-
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
Nevím,proč Kalousek běduje.Zatím jej rozzuřený národ nehoní po ulicích s bejkovcem v ruce.Plat má pořád vysoký,tak mu není zatím zle.
-
Když policie nemůže tak příjde na řadu ve vhodný čas soudce "LINČ" a ten to Kalouskovi sečte za všechny roky co se podílel na vládnutí. Je naprosto neuvěřitelné jak jsou všechny ty politické krysy propojené. je možné aby mi někdo vysvětlil jestli se jedná o právě toho Fuksu co nyní sedí ve vládě a rozmyšlí si jestli má prodat lesy ČR. No a ta otázka čistého svědomí samotného Kalouska,je to asi takhle "má ho odepínací" a když je potřeba odepne a když je potřeba vypere dočista do čista. Celý život jsem měla ráda lidi a lidskou společnost,ale dneska bych některé lidi a to zejména politiky věšela a nebo alespoň byla přítomna tomuto aktu spravedlnosti. Amen.
-
Pan Kalousek si připadá jako štvanec? Jak si potom musí připadat při jeho sociálních a danových reformách národ? Jako štvaná zvěř a stále víc a víc nás všechny štve.... Nápady této vlády jsou ponižující a asocialní. To co je u nás snad není nikde v Evropě. A nevěřím, že státní pokladna tímto způsobem sníží schodek, ba naopak mám pocit, že bude ještě větší.... *10*