Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak že asi tak.pán co jí propustil by se měl bát o své místo.
  • Dobrá, tak zlo není nemoc. Nicméně není možné takového jedince nechat volně pobíhat a škodit, musí být eliminován bez ohledu na jeho práva.
  • Brzo to bude polehčující okolnost.
    U soudu bude obhájce namítat, že obžalovaný sice někoho zmlátil nebo zavraždil, ale on za to nemůže, protože prostě patří mezi ty zlé, tudíž je v tom nevinně.
    A soud dotyčného osvobodí. Nevěříte? Věřte! Zítra to ještě nebude, ale za pár let..... *1*
  • Člověk je horší než zvíře, to není nic nového pod sluncem.
    Člověk vyhubil a sežere co se dá, zabít druhého člověka je proti zdravému rozumu, ale u člověka se to dá předpokládat. Člověk vede neustále války ozbrojené konflikty kde umírají stovky a tisíce lidí denně.
    Pro člověka je to naprosto přirozený jev kdy v době kamenné jedna tlupa pozabíjela jinou.
    Nedá se říci, že je člověk zlí, každý voják co je nasazen v boji a zabíje jiného člověka i dítě je potom zlí a nebo je psychicky narušený jedinec?
    Nerozumím tomu, ten kdo pošle vojáky do boje ať je to prezident, nebo nějaký generál je zlí a tím i psychicky nemocný? Tento člověk, tam potom nemá co dělat, ale měl by být v nějakém ústavu.
    • Ano, zvíře je často lepší než člověk, zvláště když je to zvíře veselé. *2*
      Doporučuji opravit si "zlí" na "zlý", aby to bylo v souladu s pravidly českého pravopisu. *4*
      • Zlí nebo zlý je mi jedno, pravopis mne moc nezajímá pouze papouškuji co zhora uvevdeno, pláčeš na špatném hrobě. Pokud máš nějaké táme na uvedený článek, tak něco napiš a pravopis si nech na třídní schůzku.
        • Stalingrad
          křesťane -klííídek-to bude asi veselá krá..,va ,bo to může být i jeden ze tří čuníků či nějaký osel....dobytek jak dobytek.A jak známo dobytek sice má mozek,ale nemá rozum a tak nikdy nic nepochopí,jen štije a s,..ere pod sebe a kolem sebe-nic víc neumí.A jak jsem již kdesi napsal-kdyby i dostal rozum,tak se radostí zblázní a zas bude mět h,..ovno..... *1* *1*
  • Psychopat je člověk s poruchou osobnosti... né nemocný. Psychopatie není léčitelná (určitě né ve smyslu "vezmu si prášek a najednou mám správný žebříček hodnot a empatii").

    právník holt mluví právnickou hantýrkou...

    Že je člověk zlý (jakýsi laický název) ještě neznamená, že nemá poruchu osobnosti, ba právě naopak... přičemž porucha osobnosti je přesně to co pan právník popisuje, tedy neschopnost empatie atd

    Prostě pán v tom má bordel.. a opravdu ne... zapíchnout nebo nezapíchnout neznámého člověka který nikoho neohrožuje na zdraví ani na životě není volba pro normálního člověka... jako volbu to vidí pouze psychopati.
    • Mimochodem, že to není volba se dá velmi jednoduše doložit... stačí se podívat na armádu, ta se snaží vycvičit z lidí zabijáky...

      Amíci na to šli od druhé světové války metodou pěstování podmíněného reflexu (zahlédnu nepřítele a střelim... nejde o rychlost zabití nepřítele, jde o to aby voják vystřelil dřív než si uvědomí co dělá... to co se s člověkem stane, když si to uvědomí už nějak armádu nezajímá). Stejně tak způsob výběru sniperů... není problém aby se člověk naučil střílet se sniperkou z hlediska přesnosti... je problém najít lidi co necuknou když mají zabít opravdového člověka.

      Obecně se má za to, že výsledek incidentu krásně ztvárněného knihou a filmem "Black Hawk Down", tedy
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Bitva_v_Mogadi%C5%A1u_(1993)
      že v tak ostrém boji 160 vojáků proti 6000 milicionářů bylo zabito pouze 19 amerických vojáků souvisí s tím, že somálci neměli tak "intenzivní výcvik" a prostě stříleli v naprosté většině do vzduchu (jako téměř každý člověk)....
  • Psychologie a psychiatrie je žel na některé věci krátká. Ne vše lze vyléčit pomocí moderní medicíny. Existuje tady nejen fenomen zla, které má svou příčinu v charakteru člověka, postojích apod.
    Jsou tu i démonických posedlostí, kdy člověk už příliš neovládá své rozhodování, protože slyší nejrůznější hlasy apod. Žel medicína něco podobného okamžitě vyhodnocuje jako schizofrenii a tím pádem se skutečný zdroj problému neřeší. Kéž by téma démonické posedlosti bylo pouze fiktivmím tématem hororů. Kéž by...
    • takže Miloš Zeman je posedlý ďáblem a Duka si má z Vatikánu vyžádat exorcistu??? *1* *1* *1* *1*
      • To Hells Angel:

        Docela mě pobavila představa jak Ovčák s Mlynářem se marně snaží vyhnat ze Zemana ďábla. Až Duka pak zjistí, že se nejedná o posedlost, ale o virózu. *1* *2* *1* *1* *2* *15*
      • Když se někdo nazve pekelný anděl tak to už je samo o sobě diagnóza. Je asi posedlý zase Zemanem *16* *8* *1*
      • Ubožáku...... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit