Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že jeden Klaus je na tak malou zemi až dost. Soudruh Piťha by si měl zamést před vlastním prahem a věnovat se sexuálnímu zneužívání dětí kněžími, Česká republika v tom nijak za světem nezaostává, spíš naopak. Jistě i Piťha ví o těchto případech, ale on to zřejmě považuje za normální. Homosexuálové mu vadí víc, než znásilnění dítěte. Nad tím se člověku chce zvracet.

  • Vždyť má pravdu, už dnes nám vládnou bezdětní, a kdoví jaké je to s jejich sex. orientací.

    Jinak by asi ty děti měli, že?

  • Je mi hrozne ľúto chorých ľudí čo mimo seba a svojich blízkych nepoznajú nič iba kopírujú nezmysli iných. Neosloví ich ani kultúrna tradícia štátov EU. Povedal by som, že sú vlastne nevýchovné stvorenia a ľahko ovládateľné indivídua s ktorými manipulujú iný nevychovanci. Ten kto má aspoň základné znalosti o zákonoch prírody vie, že na rozmnožovanie sa v živočíšnej ríši je treba samca a samicu. To, že niektorí jedinci nevedia čo vlastne sú to je psychická porucha jednotlivca. Aj jednotlivé štáty EU vedu takýto jedinci čo podľa vzoru Američanov je to moderné ale, že to nieje v  súlade s prírodou im ani to nedošlo. K článkom Klausa ml. by som len doplnil poznámkou, že po dlhom čase sa nájde vysoko-inteligentný muž čo píše len to,čo pozná a je mu blízke hoci pre mnohých je to nestraviteľné,.

  • ryba

    Bohužel nebyl jsem na   kázání pana dr.Piťhy a tento emailový článek je komentář .Domnívám se.že pan dr.Piťha asi chtěl upozornit na další lumpárnu,která v Istanbulské smlově je skryta.Denně jsme svědky podobných lumpáren spřádáných na poctivé lidi a na ovlivnění jejich myšlení a nestoudně šířené mnohými sdělovacími prostředky..Jsou to zejména mladí lidé nemající znalosti a životní zkušenosti,ale mající neodpovídající sebevědomí,které jim bludy na ovládnutí jejich myšlení dovoluje přijmout a myslet si, že jsou in.A to je cíl ďáblových zmocněnců.Dr.Piˇtha patří asi mezi chytré a realně uvažující myslitelé.

  • Když pomatenec ráno bude obtěžovat pejkaře (ženy) svým odhalováním, tak ho budou stíhat za veřejné pohoršení. Ale průvod nevhodně oblečených klaunů provádějících kopulační pohyby v pustíme do historické části města v poledne. Je to Ostuda !!!

    Veřejné pohoršení ve smyslu zákona o některých přestupcích,[1] nastává v případě současného naplnění tří znaků:


    1. musí být spácháno veřejně;
    2. jednání musí subjektivně pohoršovat zpravidla více než dvě osoby, které budou tomuto jednání obvykle přítomny současně;
    3. musí být v rozporu s tím obsahem mravnosti, na němž se společnost shoduje.

    Správní orgán neporovnává toto jednání s mravností stanovenou podle
    vlastních kritérií, nýbrž je poměřuje s obecnou společenskou shodou o
    obsahu mravnosti
  • Klaus ml. má možná křivou hubu, ale nemá křivý charakter

  • Proč tomu křivohubému hloupému ješitovi s gumovou páteří děláte reklamu? Je to laciný populista s fašobolševickými sklony, ze kterého zatím nevypadla žádná smysluplná věta. To, že má prachy, které jeho papínek přihrál svým Koženým a podobným přihřátým dobrodruhům snad neznamená, že budeme číst a poslouchat jeho plytké, žlučovité ubohosti. Ten poleze do zadele každému o kom si bude myslet, že má moc, teď je to Putin, zítra třeba Ajatolláh nebo Kimčong.  

  • Piťhovo kázání nelze hodnotit bez všech důležitých okolností včetně doby, kdy anticivilizační trendy  islamizace a eurohujerizace existenčně ohrožují dvoutisíciletou křesťanskou civilizaci v Evropě. Piťha postupoval bohulibě.

  • Vážený Rebele,

    problém je v tom, že tyhle jedinci (lesby a homosexuálové) mají nebývale vyvinutou potřebu exhibovat a ukazovat se. Jejich pochod Prahou je na zvracení. A jestli zvolí pana Pospíšila v Praze primátorem, tak má kdo pochodovat v jejich čele.

    Neustále nám ostatním vnucují, že to, co dělají je normální. Norma technická má metriku, ve společnosti je prostě normální to, co uznává její většina. Nikdo jim nebrání v jejich soukromí (většinou si to nevybrali), ale jenom tam.

    Jasně, jsem xenofob, fašista a tak. Už jsem si zvykl.

  • Ovšem krásně zabodoval tady ten Klaus proti ČT. Tady tato smečka požíračů státních peněz a koncesionářských poplatků zařadila do dětského pořadu "Zprávičky" lahůdku. Jak nebozí palestinští školáčci musejí finančně strádat na izraelském území.Totální demagogický průjem. Koho jako zajímá co se v tamních školách děje? Co my tady jako s tím? A prsknout to navíc do dětského vysílání? To už je dost. Děti zajímá liška, veverka, Otesánek.Ale nějací cizí hajdaláci, jejichž otcové navíc posílají rakety do sousední země? Jen tak? Dobře že ČT pohnal před radu.

  • Buzny, lezby, gendristi a další ať si doma za zavřenými dveřmi dělají co chtějí. 

    Zbylá většina by si od nich ale rozhodně neměla nechat diktovat pravidla, jak se budou nastavovat zákony a zvyklosti ve společnosti.

  • Může mně někdo jmenovat zákon nebo konkrétní paragraf, našich zákonů, který diskriminuje nějakého jedince vůči jiným? Já sjem pořád nepochopil o co v těch bojích proti "diskriminaci", či za "svobodu" jde.

    Chápu to ve státech s totalitními režimy, ale ve státech demokratických mně to nějak není jasné. A dle mého názoru jde právě o práva každého jednince. Nevidím důvod, proč dávat práva nějakým skupinám. Třeba určit, že se statisticky zjistí, že poměrně nejhůře jsou na tom Novákovi, tudíž je potřeba všem Novákům vyplácet vyšší sociální dávky, aby se to srovnalo? Nebo že v basketu a volejbale hraje mnimum lidí menších 170 cm, tak určíme zákonem, že se musí do každého týmu vzít nejméně jeden nebo dva malí lidé? Opravdu to někomu dává smysl?

  • Já myslím, že diskuse je složitá. Kdo tu Istanbulskou úmluvu vůbec četl? Kdo zná její výklad? Budeme tu hartusit a víme o tom prdlačku.

    Jak říkala moje babička - jí stačilo celý život desatero a žádné Kodaňské, Kjótské nebo Istanbulské pitomosti nepotřebovala k životu.

  • Existuje charta lidských práv, a proto není nutno podepisovat jakékoliv další úmluvy, že žena je také člověk.

    Zvlášť v dnešní době, kdy každý nový dokument často skrývá nějaký zákeřný háček. 

    Stejně jako pařížská dohoda o klimatu, která se netýká jen klimatu, že.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit