Přejít na výpis diskuzí
Proč bych vám měl sdělovat svoje příjmy? Sorry jako!
31.1.2017 | Dalibor Olšanský
309 příspěvků
-
To že migranti z Afriky a Blízkého východu jsou divoká zvířata je jasné.
V podmínkách a kultuře nebo spíše nekultuře ve které žijí to nemůže být jinak.
Ale odpovědnost nesou ti co je sem bez dokladů vpustily - politici.
Je to jako vpustit mezi lidi divokou zvěř, Násilí a podopání nevinných lidí tomu odpovídá.
Jeden reportér z rádia kápnul na dobrou myšlenku: jak víte že vůdci IS jsou skutečně Muslimové? všichni mají zahalené ksichty a bez mrknutí oka likvidují i arabské památky. Není náhodou to jak neustále zdůraznují že jsou muslimové důkaz že to řídí někdo jiný?
Smrdí to na sto honů. Někdo se tu opravdu snaží vyvolat konflikt mezi Islámem a EU. -
Dějepis ,učit se, učit se *1*
-
A to koblihy nejím *11*
-
To se musel strejda Vik s igelitkama uběhat ten musí mít packy jak superman. *1*
-
Dovolte malou ale hodně důležitou odbočku mimo téma.
Všimněte si, jak se blíží porážka údajného islámského státu v Sýrii a Iráku tak se množí i záhadná úmrtí údajných vůdců islámského státu. Neznámé komando ( vojenské?) se
zničehonic ukáže na scéně a zabije slavného kata IS. Další vůdce je prý otráven.
Nepřipomíná vám to spíše zametání stop? Likvidaci loutek které vědí příliš mnoho?
Odpůrci migrantů jásají že Trump stopl migraci ale co to znamená pro nás? To že USA která tu oblast rozdrbala si svoje hranice chrání ale tím pádem další vlny nasměruje do naši EU: -
Nikdy jsem ANO nevolil, ale teď budu - co jsem zkoušel od 89 vše bylo na jedno brdo.
Zloději křičí chyťte zloděje!!! Ať se ptáci, socani aj černoprdelníci podívají na tu spoušť,
co tu po nich zůstala. Teď je k smíchu kauza Raath - ještě budeme pěkně cvakat.
Pražský Boehma se nám taky vysmívá a celá zkorumpovaná a falešná pražská
kavárnička, to je pakáž k pohledání. Strašní chudáci. Volím Babiše a šmitec *1* -
Ten bude krádst furt kdo má moc chce víc víc a nejvíc a dokud nebudeš delat za plesnivej chleba a plnit rozkazy tak te ta svina bude pronasledovat a když ho volíš tak asi víš proč protože bez bandy přisluhovačů ani bureš nic nezmůže.
-
Jen ať tady pěkně zůstane a ať zatočí s Kalouskem a loupeživým hejnem modrých strak.
-
No jo no...Chudáček Andrej..."všeci kradnů,len já čerpám" *1* Ať už se sebere a táhne
-
No jeho ksicht je OK, jeho kroky v politice SUPER. Ten krátký, druhý odstavec jsem moc nepochopil. Co je špatného na garzonce, nebo na Fabii 1.2 a co s tím společného Babiš? A na 18 000,- čistého měsíčně nedosáhne minimálně 50% obyvatelstva, spíš to bude ještě horší. Co tím chtěl básník říci?
-
Měl by jsi,hlavne fú......tzn.nemusel
-
že straničtí samozvanci (kteří chtějí vymýšlet zákony kterými by nás sankcionovali) si sami sobě schválili imunitu,tak proč by mělo někomu vadit že ministr financí který chce sledovat finanční toky druhých, odmítá zpřístupnit své příjmy. JEN HOUŠŤ A VĚTŠÍ KAPKY....jsem pro aby si politruci schválili zákon že plebs například nesmí jíst maso a sami nechť se cpou masem k prasknutí. Možná to plebsu někdy v té hlavě zarachotí a rozhodne se konečně věci změnit. A KDYŽ NE, DOBŘE MU TAK.....
-
Já ho sice nevolil ale dávám ti zapravdu.
-
Někdy si říkám, jestli má smysl reagovat na imbecila....ať napíšu cokoli, nevěřil bys. Samozřejmě chápu - je jednoduché a komické představit si pod mojí osobou ubožáka s holou zadnicí, který nenávistně slintá a užírá ho majetek jiných....ale milý Wattsone, co když je to dočista jinak? co když jsem nereagoval na jeho majetek, ale na jeho ksicht a kroky v politice? Svou finanční zaopatřenost a rodinné kořeny tu nebudu rozvádět. Za prve bych tě nasral a za druhé bys mi stejně nevěřil :(
tak si klidně mysli, že žiju v garzonce na periferii Prahy, jezdím Fabii 1.2 a beru 18 000 čistého ;) tebe to potěší a mě to neublíží :) -
Ano, budeme ho zase volit. On totiž nemá proč krást, tak jako ostatní.
-
Andrej je chlapík, mě vůbec nezajímá, jak hodně se pakuje a na čí úkor. Důležité je neokrádat stát o miliardy, jinak ať si dělá co chce. Pokud dá tento Kalouskem a modrými strakami vydrancovaný stát dohromady, tak je to borec a já ho samozřejmě budu volit. Nevím, proč novinářští podvraťáci skučí a ječí a proč si dělají takové starosti o transparentnost a demokracii. Voliči věděli a vědí, kdo byl a je Andrej a očividně jim to nevadí. Pokud jsou voliči s Babišem nespokojeni, tak mu u voleb prostě nedají hlas. Je to tak jednoduché. Já ho volím stoprocentně!!!
-
Babiš má pravdu. Kdo z novodobých vládních a poslaneckých parchantů zveřejnil poctivě své příjmy. Nikdo a to kradli ostošest. Ať Babiš vydělá kolik chce, jen když se bude mít, za jeho vlády, dobře i občan.
-
No asi proto, že jsi veřejný činitel a musíš se ze své činnosti zodpovídat občanům. Pokud se ti to nelíbí, tak se věnuj podnikání a necpi se do politiky. Zatím ještě neřídíš stát jako svůj podnik. Zatím!!!
Tak ovečky zase příště volte toho drzého rádoby diktátora, dostanete koblihu. -
U tebe není potřeba nic rozvádět. Jsi závistivec a nic neumíš. To je celý tvůj problém. *3*
-
Kočičáku ty vysvětli proč nejsi hospitalizovaný. *1*