Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by mu nic neprokázali, doufám, že by se našel odstřelovač, který by jeho opileckou kariéru ukončil. Nebo by si to měl nechat projít hlavou....
  • Určitě bude mít možnost.Chce to čas. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • ....jen doufám že lidský odpad (Kalousek a Schwarzenbergerrr) již brzy předstoupí před soud a vysvětlí jakou výhodu prosazením církevních restitucí zajistili pro církev katolickou ...a to 150 miliard Kč !!!
    Pro to byly dány tyto pozice jako úplatky nefinančního charakteru těmto poslancům co by lidským hyenám.Stát má díky zpackaným reformám zločince Klauze a pravičácké ODS dluhy ve výši více jak 1 bilion Kč a ještě daruje majetek církvím...to je mazec...to by ani soudruzi nedokázali...ještě houštˇ ať lidé vidí co je to za zločince kteří podporují pouze zbohatlíky a zločince v rouše podnikatelů, kteří ožebračují běžné občany.zaměstnance!!
    ............................................................................................
    Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zjedovatěla touhou po bohatství. Se vším kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno. Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatil, vstoupil by na nebesa? A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil. Však poznejte se, vy zloději chudého lidu, neboť Bůh i lid vás vidí.
    MISTR JAN HUS
  • Doufám,že se tak konečně stane.Měly by se otevřít i ty jeho křivárny a zlodějny na ministerstvu obrany.Patrně by se hodně rachle sešel s Ráthem. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Docela věřím, že si Kalousek dal bacha, aby se na rozdíl od některých druhých patlalů moc nenamočil. Má s tím moc zkušeností z minulé doby a vychází mu to. Ale pozor, taky dost kecá, všimněte si, jak několikráte opakoval v televizi, že se Šnajdrem jednal až tehdy, když byl volný, tedy nikoliv před tím !!! A dal si moc pozor, aby to tak vyznělo. Myslím, že měl chvíli trochu strach, jestli se někde nepodkec. Ale hráč je to skvělej, všechna čest, stačí porovnat s tím amatérem.
  • Až ho zavřou toho kalouse ušatého, tak to budou mé nejkrásnější prázdniny !!!!!! Se asi ožeru jako sám kraďousek nebo i jako prezident.
  • Jestli tohle opravdu řekl, tak jsou tři možnosti: 1. Byl ožralej. 2. Vysmíval se policii, protože byl ožralej. 3. Naprosto se neovládá, protože je ožralej.
  • Kalousku, jsi si nějak moc jistý. Aby jsi se nepřepočítal. Docela by mě zajímalo, jaká korupce předcházela církevním "restitucím". Takže raději se moc mediálně nevyjadřuj, abys nenarazil.
    • Kolem restitucí je podezřelé "korektní informační" ticho. S malou vyjímkou Sobotky a naší paní aktivistky s tím, že byly vlastně odkývnuté v parlamentě podrazem, skoro klid. Rátha tam pro jistotu asi nepustili, a ústavní soud to odkýval i když se obecně vědělo, že se při schvalování v parlamentě kupčilo. Ona ta předcházející cesta předsedy ústavního soudu do Vatikánu asi nebyla zbytečná a marná , že?
  • Nechápu, jak tohle ožralé, sebestředné a arogantní prase může někdo zvolit. Nechápu, jak tenhle chemik se schopnostmi maximálně účetního může vykonávat funkci ministra financí. Takže asi - dobře nám tak!
  • Dřív nebo později dojde na každou svini.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit