Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na zdarově tovoryšč Pútin!
    • Nekecej a chlastej, kokote, nebo tě zmydlím, jako toho fracka onehdy na ulici. *16*
      • Správně, mínusoví klikači, my, normální a slušní občané, s násilím Mirka K. taky nesouhasíme!!! *1* *1* *1*
  • Ten z hradu a jeho voliči. To teda sedí!
    • Myslíš Karla z Orlíku? *1* *1* *1*
  • Ještě že se mě to netýká, mi chodíme akorát s Karlem a pussynkou na pivo. No a když někdy na ulici potkáme vožralýho drzouna, kterej se chová jako vožralej Zeman, tak ho výchovně vyfackuji, kokota! Von Kája je na to moc noblesní a od pussynky by to nikdo nechtěl, že? A teď mě nechte bejt, sic vás pobliju jako tu redaktorku v televizi! *1* *1* *1*
  • Kdekdo tady chlastá jak Rus. To je výsledek našeho porobení SS - Sovětským Svazem.
    • A proto chodíme s Karlem na pivo a ne na kafe, juchů. *1* *1* *1*
  • Vím o jednom, kterej chodí chlastat i ve státní svátek na nacistickou ambasádu.
    • Nech mne hádat? Antiblb? *1* *1* *1*
    • Naprosto s tebou souhlasím.
    • Vím o jednom šmejdovi, co si dává 5 bodů. Zjevně je závislí mimo chlastu ještě na drogách. *16* Styď se hnoji! *16*
  • Existuje jedna Země v rámci EU, kde mají prezidenta, který jde svým občanům v tomto příkladem.
    • Ministr, nebo prezident, řadový poslanec, nebo jen obyčejný prosťáček, v tomto případě naprosto jedno jest. Hoď flaškou, kdos bez viny! *1* *1* *1*
      • Jak nelíbí?! Chlastá kdekdo, nejen Zeman! A je to mnohdy vidět na kamery TV! Tak klídek, falešní moralisti!!! Jen ať si dá každý ruku na játra...než začne cosi vykřikovat!. *12* *16* *12*
    • I s tebou naprosto souhlasím.
      • Souhlasit sám se sebou...? *1* *1* *1*
        • To je šašek, viď?
  • Tovoryšč Pútin my chóčeme chljeba. Éty chóčeš rakéty? My chóčeme chljeba!
    • ilir
      kak ty chočeš žrat,tak zvedni pr, del a mazej do pekárny.....jinak rakety jsou na valašsku ,stačí projít lesem a sbírat do košíku místo hub..... *1* *1*
    • Tak si zajeď k nám, u nás dostaneš i vejce! S "krasnoj kartoj". *1* *1* *1*
  • Každý národ má holt takového prezidenta, jakého si zaslouží (zvolí).
    • Přesně! Každý národ má takového ženatého ministra, kterého si šikovná pussynka vysouloží (zvolí). *14*
    • A proto je náš prezident Miloš Zeman a ne třeba Karel Schwarzenberg. A to je dobře. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit