Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni jsme se z lidí minulosti museli nějak dostat k současnosti milý pane. Komunista i nekomunista. Říká se tomu vývoj. 

  • dzixy

    Dolejš se o problému KSČM mýlí. Není to o nezavršení "destalinizace", ale ve ztrátě sebereflexe každého komunisty, který se z totalitního komunisty přes noc změnil na "demokratického".

  • Není v tom všem ta zahořklost a nesmiřitelnost pocházející z minulosti? Možná odůvodněně, ale pro zítřek nepoužitelné. 

  • KSČM je terroristická organisace - vřed na těle této země!

    Mladší odrůdou jsou tzv. PIRÁTI!

    Všechno je to - spolu s ČSSD - levičácká sebranka, co si může 

    svou historií podat ruku s Hitlerovou NSDAP... 

  • josef.chmela

    Těch sto miliónů mrtvých je málo. Měl jsi napsat alespoň miliardu. hned by to vypadalo lépe.

  • josef.chmela

    Ten  zákon, který tady neustále omíláš, už dnes nikoho nezajímá. Pouze takové zmatence a konzervy jako jsi ty.

  • josef.chmela

    Ten, kdo zabije člověka je vrah. Kdo zabije miliony lidí je dobyvatel.

  • josef.chmela

    Věřím, že tvoje demence je reálná.

  • 🤣🤣

  • bezdomovci a žebráci nemůžou mít peníze,vždyť by je hned projedli a nic by z nich neměli...

  • jo kéž by,ten na to nemá.Zajímavé je,že Kuberu měli rádi všichni napříč pol.spektrem a k žádné pořádné funkci ho nepustili.Ten mohl tu stranu dovést k vítězství,Fiala těžko.


  • "Nejhlouběji, chudý, vidím nenávist", napsal v jedné své básni Jiří Wolker. Teď je přece důležité TO CO BUDE! Na co se připravit a jak. Patlat se v
    minulých -ismech, to ani vodu nepřivolá ani spravedlnost nezajistí! Minulost se  snadno soudí, de-maskuje a hází přitom horami obětí.  Já bych si třeba nedovolil 1prohlásit, že za 20-30 a víc milionů pojmenovaných obětí španělské chřipky v letech 1918-1921 může fakt, že američtí vojáci zavlekli do Evropy zmutovaný virus. Co když někdo namítne , a taky po pravdě, že předtím soc.dem. poslanci parlamentů velmocí schválili válečné úvěry svým imperialistickým vládám. Posvětili válku! Bez ní by všechno bylo jinak. Všechno!!! Ani ten Hitler by nebyl. Ale kdo ví, třeba ani my ne. Tak lze pokračovat. Říká se tomu příčinná souvislost. A co kdyby se třeba za deset let někdo u nás pokusil NOVELIZOVAT ten zákon z roku 1993, změnil první paragraf a ponechal tam článek, že všechny trestné činy, které nebyly potrestány, nejsou promlčeny. To by se pane vyrojilo mstitelů, samosoudců i  "oprávněných osob". Teď hlavně aby zapršelo!  

  • ve stanovách KSČ skutečně stálo,že nikdo nesmí být potahován za jakýkoli příspěvek přednesený na schůzi v diskuzi.Nebo tak nějak to tam bylo.Byl to výsledek určitého zrání,které prošlo přes Stalinismus (oponenty mučit a zabíjet)k Husákizmu(mlčet a dělat že nejsou).Je jistě otázkou kam by vývoj vedl ,kdyby k revoluci nedošlo.Revoluce vlastně znamenala-nám se to už nedaří,ať se o sebe postará každý jak umí.Ale to mohlo vést k NEPu jak ji povolil Lenin nebo jak je dnes v Číně.Jenže dnes co-slibuje KSČM komunismus?Neslibuje! Takže lže.

  • no ne že bych mu fandil ale po bolševicku na to jde tvuj oblíbenec bureš🙂

  • no tak trochu vybledne červená a je z toho oranžová socka a ejhle z oranžové pomocí bělidla agrofertu je bílá ano ,pravice doplácí na svoji nesmyslnou antisociální politiku a že je v ods hodně překábatěnejch ,člověk se těšil že vychcípaj jako ta ksčm , ale oni už stačili vychovat svoje synáčky a jede se vesele dál.Pak máme kolaboranty z lidovců či antisociální topku neb každý není kníže , politik či řiditel t-mobilu ,polofašizujícího pološikmookýho popeláře a zhulené piráty .Zaplat panbuh že jsme se zbavili aspon fašizujícího se naroda kotlebovců ,ty by nam ještě chyběli.🙂

  • O gulagu se toho ještě moc v Německu nevědělo , vzorem byli deportační tábory z Búrských válek a vymysleli je Britové.Pokud někde narazíte na fotografie  Emily Hobhouseové tak si je dobře prohlédněte a pochopíte proč člověk nemá bezmyšlenkově přejímat názory a jak snadné je dnes obhájit myšlenku že ty nacisti zas tak špatní nebyli a je to stejné jako když Hitler viděl v islámu spojence proti V.Britanii a vidíte to dnes  , radši člověk ani nechce vědět co se třeba odehrávalo v Asii a že Čínané dodnes nemůžou Japonce ani vidět , možná že v té Evropě to nebylo nejhorší i když strašně blízko.

  • no ono to souzení taky není úplně košer neb fonbruanizace veřejného mínění stále pokračuje a to že šikmooký chemici a biologové dostali vědecké tituly od vlády na jejíž občanech prováděli zkoušky též o lezčem vypovídá , no a že bolševíci se rozutekli do různých  stran není taky uplně čisté neb dokonce jeden soudruh zo slovači robí premiéra🙂.

    Protože pokud by po válce vyhladili v němcích nacisty tak by moc obyvatel nezbylo.Tak pozor at se nevrátí komunisti a nebo fašouni či dokonce nacionální kriminální komunismus a vzhledem k bordelu tradiční demokracie to nebude lehké.Jen tak mimochodem jednou z fonbraunizací je právě odsun že jsme si fifty fifty ,to je až směšné a přesto řada lidí tomu věří.

    Fonbraunizace je kroucení historie v duchu výslechu a co jste dělal za války: - střílel do vzduchu ,a vy: -já mu u toho svítil,takže jsme vystupovali proti nacistům ,dobře jsme demokrati.Akorát zapomnměli říct že byli u protivzdušné obrany.🙂

  • Ano, tenhle názor je u Vás konzistentní. Já mohu z osobní zkušenosti hodnotit konec 80. let a dál. V 50 letech jsem nežil. Myslím, že při velké sebereflexi by současní členové KSČM (jejich životní postoj a vidění světa jim neberu) měli mít na svém štítě heslo "Děkujeme, že můžeme." A snažit se být užiteční. Podle možností. 

    Pokud z jejich řád nezmizí Skálové  nakonec i neupravený a málo sympatický pan Filip, tak to budou mít těžké. 

  • Na  Sputniku prý psali vlevo dole, že ožralec Zeman chce před posledním pomazáním vstoupit opět do KSSČ? Dvakrát do jednoho marasmu se snad vstoupit nedá, no ne? Nevěřím tomu, demence je demence, ale tohle? Nevěřím...

  • Bývalému komunistovi těžko důvěřovat. Zejména překabátěným komunistům. Stále je aktuální rčení "Rudý včera, modrý dnes, já jsem zloděj z ODS". Tím ovšem nechci říci, že všichni rudí kariéristé a prospěcháři přelezli jen do ODS...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit