Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako obyčejný občan stejně nevidím žádné jiné východisko z krize než REVOLUCI. Už 23 let se ve vrcholové politice pohybují ti samí lidé a je úplně jedno jestli jsou nalevo nebo napravo. Volby nic nevyřeší. Tady je skutečně nutná zásadní změna v myšlení lidí. Změna ústavy, radikální změny v právních normách. Nutná je změna celého hospodářského systému. Dokud většina nepochopí, že vzhlížet k lidem, kteří jsou mocní a bohatí jako k modlám a ne jako k obyčejným parazitům společnosti , dokud nedojde k nápravě a narovnání v oblasti financování společensky důležité práce. Já herectví, vrcholový sport, modenig a další nadstavbové společenské činnosti nepovažuji za tak důležitou společenskou práci, aby zde byly nehorázně vysoké zisky, zatímco základna se potácí na hranici bídy a přitom bez ní nemůže společnost fungovat. Tento stát je zaplaven, řekl bych přímo zaplevelen mladými manažery, kteří po absolvování školy neviděli skutečnou práci ani z rychlíku a přesto ve 30ti letech jsou milionáři a miliardáři.
    Dokud nedojde k nápravě ve všech těchto oblastech, nemá tenhle stát šanci...
    • Absolutne s Vami souhlasim !!!! Cela podstata Ceske Repbliky se musi zmnenit a rychle !
    • Neboj Mirku, užiješ si. Až ti dají na celu tři stokilové naddržené cigoše, tak si opravdu užiješ. Ale zasloužíš si to, vážně.
    • Dobře napsáno. Je to ale známka úpadku celé tzv. západní civilizace. Zrovna takovéto atributy byly příčinou konce Římské říše.
      • Aby revoluce v globalizované společnosti měla šanci na úspěch, musí k tomu nazrát společenská situace ne v jedné zemi, ale minimálně na jednom kontinentu. A je docela možné, že něco takového se začíná dít v celé Evropě. Jen doufejme, že tento proces nepřeroste ve válečný konflikt mezi jednotlivými státy, ale ve skutečně revoluční změny a naopak to tu revoltující většinu sjednotí a mocenské špičky zlikviduje ve všech státech Evropy.
    • silou uz se tady nic nezvladne, nejak nastartovat zmenu v mysleni lidi, to je pravda...
      • Právě ,že dnes již silou.Žádné prase od koryta dobrovolně neodejde.Ale já jsem pro prodloužené odtrhání od koryta jako se to děje Slotovi a konkubíně,protože je škoda ničit to co hoši nevybudovali,ale pouze rozkradli.
      • Pokud vím, tak v celých lidských dějinách se poklidnou cestou nikdy nic nedosáhlo a veškerý pokrok se rodil z krve a bolesti. Je to smutné, ale je to tak. Já osobně nepovažuji rok 1989 u nás za revoluční změnu, ale za převrat, protože těm, co převzali moc v této společnosti, od prvopočátku nešlo o blaho většiny, ale o vlastní zbohatnutí a o moc - a to bez vyjímky. Přitom tento stát měl tehdy hodně blízko k tomu, aby se zde vybudovala spravedlivější společnost. Nebyli jsme sice na vrcholu technického pokroku, ale mentálně na to většinová společnost měla, aby se šlo dopředu.
        • Mám podobný názor.Protože při každé revoluci se tam potom dostanou podobní jako v roce 1989 a to byl pouze sametový podvod.Stejný jako po r.1945.Dříve konfident a pak STB.Naše vlastenecká rodina na to dojela,proto již nikdy,ale vždy stejně jako naši umělci,kam vítr ,tam plášť.
  • Nové právní formulace: Kopanec do zadku - náhodný důsledek příliš rázného kroku. Facka - poněkud důraznější pohlazení. Úplatek - ne zcela přesně pochopená půjčka. Rabování státní pokladny - ochrana státního majetku před rozkradením. Já bych přidal, tentokrát za sebe: Defenestrace - nezištné umožnění odchodu oknem.
  • Já bych si zase velice, ale doopravdy velice užil, kdyby se mi do oddílu na Mírově dostal Kalousek. Myslím, že by proklínal vlastní matku, že jej neodložila raději do babyboxu...
  • Jsem přesvědčen, že i na tohohle pána dojde a bude to v krátké době. Kalousek je totiž je tím pravým ztělesněním současné české politiky. Prohnaný, bezpáteřní, deroucí se k moci za každou cenu. Zatím proklouzával jako úhoř, ale to nepůjde do nekonečna. Doufám, že voda na tuto sv..., již dosáhla bodu varu.
  • Já bych mu to dopřál: ať si užije s Kajínkem, Pitrem a dalšími. Hlavně aby si užíval i Nečas, Benda, a všichni ti, co považují "trafiky" za běžné postupy v naší politice!!!! *12* *12* *12*
    • Kajínka bych do té party nedával. To je alespoň chlap a zcela jistě má víc cti než ti další jmenovaní.
  • Panu Kalouskovi upřímně přeji, aby jeho přání byla vyslyšena.
  • ..."Případné obvinění bych si užil, říká Kalousek"... opravdu upřímně mu přeju, aby si to užil ... kluk jeden ministerskej ...
  • A uzil by sis i kriminal, zmrde? Taky na tebe dojde.
  • to ma byt jako vtipne? at si pan Kalousek precte co o nasi zemi pisou v zahranici...uz je to fakt desne, ostuda za ostudou, nekoncici blamaz...a on se tomu jeste vysmiva, ze by si to uzil...
    • A co Kalouskouvi-Dluhopisovi zbyva nez se suverene tvarit?Vdyt on vi ,stejne jako vsichni
      akteri afery ,ze ja nepostizitelny-zakonem chraneny.Trafiku ma zcela urcite v merku.Ostudu preziji,oni stejne nevi co to je,finance nechybi,tak proc nebyt vysmaty?Vlada a spol nejsou obcane,ale nadlidi.
      • no ta ostuda v zahranici ma velky vliv na to, jak se na nas divaji budouci investori apod.,
  • Tolik štěstí nás nemůže potkat,já bych mu to potěšení dopřál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit