Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My určitě na ten příspěvek nedosáhneme. ani bych se nedivila, že v tom bude nějaký háček. Nás se to zdražování ani moc nedotklo, protože topíme dřevem v krbových kamnech, která jsme si objednali tady , takže máme elektřinu jen na svícení a vaření, a to není taková spotřeba :-) .

  • milacekpublika

    Nemyslím si, že se to k takové částce dostane. Možná to tak vypadalo v srpnu, ale teď v září to moc nevidím. Ale jako že by se to nehodilo, tak to určitě hodilo. Znám pár rodin, které nakoupili vybavení a potřeby do domácnosti, protože si potřebovali zařídit nové bydlení a pak jim zvedli zálohy a oni zjistili, že prostě sotva pokryjí náklady na topení. Bude to zajímavá zima, to vám povím.

  • Máte pravdu. Příští týden také přestanu fedrovat horko do svého okolí. Matka příroda nám zatopí. To bude Putin čubrnět. 

  • To je pořád řečí kolem příspěvků.  Střední vrstvy, tedy lidé, kteří se opravdu snaží makat a vydělat si na život nedostanou nic, jenom zchudnou. 

    Magnáti a hochštapleři se budou jenom usmívat a příspěvky dostane jenom ta část obyvatel, kteří už dávno na jakoukoliv práci rezignovali.

    Pane Fialo, děkujeme za takovou pomoc.  Spíš by to chtělo se podívat na podivné šejdíře, kteří na předražených energiích vydělávají miliardy. Ale právě tihle plní Vaše pokladničky. Takže zase jenom kecy a nic. 

  • Já se vysoké ceny plynu nebojím. Ihned jak udeřila třicetistupňová horka, topení jsem vypnul. To Putinovi zatne tipec.....😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit