Přejít na výpis diskuzí
Proč bych vám měl sdělovat svoje příjmy? Sorry jako!
31.1.2017 | Dalibor Olšanský
309 příspěvků
-
Koblihari nam tu zase trolí tak znovu aby to nezapadlo: Tak to je Babička prodávající svoje jabka ze zahradky na trhu TA MUSÍ MÍT EET POKLADNU kde BABIŠ VÍDÍ každej halíř , KAŽDÉ JEDNOTLIVÉ JABKO CO PRODALA, ale on on NEMUSÍ SDĚLOVAT svoje milionové příjmy je mi blivno z koblihářů co ho volí, hlavně z jejich STUPIDNÍ NAIVITY!!!!/!!
-
-
Oni ti "kobliháři" totiž nevidí, že se je Babiš snaží ovládnout, zotročit a udělat z nich zaměstnance "svého velkopodniku" ČR, kde ho budou muset na slovo poslouchat, nemít před ním žádné soukromí, jinak je přísně potrestá. Vypadá to, že Bureš má fašistické sklony.
-
-
A to ti to trvalo poznat tak dlouho.
-
-
-
www.dearputin.com
-
všichni jsme sajmon *15*
-
-
bane, jen ty jsi sajmon, větší teplouš na světě, než ty, není sajmone!
-
-
kvikotu kolem to Andrej dělá moc dobře. Jen tak dál.
-
-
přéééésně, havloidi kvičí a přitom tu máme krásnou stalinistickou středu
YEAH !!
-
-
Tak to je síla, jdu náhodou kolem a ultranick sajmon tečka tu káže moudra, nic se nezměnilo.
-
-
víme sajmon, ultra
-
-
přééééésně
vivat Putin
YEAH !!! -
-
bezmoc a vztek ti dávaj pohulit šašku sajmone, hi, hi
-
bingo *2*
-
-
-
Přéééééésně, celé Novorusko se tomu směje.
PCHE !!! -
-
neplakej sajmonku teploušínku
-
-
-
dal dva koláče a dvě koblihy. A teď třeba může sajmon puknout závistí a vzteky.... *4* *6*
-
Tak mám dojem, že ten 'bijec" je Burešův agent placený koblihami za to, že tady tapetováním przní diskusi. .
-
-
Tady se to hemží VUMLCIA Kalouskovci!Nikomu a nikdy nebudu oznamovat své příjmy-kavárnici to odmítají také!! Vraťíte nám Českou televizi ?Ten malý smrad se tam roztahuje, jako by mu patřila!
-
je Sajmonův pří-buzný, mají to v de-genech
-
-
Babiš má pravdu. Kdo z novodobých vládních a poslaneckých parchantů zveřejnil poctivě své příjmy. Nikdo a to kradli ostošest. Ať Babiš vydělá kolik chce, jen když se bude mít, za jeho vlády, dobře i občan.
-
Andrej je chlapík, mě vůbec nezajímá, jak hodně se pakuje a na čí úkor. Důležité je neokrádat stát o miliardy, jinak ať si dělá co chce. Pokud dá tento Kalouskem a modrými strakami vydrancovaný stát dohromady, tak je to borec a já ho samozřejmě budu volit. Nevím, proč novinářští podvraťáci skučí a ječí a proč si dělají takové starosti o transparentnost a demokracii. Voliči věděli a vědí, kdo byl a je Andrej a očividně jim to nevadí. Pokud jsou voliči s Babišem nespokojeni, tak mu u voleb prostě nedají hlas. Je to tak jednoduché. Já ho volím stoprocentně!!!
-
-
Já ho sice nevolil ale dávám ti zapravdu.
-
-
... samozřejmě se s žádnou ubohou sračkou o Babišovi a o ničem jiném nebudu bavit :)))
-
-
ale no tak! Přeci ty prase tady nebudeš rozhodovat. Ty máš nárok mít zavřený rypák.
-