Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenom zkouším, jestli jde napsat slovo kráva, myslím tím dojnou krávu

jinak psát něco o tom, jaký je slovenský estébák gauner, snad už ani nemá cenu,

to všichni vědí
    • vanhorne
      "to všichni vědí"
      Jenom ta mensina obcanu, ktera se neprecpala koblihama je strizliva a vi to.Vetsinu obcanu se te podarene dvojce ZemBab, podarilo opit Becherovkou nasaklou koblihou .☺☺
    • to Sajmone samozřejmě funguje. Vy určujete kdo může napsat kr...va a kdo ne, koho necháte a koho "ideologicky nevhodného" smažete....že vám třeba nevadí primitiv takzvaný "bijec pitomečků" tento člověk nevyplodí kloudnou myšlenku jen stále uráží druhé.....
      • Tak že redakci nevadí "bijec pitomečků" mi taky vadí, jinak "dojná kráva" mi napsat jak vidíte jde ač nejsem v redakci, jestli to nejde Vám, tak za to nemůžu. A toho Sajmona si nechte, já taky netvrdím, že Vy jste třeba Faltýnek.
        • víme sajmon, my víme
  • xxx
  • Narod uz ma plne zuby křivackych Kalousku,Davidu Rathu, Zaoralku ,Jurečku,Fialu a jim podobnych prisluhovacu.Jiz ukazali co za dvacet let co vybudovali sami doma nebo pro stát . NIc. Po nich jen nekonecna dira do statni kasy, zadluzenim republiky vcetne dalsich generací,koryta kamaradum.Schopni slušni lide se boji vstoupit do politiky mezi hyeny.Copak p.Bartos s pubertalni hruzou na hlavě chce reprezentovat cesky stat jako travu ,deti ve skolach,duchodce,ucitele,vedce ,dospěle chlapy ? Sorry Jako.Podekovani take eurokomisarum, Telicka ,Špidla,a spol. udělaly uspěšně z Čechu v Bruselu negramotne opice za pul milionu platu mesicne a bez prace. Ted jim všem Babiš zpřetrhal špinave penězovody,poslanci si ,, porcovali medveda" i v dobe kryze kdy duchodci okusovali kuru ze stromu . A Babis je ted jeste nuti pracovat ? Ti sami poslanci maji hlasovat o duvere Babisovy ? No jak to asi dopadne ? Pokud nas povedou zoufalci typu Kalousek,Sobotka AMEN S NAMI, sami nemaj co do huby,nikdo nevi kde vlastne bidli,vsechno maji na manzelku,Rath to ma i na milenku .ČAPI HNIZDO je v zahranici doporucovano turistum jako jedno z rad skvostu ceske republiky.Jedine Babiš se jich neboji,umi vydelat penize,dava praci tisicum lidi ,nakrmi narod ,hlavne ty jez se nemohou sami uzivit,potrebne,duchodce ,studenty.Nechat hospodarit z penezi neumetela se muze stat tragedii pro cesky narod jak se ukazalo pusobenim Bohuslava Sobotky v čele ministerstva financi,OKD rozkradeno Diag Hiuman take vypařen doprazdna,miliardy zmizeli Kalousek je zas v politice,Jak je vydet doted se nikomu nic nestalo.Na jedne strane zakerni darebaci na druhe Češsky narod a uprosřed Babiš ktery tento narod chce ubranit.Prichodem Babiše stovky uredniku,poslancu, konkurence Agrofertu, ti vsichni maji prijit o bezedne koryta .Takze co jako ?Zvednout se a jdem na ně !!!!!!!!!!!!!
    • Ty jsi jako dneska poslanci v parlamentu, zmatek, naprostý guláš plácáš páté přes deváté a vůbec nemáš minimální politický přehled.
  • No to je mi ale překvapení...!!!

Již několikrát jsem tady napsala, že STBácký koblihář "nešel" do politiky pro blaho voličů, ale aby si nahrabal na vlastní hromadu...

A voda se vaří...doufám, že co nevidět už bude bod varu...
    • Koloběžko první,Babišovi loni klesly zisky.Nějak zapomněl "hrabat".Co kdybyste myslel hlavou a ne závistí?Odpoutejte se od pomlouvačů Babiše.
      • Já nikomu nikdy nic nezávidím...

A právě proto, že myslím hlavou mi je jasné, že Babiš hrabe jen pro sebe...
  • No to je mi novina....
  • xxx
  • Tak to je hezké.Víc jak 20 let to tu klika ODA, ODS , ČSSD KDU doslova huntují a když je někdo odstaví od koryt tak ho reportér co nikdy nic nedokázal nazve zlodějem bez skrupulí JAK DEMOKRATICKÉ !!! Pane redaktore (a to že Vás tak oslovuji je maximum ) Už jste slyšel něco o nekomentovaném a nezávyslém zpravodajství???? ASi ne . Demokracie není o tom , že múžete všude házet špínu. To dělají jen chudáci!!! *3* Jste pouhý provokatér bez argumentů.
    • Pane,nenechte hněv cloumat svým majestátem.Takové prodejné krysy tady odjakživa byly.Vzpomeňte na protektorát a postúnor 1948.Jen je třeba je práškovat.A označovat velikým puntíkem.
    • A co současní s "bývalí" komunisti? Ti nic nehuntují? Mnoho těch gaunerů jenom schovalo rudé knížky "nadčlověka" a hrají si na demokraty. Jsou ale i tací, které do KSČ ani napotřetí nevzali a přesto si nahrabali (Kikina-Klaus).
      A kam se poděli StBáci a konfidenti StB? Jeden chlastá a padá ze schodů na hradě, druhý chce řídit stát jako dojnou krávu, pardon jako podnik. A kde jsou ti ostatní, nepočítáme-li ty členy KSČ(m)?
      A kdo jsou ti členové a podporovatelé Busmea (BUrešova SMEčka Ano), nejsou to právě ti "bývalí", co cítí příležitost dostat se k moci léčit si šikanováním jiných své psychopatické ego a také si nahrabat na úkor jiných?

A je neuvěřitelné, že v naší "demokratické" zemi může existovat a dokonce být v parlamentu zločinecká komunistická partaj, která si ke jménu KSČ pouze přidala "M" (magoři? mizerové? mrchy?...) Neumím si představit, že by v Německu existovala Hitlerova NSDAPB, která by se přece přidáním toho "B" (Bayern) "změnila" a "zdemokratizovala".
    • vanhorne
      "Proč se tedy takového hesla nedrží?"
      To vsechno delaji ty jeho prihlouple sny o kterych sni, kdyz nahodou spi.Blekota a blaboli ze sna a na druhy den uz nepamatuje o cem snil a o cem blabolil.Ceho se ma pak ten carodej dobrodej drzet, tech klacku ktere mu vsichni hazi pod nohy, nebo se ma drzet toho znameho "ved vsetci kradnu"? ☺
    • xxx
      • xxx
        • xxx xxx?
  • Žádná firma si přece nemůže dovolit být dlouhodobě ztrátová.
    . Vidíte a za starých ministrů financí jako Sobotka, Klaus, Kalousek a další to šlo, dluhy celých 30 let jen rostli a politici kradli ve velkém. Takže co vyčítají Babišovi, že nedělal dluhy, že vydělal peníze, že konečně se začali vybírat peníze i z Evropských fondů atd.?
    Jsem zděšen s politiků u nás a hlavně jejich páté kolony novinářů. To že se lépe vybírají daně je taky zásluhou Babiše a navíc s jeho opatření souhlasili ČSSD a KDU, ale nyní za to pomlouvají Babiše, kdyby ČSSD a KDU nerozhazovali státní peníze jako diví a snažili se tím získat hlasy voličů, tak by byly úspory ještě mnohem lepší ! Takže staré zkorumpované bandy politiků pomlouvají vše co se nyní daří v ekonomice i v řízení státu, sami to nedokázali, ale nadávat to jim jde. Je to jako téměř všude u nás zavedené, když se objeví někdo schopný a dokáže dělat to co ostatní nedokázali, okamžitě se stane pro ty neschopné velkým nebezpečím a proto je nutné jej likvidovat všemi prostředky.
    • Jen se bojím,jak dlouho bude Babiš tu nevděčnost a útoky snášet.Se slovy "..chcel som vás na chrbátě vyše posunúť,ale marno-něchcetě..." by mohl ku radosti nepřátel politiku opustit a věnovat se zase Agrofertu.Andreji prosím,nedělejte to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit