Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mýlíš se kritiku, antiblb nezačíná větu písmeny ale tečkama!! *3*
  • ... to je nabíledni, opět jsi nenapsal nic nového, blbe :)))
  • ... naše měna není jako ty, primitivní balíku :)))
  • ... si deb*l, jako vždy, blbe :)))
  • Ta "originální" jako jsi ty, to vskutku být neumím.
  • ... to ty nikdy nic nestihneš, tupé prase :)))
  • ... nemáš něco originálnějšího, šašku?
  • Na začátku věty se píše velké písmeno.To jsi se v pomocné neučil?Tak přijď já tě ten pravopis naučím,abys nebyl trapný.A věta bývá zakončená tečkou.V pololetí nedostatečná a to máš štěstí,že u nás nemáme šestku.
  • Již jsem ti napsal vrať školné ,kolik jsi napsal kniha odborných pojednání.Já do pomocné nechodil,ale stačí mi si tady přečíst pár tvých chorých výplodů a jsi mi jasný.Zdrž se diskuzí,které nechápeš jsi pouze to druhé.
  • V USA se to zase mele, střílejí se policajti s civily jako na honu, kdoví kolik bude zase mrtvých.?
  • A taky nekraď nicky zloději.!!
  • ... tobě není pomoci, ostatní neřeš, blbe :)))
  • Starej se Justício tečko o svůj zakrslý pindík, pověs si na něj kilové závaží možná se o centimetr prodlouží na 4 cm. *15* *3* *15* *3* *15* *3*
  • ... svini jako tebe nelze řídit, blbečku :)))
  • trafikanti
  • ... kolikrát to ještě vybliješ, nevzdělaný balíku?
  • :-)
  • ... překvapuje mě, že guvernérem nebude tupan Justícia :)))
  • No vidíš blbečku tečko, USA vedli dlouhé roky křováci, Bushové, ale na takovou věc ty nemůžeš přijíi máš Hydrocefalus, vodnatou palici.
  • To si snad dělá někdo srandu. Bolševik Rusnok, který za jeho "prozatímní vlády" zk*rvil na co šáhnul by měl být guvernérem ČNB ???? To už tam rovnou můžou být Křemílek s Vochomůrkou a vyjde to nastejno... Tenhle nýmand, který ani neví, jak se chovat...:"Tý vole, Mandela umřel a já se děsím, ty vole, abych tam nemusel jet na pohřeb...."..Prostě jeden k r e t é n vedle druhého...Na Slovensku mají kvalitního charakterního prezidenta a euro, které již mělo být dávno u nás taky, kdy obchodníci nemusí trapně a debilně měnit eura za koruny, jako u nás v rudém východním stepním Tatarstánu... BISka dneska objevila 3 ruské špiony, kteří měli udělat sabotáž v Česku. Opravdu dobrého spojence si vybralo to naše Hradní Ovarové Lukoidní koleno... *9* *10* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit