Přejít na výpis diskuzí
Případ vraždící bestie: Výročí jednoho z nejhorších masakrů v poválečné Evropě
22.7.2016 | Pavel Jégl
52 příspěvků
-
Pevně věřím, že dokonce i autor tohoto článku pozná rozdíl mezi vyšinutým jedincem a zfanatizovaným národem. No jo. Okurková sezona je tady.
-
A neni jedno za kterej tým Brievik kope? Společný jmenovatel je stále ISLÁM!
-
-
přééésně, Brievik je v poho
-
-
Vy rádoby novináři jste opravdu k politování... Jak je to jednoduché, oprášit staré články... To nemáte o čem psát, že budete každý rok připomínat a popularizovat tohoto psychopata aby měl víc následovníků nebo co?
-
tiscali novinky jste ubožáci,včera další výbuch na hudebním festivalu v německu,pořád ty muslimské zrůdy budete omlouvat a porovnávat s brejvikem? to se muslimové zatím rozkoukávají,časem zapomeneme na břídila brejvika,ten bude proti novým útokům muslimáků jen odvárek
-
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Je-nutne-vyhostit-miliony-imigrantu-a-stanne-pravo-Bud-zakroutime-krkem-my-jim-nebo-oni-nam-Blbi-a-blbejsi-A-zhovadilosti-z-NATO-a-EU-Doubrava-k-utoku-muslimu-na-obcany-445698
-
-
miluju tyhle ruský stránky, a ty fámy které o nich říkají, že je čtou jen vymatlané a vymyté ruské mozky nejsou pravda
ještě doporučuji sputnik a aeronehet *3*
jinak zdravím z Krymu *14* -
-
ještě si ten článek přečíst a bude to komplet.bohužel na to tvůj mozek nestačí. *7*
-
-
kašlu na tebe, nebudu si kazit dovolenou na Krymu *9*
-
proč mi nadáváš, jsem na tvé straně, také jsem Novorosijec *13*
-
-
-
-
Dnes Mnichov. Že by pomsta za mnichovskou zradu? Zlatý Rusko, zlatí komunisti... *3*
-
-
souhlas hrdinný Iránec jim ukázal že by se měli nad mnichovem zamyslet
-
-
Je prokázáno, že to byl kamarád fašisty Putina!!!
-
-
Ano, je prokázáno, že to byl agent Roccie!!!
-
-
Byl to agent KGB!
Putinův čelovjek! -
Tohoto ruského fašistu nutno nepodporovat!
-
Svět bude náš!
-
-
Tvůj jistě nebude Čapisrále. Tvůj začíná a končí na prahu tvé chýše. *15*
-