jedno kdo koho sledoval, kdo za co bojuje. Důležitý je ekonomický a morální dopad na společnost. Zatím co zkrátit přízpěvky " tj. garance státu o pomoci" z již uzavčených smluv o hypotékách,zkrácení některých dávek, na které bylo již v minulosti přispíváno, bylo snadnou volbou, a lide závislí na těchto požitcích, které si předplatili ve zdanění přijmů, najednou zjistili že to za co již zaplatili nemají šanci díky etnické, morální a duchovní nevyspělosti zvolené politické reprezentace,že na tyto věci nemají nárok. Ano také bych si přál aby tito lidé již nedostali zaplacenou mzdu, protože stát musí šetřit, i když tito lidé si myslí že jde o předem uzavřenou dohodu s obyvatelstvem a že prostě nárok mají. Co se týče zdražování elektřiny, ta samá vláda se bojí cokoliv podniknout, protože se obává následných žalob z maření investic, a tak je v tomto směru vláda s úsměvem ve tváři připravena peníze původně určené k přežití domácností, nechat plynout do kapes chytráků, protože ti kdo to zavinili jsou většinou nejspíše díky korupci, za vodou, a nepomůže ani antikorupční ujišťování pana Joona, protože ten přece chce na prvním místě spolupracovat s pravicí, která tento stav svou politikou zavinila, tak že je chce krýt. Celá vláda by měla mít na paměti, že tím co příjmá, jako opatření, může způsobit velké morální škody, tak jako se to podařilo v Německu před druhou světovou válkou. Mnozí se dosud pozastavují nad necitlivostí a ukrutnostmi které následovaly, ze strany národa tak vyspělého.
    Ale řekněte, komu dnes záleží na tom, jestli někdo se zachová krutě k rodině těch kteří nemají ekonomické problémy, a nebo rozhodují o tom do jak velké socialní tísně se obyvatelstvo dostane?
  • Se zpravou o sledovani prisel pan Kmenta z MF . Ten nepise co nema prozkoumano a overeno. Tak nebude daleko od pravdy.Souhlasim s panem ktery pise o tom proc VV maji MV.Musime si uvedomit ze ABL ted bude sledovana i do minulosti a to se teprve budeme divyt.
  • Divit se můžou jen řadoví členové ODS.Kdyby Bárta neměl v rukávu informace o dinosaurech v ODS a TOP 09,např.Nečas,Němcová,Tluchoř,Bém,Bendl,topinky Kalousek,Parkanová,Severa atd.,nemohli by VV jako noví neználci dostat významné ministerské posty vč.vnitra a místopředsedkyně sněmovny.Vydírali od počátku odchodem z vlády,když nedostanou to co chtějí a tzv.pravicová koalice by nemohla vzniknout.Bártová agentura,která měla i detektivy mohla za uplynulé léta nasbírat tolik informací jako BISka o choulostivých osobních,stranických, obchodních a korupčních aktivitách stále se objevujících politiků a političek.Tak již chápete co především drží koalici? Nečisté, zkorumpované politické svědomí.
  • Divit se můžou jen řadoví členové ODS.Kdyby Bárta neměl v rukávu informace o dinosaurech v ODS a TOP 09,např.Nečas,Němcová,Tluchoř,Bém,Bendl,topinky Kalousek,Parkanová,Severa atd.,nemohli by VV jako noví neználci dostat významné ministerské posty vč.vnitra a místVydírali od počátku odchodem z vlády,když nedostanou to co chtějí a tzv.pravicová koalice by nemohla vzniknout.Bártová agentura,která měla i detektivy mohla za uplynulé léta nasbírat tolik informací jako BISka o choulostivých osobních,stranických, obchodních a korupčních aktivitách stále se objevujících politiků a političek.Tak již chápete co především drží koalici? Nečisté, zkorumpované politické svědomí.
  • *11* http://junior.rf-hobby.cz/index.php?locales=2&id_page=178&id_previous_page=249&nocache=1286042252.4864&inq=b691754f4a1d4cfe6daaf38533c83dcd&ida=0&id_art=23921&sta=0&cislo=0&sea=0&PHPSESSID%3D83952bdb835c5f06ae6c0b5e50be3c4a=0&fid=0&nsrd=0&kty=0&checksum=7dc073e9a0c1a27018004958165cc29d *12*
  • Nehledejte stále nové a nové kauzy. Snažte se vyřešit ty staré. Řešíte všechno možné jen ne pořádek ve vlastních řadách páni politici.
  • *1* Jen mně stále není jasné, kde tí dinosouři jsou:-))),když je VV chrání v ODS,TOP 09 a u sebe také :-)
  • argus
    Je to komedie před volbama.,chápete odvádění pozornosti od mnohem důležitějších věcí
    • šák to je důležitá věc:-)) VV se díky dinosourům a jejich rétorice dostali k moci:-) a te´d najednou nic?:-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit