Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to bába škaredá, nějaká Maďarka, fuj tajksl!!
    • ... lepší každá Maďarka než nacionalistický albánský primitiv Robert :)))
  • Podala nestadartni služby a to museli Petovi zaplatit obcane .Ne ona ale Necas je hnup
    • Ano, přesně a za to by ho měli soudit a taky nakopat do tlamy (to až bude sedět v krimu a bude brát denně španělské ptáčky).
    • Ale houby...podala standartní ochcanóóó...
    • Jen čekám,kdy se začne vyšetřovat Nečasová kauza odměňování kurev milionovou částkou z peněz daňových poplatniků.
  • K u r v a provozující řemeslo na takové úrovni, nedivte se to něco stojí! *1* Ta když roztáhne nohy je to jako když k r á v a otevře tlamu *1*
  • Plat pani Nagyove je odduvodnitelni a sparvedlivy, nocni prirazka za pohotovost je vždy dle odboru na miste i u ostatních povolani
  • Jani, pokud jsi byla za sex placená z našich peněz, pak prosím, i já bych si rád s Tebou užil, zaplaceno a i předplaceno už mám, ozvi se mi tedy, kdy mohu smočit, děkuji, napiš zde, ...
    • Fuj, s takovou upachtěnou a již obstarožní nánou.... Najdi si nějakou mladou, pěknou. A tu nech badtimovi. Ta ho přivede na buben
    • To mas pravdu,ze si ji za tuto sluzbu zaplatil-ale mej rozum/copak bys na tuto krasavici vlezl?At si ty prachy necha pro sebe a ten kus prochcanyho streva pro pomylene komunisty a svazaky.
      • máš pravdu, ale když už jsem to zaplatil?
        • To je to samy,kdyz si koupis Kostelecky parek a pekne zapareny.Take to jist nebudes,a kdyz ano,tak se Ti z nej udela zle.A pak si budes nadavat,zes jej radeji nevyhodil.Penize jdou v tomto pripade stranou-zdravi je prednejsi.
          Ale kdyz mas u Janicky predplacino-co takhle nekomu koho nemas rad udelat radost a dotycna by si s nim dala jedno cislo navic? *3*
          • tak snad se v lochu najde nejaka pekne smradlava nemita cikanka co si s ni uzije *1*
            • Tome,nic proti Tvemu prispevku,ale umis si predstavit umytou cikanku?
              Toto neni sci-fi,ale realita... *3*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii: *14* *14* *14*
    • Pana Zemana volilo 55% voličů, volil jsem ho také. Ale jako správnej vůůůůl píšeš pořád dokola 80%.
      • No,kdyz si jej volil,tak to jsi doopravdy V U L!!!
        • ... od primitiva, který se nikdy nenaučí ani správně psát, ten V U L sedí, degene :)))
          • jiz mas opet abstak ty komunistickej potomku? *10*
            • ... na tebe nelze mit abstak, primitivni curaku, nejsi vubec zadny souper :)))
    • Jistě, 2,5 milionu z 10 milionů je pro komunistické primitivy 80%: *1* *1* *1*
    • ... je zábavné sledovat, jaký jsi zde s obrovským náskokem největší primitiv :))))
  • A jaký je problém jí ty peníze odebrat. když ue dostala neoprávněně
  • Nasi predci kdysi plnym pravem rikali:
    Co je v dome-NENI PRO ME!

Kdyby se tohoto Necas drzel,tak by rozhodne nedopadl tak,jak dopadl...
  • Prasata nenažrané, patří je všechny vystřílet a zabavit majetek !!! *16*
  • Pojďme k volbám!!!
    Pro úctu k lidem, pro lásku k zemi,
    VOLME KSČM! *14* *14* *14*
    • Komoiši už to nevytrhnou!Je pozdě *10*
      • oprava,né komoiši,ale komouši jsem starý a slepý *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit