Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak mi to hlava nebere. Ve skladech je munice soukromých společností, stát za hlídání a likvidaci zaplatí 100 miliónů a možná i více, další uskladnění bude ve vojenských objektech, ale o tom, kdo za tyto služby státu a vlastně nám všem peníze vrátí nepadlo zatím ani slovo. Jedinou reakcí firmy, které to vybouchlo je, že bude stát a Babiše žalovat za pomluvu a bude chtít finanční náhradu. Neměl by náhodou stát žalovat tuto firmu za obecné ohrožení? A neměla by tato firma financovat vše, co se kolem skladů děje, včetně vyrovnání s obyvateli všech dotčených obcí? Prostě žijeme v nějakém divném světě, kde se lumpové a vrazi vyznamenávají a poctivý lidé se trestají. Ti co celý život pracovali živoří, lumpové a zloději mají pré.
  • zit nekde nedaleko toho nenadaleho stesti , vitam ten novy prisun takhle jiste a osetrene munice vedle baraku fakt kvetinama .
  • KIMCID
    kterej pak dron zasahnul ten sklad.(po té co se zjistilo že munice má skončit na středním východě)
  • Ta bývalá armádní munice se neměla prodávat na kšefty soukromé firmě, která na to, co se s tou municí t.č. děje, "nemá zájem". Žádné veřejné rozhovory s majitelem firmy nikdo neřeší, ani "Václav Hlodavec s profláklou ČT ne".

    To, co již nemělo šance na prodej-či "dar" přímo, se mělo postupně dílem delaborovat a dílem použít pro výcvik v ničení armádních a policejních pyrotechniků. Delaborační pracoviště máme a pyrotechniků v armádě a u policie jsou stovky. Ale chápu, jde to i "jinak"- typicky pro armádu potažmo i pro daňové poplatníky - nevýhodně. *12* *16* *12*
  • Ta munice je snad soukromého majitele, není-liž pravda?
    Bude soukromý majitel platit za stěhování, hlídání, provoz a údržbu skladu?
    Nebo to zaplatí (jako vždy v této smutné republice) daňoví poplatníci?
  • Na co nám je několik let stará munice, jenom na další problémy. Dávno už mělo dojít k likvidaci této munice.
    • Několik desítek let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit