Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jekoz to vmysleli slovac i tak to je jak pravda dyz mrdove sou v ceskeym hradu !!!

  • tobro

    Když sem dám tenhle příspěvek, tak ho skryjí (čti: zcenzurují). Stačí vám to...

    Vakcinace - karantény - hejmashow

    https://youtu.be/ybpA4mcMPUo

  • Budu imunní po očkování? Ne. Jsem očkovaný, mohu zemřít na covid? Ano. Musím nosit roušku, když jsem očkovaný? Ano. Musím se testovat, když jsem očkovaný? Ano. Bude mi vyplacena náhrada výrobcem při poškození zdraví? Ne, je to přece dobrovolné a dal jste informovaný souhlas. Mohu být přenašeč viru, když jsem očkovaný? Ano. Můžu se nakazit po první dávce? Ano, je to dokonce hodně časté díky rozbrnkané imunitě. Potřebuji očkování, abych mohl cestovat? Ne, certifikáty nejsou mezinárodně uznávané. Pokud jste očkovaný, je možné, že vás kvůli riziku trombóz nepustí do letadla. Musím se testovat při návratu do ČR, když jsem očkovaný? Ano, můžete být přenašeči. Jak dlouho mi vydrží protilátky z očkování? To se neví, ale víme, že se musíte očkovat znova na podzim. Znamená očkování tečku za koronavirem? Ne, protože jsou tu mutace. Ve světle toho všeho, postrádám smysl očkování.

    • Nechci s autorem příspěvku polemizovat a už vůbec mu cokoli vyvracet, jeho závěry jsou logické.

      Ale jen pro informaci: sám jsem se dal proti coronaviru naočkovat jakmile to bylo možné a neměl jsem s tím žádné problémy, kromě sotva pociťovaného píchnutí při očkování. A pokud bude možné další očkování proti novým mutacím, bez váhání se nechám přeočkovat.

      Za svůj život jsem obdržel mnoho očkování proti různých chorobám a nikdy jsem s tím neměl žádné potíže. Např. pravidelně se nechávám očkovat proti chřipce a nevím co je to nějaké vážnější nachlazení nebo dokonce chřipka.

      Tím nechci vůbec agitovat ve prospěch očkování, každý nechť posoudí všechny dané a známé skutečnosti a sám se rozhodne.

  • KIMCID

    Nechápu proč? Naočkované přeci nenakazí a zda je slovenský nenaočkovaný a přenašeč náš nenaočkovaný taky neví. Tak že do karantény i slovenští nenaočkovaní?

    • I 2 x naočkovány může coronavirus " chytnout" a tím pádem být přenašeč...

    • Nejde o koronavirus! To je jen záminka.

      Skutečný důvod karantény je, aby se od nás na Slovensko nerozšířil babišismus!!

      😉🙂

      • KIMCID

        ha ha vtipe vylez

  • Proč by si takové osoby měli na Slovensko pouštět? Aby jim přivážely potenciální problémy?

    Neočkuješ se - Tvoje volba a Tvoje důsledky. Jednoduché.

  • Vybrané profese zřejmě kovid šířit nemohou , proto nemusí do karantény. Říkávalo se , že prej jsou Slováci s Čechama nějaký bratja nebo co. Jak tak koukám na ty vynálezy promyšlenejch zákonů , začínám tomu věřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit