Přejít na výpis diskuzí
Proč bych vám měl sdělovat svoje příjmy? Sorry jako!
31.1.2017 | Dalibor Olšanský
309 příspěvků
-
... je to prosté: d*ment na mě nemá a nikdy mít nebude a nikdy se mi nepostaví, holt blb :)))
-
to máslo jak jím mažeš svoji matku před vpichem, jo?
-
... jsi neskutečně dementní, díky ubožákovi si vždy užívám ohromný duševní náskok :)))
-
jako Ty prase inteligence? Movitá? Si děláš kozy. Máš chlív, půjčený žlab a hromadu hnoje. Veškerá majetek tebe prasete. Všichni sedáme na zadek.
-
zato ty prase jsi tady nakidalo tuny hnoje. Tak jak ti to od tlamy odpadlo.
-
... před svou oblíbenou dovolenou do svého hotelu v Kolumbii se nebudu špinit dementky :))
-
táhni do nory, chlíve. Opíchej raději svoji zparchantělou matku!
-
... vím moc dobře, že perfektní zábava movité inteligence není nic pro dementní póvl :)))
-
... zesranej dementní zakomplexovaný primitiv ani nešpitne, bylo to naprosto jasné :)))
-
... už neotevírej další krabici s patokem, asociále :)))
-
Přesně babička prodávající svoje jabka ze zahradky na trhu TA MUSÍ MÍT EET POKLADNU kde BABIŠ VÍDÍ KAŽDÉ JEDNOTLIVÉ JABKO CO PRODALA, každej halíř, ale on on NEMUSÍ SDĚLOVAT svoje milionové příjmy *12* *12* *16* je mi blivno z koblihářů co ho volí, hlavně z jejich STUPIDNÍ NAIVITY!!!!/!!
-
... tvá pokročilá demence ti nedovoluje ocenit borce, docela by mě zajímal stav tvého účtu :)))
-
... přesně, filtruje to spolehlivě naprosté pohodáře od nevzdělaného póvlu jako ty, blbe :)))
-
Koblihari povoluji nervy... Urazi novinare, zvani neco o slipech a svem pindiku...
Stejne musi sve veskere prijmy, ze zakona, uvest... -
zblití, hnus
-
... Fedde Le Grand je považován za jednu z nejvýraznějších postav v rychle se rozvíjejícím žánru house. Feddeho beaty, groovy, melodie a rytmy si získaly srdce kluberů široko daleko. Česká republika není samozřejmě žádná výjimka. Znovu a znovu, rok za rokem, vyprodává haly a festivaly a tak je tomu vždy i v ČR. Stále nám v hlavě zní hudba z fantastického alba "Something Real', které nám Fedde předvedl v Sasazu na jaře 2016 a jsme opravdu nadšení, že můžeme znovu Fedde Le Granda přivítat v roce 2017. Přijďte si užít další extravangntní noc 7. dubna v klubu Sasazu s toutou legendou taneční hudby.
Skutečná inspirace, pravý hudební průkopník a žijící legenda, to je Fedde Le Grand.
Také půjdeš, dementní hlupáku? -
ANO - už je líp !
*14* -
Dle mého názoru by bylo ideální, kdyby se do parlamentu dostal Babiš, Okamura, Robejšek a Piráti. Ostatní jsou jen paraziti a darmožrouti. Dokonce i komunisti jsou už k ničemu. Od té doby, co sesadili Grebeníčka, je to jen stádo prasat na krmníku.
-
... jdu a namažu máslem zapařenou prdell Simoninu :)))
-
Kdybys nekecal, kretééne.