Přejít na výpis diskuzí
Proč bych vám měl sdělovat svoje příjmy? Sorry jako!
31.1.2017 | Dalibor Olšanský
309 příspěvků
-
Všimněte si jak se stupňuji útoky na Babiše hned po zveřejnění že by ANO mělo vyhrát zase volby *1*
-
-
Je to cílený předvolební boj těch kteří jsou druzí, poslední nebo bezvýznamní.
-
Tunelář a estébák předsedou vlády? Za komouše Ovara možné fše.
-
-
Já vím ty bys rád aby se vrátili doby před Babišem kdy to s ČR šlo do prde.e *3*
-
-
Jinak se ho nezastávám pro mě je ANO nevolitelné díky panu Pelikánovi.
-
-
Měl by jsi,hlavne fú......tzn.nemusel
-
... před svou oblíbenou dovolenou do svého hotelu v Kolumbii se nebudu špinit dementky :))
-
-
cha cha hi hi hi hi tak to se povedlo. Prase má jen jeden životní výjezd. A to do výseku. Tak nemachruj. Akorát ty jsi nekonzumovatelný.
-
-
... nechápu, proč ze sebe děláš pokaždé stejně primitivně bezmocnou trosku :)))
-
-
jo jo ale troska do tebe šije a radostně kope. Není nic hezčího než si vychutnávat kopance do bezcenného páchnoucího chlíva. Který s tím nikdy nic nemůže dělat.
-
-
... jsi primitiv, jaký by se měl porážet, napiš místo/čas, s radostí pochčiji lebku blba :)))
-
-
Jéé bojim bojim. Všichni se moc bojí zparchantělého prasete!
-
-
-
-
-
-
Guten tag kamarádi *14*
-
-
Zdarec Tiradore, dneska to tu frčí, je dobře, že se na hradě pořádají homosexuální pártošky, alespoň se zde na Tiscali můžeme také cítit dobře, nebude se nám nikdo smát když to praktikuje i hradní osazenstvo.
YEAH !!! -
-
Ano, ale vzhledem k tomu jak ta vyžraná parta vypadá, bude to vypadat jako když se páří čtyři tlačenky z kauflandu.
-
-
21 nicků na stránku teplej sajmone, přidej ať uděláš rekord pitomče
-
-
už se opakuješ ty ruská nutrie, celkem trapáááááááás
-
-
už zase vzteky nevíš jak dál, a to je mým záměrem, jsi v hajzlu teploučkej sajmone!
-
-
-
Nebuď ošklivá, oni nemůžou za to že vypadají jak vyžraní vepři.
WOW !!!
-
-
Bez teploušování ani ránu, co teplouši Semjone Gayínku?
.
-
-
-
... Fedde Le Grand je považován za jednu z nejvýraznějších postav v rychle se rozvíjejícím žánru house. Feddeho beaty, groovy, melodie a rytmy si získaly srdce kluberů široko daleko. Česká republika není samozřejmě žádná výjimka. Znovu a znovu, rok za rokem, vyprodává haly a festivaly a tak je tomu vždy i v ČR. Stále nám v hlavě zní hudba z fantastického alba "Something Real', které nám Fedde předvedl v Sasazu na jaře 2016 a jsme opravdu nadšení, že můžeme znovu Fedde Le Granda přivítat v roce 2017. Přijďte si užít další extravangntní noc 7. dubna v klubu Sasazu s toutou legendou taneční hudby.
Skutečná inspirace, pravý hudební průkopník a žijící legenda, to je Fedde Le Grand.
Také půjdeš, dementní hlupáku? -
-
... vím moc dobře, že perfektní zábava movité inteligence není nic pro dementní póvl :)))
-
-
jako Ty prase inteligence? Movitá? Si děláš kozy. Máš chlív, půjčený žlab a hromadu hnoje. Veškerá majetek tebe prasete. Všichni sedáme na zadek.
-
-
zblití, hnus
-
-
... přesně, filtruje to spolehlivě naprosté pohodáře od nevzdělaného póvlu jako ty, blbe :)))
-
-
-
Zbytečné hádky. Při rozložení sil je jasné že příští vláda bude buď zase ANO ČSSD KDU,
nebo všech proti ANO s tím že ČSSD bude naoko vládnout ale ve skutečnosti
bude zajatec ostatních. Obě varianty znamenající přijímání dalších nelegálních migrantů
jsou pro naši ČR špatné.
Škoda že lidi nenapadne zvolit jiné alternativy a zkusit jinou cestu. Ten politický smrádeček
složený z pořád stejných ksichtů už by vyvětrat potřeboval. -
-
ČSSD,KDU,TOP 09,ODS už nikdy
-
-
... je to prosté: d*ment na mě nemá a nikdy mít nebude a nikdy se mi nepostaví, holt blb :)))
-
-
kdo by se tak stavěl páchnoucímu praseti z chlíva. Výblitku toulavé zparchantělé páchnoucí matky?
-
-
... neskutečně krásně si užívám svůj ohromný náskok IQ před dementním blbečkem :)))
-
-
jéé prase s náskokem. A ještě napiš o praseti s noblesou. Nebo o prasečí dovolené v Kolumbii.
-
-
-
-
ach joo...použití vulgarismů ve vyjadřování většinou naznačuje, že řečník moc rozumu nepobral (teď pomiňme afekt, to jsme schopni říct cokoli) ale doprkna......když vidím toho trpaslíka zamindrákovanýho čobolskýho, tak bych vyjmenoval snad všechny sprostá slova, co sem za život pochytil
-
-
Ubohá reakce s ubohými argumenty, nemyslíš?
-
-
Já ale nepsal svojí myšlenku s očekáváním, že si někdo sedne na zadnici - kouknul jsem na fotku pana Babiše a napsal jsem, co mi vyvstalo na mysli. Chápej to jako vyjádření jednoho z 10 000 000 obyvatel - nicméně skrytě a možná naivně očekávám, že podobné myšlenky napadnou dalších několik milionů Čechů.
Závěrem bych tě rád poprosil, zda by si mohl můj výkřik do tmy trochu rozvést a přihodit
veselejší reakci s argumenty, které nebudou tak chatrné a politováníhodné -
-
U tebe není potřeba nic rozvádět. Jsi závistivec a nic neumíš. To je celý tvůj problém. *3*
-
-
Někdy si říkám, jestli má smysl reagovat na imbecila....ať napíšu cokoli, nevěřil bys. Samozřejmě chápu - je jednoduché a komické představit si pod mojí osobou ubožáka s holou zadnicí, který nenávistně slintá a užírá ho majetek jiných....ale milý Wattsone, co když je to dočista jinak? co když jsem nereagoval na jeho majetek, ale na jeho ksicht a kroky v politice? Svou finanční zaopatřenost a rodinné kořeny tu nebudu rozvádět. Za prve bych tě nasral a za druhé bys mi stejně nevěřil :(
tak si klidně mysli, že žiju v garzonce na periferii Prahy, jezdím Fabii 1.2 a beru 18 000 čistého ;) tebe to potěší a mě to neublíží :) -
-
2 snílek
Jsem rád a teď to prosím neber jako jízlivou poznámku, že si můj krátký, druhý odstavec nepochopil. Pár lidí umí číst mezi řádky a odtušit, ale většina lidí ne - což je dobře. -
No tak jestli toho nedosahne 50 % tak to se Burešovi omlouvám poněvadž su taky oligarcha *1*
-
No jeho ksicht je OK, jeho kroky v politice SUPER. Ten krátký, druhý odstavec jsem moc nepochopil. Co je špatného na garzonce, nebo na Fabii 1.2 a co s tím společného Babiš? A na 18 000,- čistého měsíčně nedosáhne minimálně 50% obyvatelstva, spíš to bude ještě horší. Co tím chtěl básník říci?
-
-
-
-
-
-
... omlouvám se póvlu, že mě již absolutně nezajímá, co zde vyblije, neexistuje důvod, aby se inteligent řídil chátrou :)))
-
... pokud měl nejprimitivnější blbeček před chvílí na mysli vědce Gauße, tak docela oceňuji, že vykoktal alespoň Gause :)))