Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Účastním se zde diskuzí. Bohužel jednotlivé články, a někteří jejích autoři, jsou často velmi kontraverzní. Proto se jeden musí často ohradit. Já to dělám, ale toleruji jiný názor. K zamyšlení je to, že zodpovědný redaktor za diskuze si vyhradil právo být cenzorem podle tiscaláckých pravidel, i když je přitom sám porušuje. Nepíšu vulgární slova, nikoho neoznačují hanlivými výrazy, i když nějaké malé přirovnání občas musím, přesto jsem dostal na měsíc vyhazov z diskuze. Nevadilo mi to, protože podobných serverů je dost na pokec, vadí mi ale to, že si někdo z toho zde udělal svou mocenskou pozici udělováním trestů. Kdosi z redaktorů nabral tu jistotu, že pouze jeho názor je ten správný a že se pouze o tom může zde diskutovat. Zřejmě budu opět potrestán zákazem, nevadí, já vím z historie, že pravda se nedá umlčet, ani zde na diskuzích. Soudruzi, hurá do toho. Diskutéři "mé krve" DRŽTE SE A NEDEJTE SE.
  • Občané, až se "odmítnutí žadatelé o asyl" rozlijí po celé Evropě, protože nakrást si něco k snědku lze všude, nebraňte se! Orgány EU si to nepřejí, mohli byste jim ublížit a ještě byste se dostali před soud pro neoprávněné použití (zakázané) zbraně. A nezapomeňte: Refugees welcome!
  • projevy rasismu diskriminace netolerance a antiislamismu. Kdybych měl prostory, ihned bez váhání zadarmo ubytuji aspoň stovku muslimských utečenců a poskytnu jim jídlo a ošacení. Tak bychom měli jednat všichni v duchu křesťanské lásky při vědomí že vše řídí Alláh.
    • Už se těším na zákon, který umožní "jsem zdrcen" a 100 nelegálních přivandrovalců dát do kontejnerů na meziplanetární přesun a padákem shodí zpět do Afriky a Arábie Saudů. Lze vyvinout nějaký superjednoduchý výsadkový modul s raketovou brzdou. Z humanitárních důvodů jej ponechat.se vzkazem, že jim Prorok nařizuje pracvat..
    • Jako vtip je to dobré!
    • Ty jsi prase muslimský *12* *12* *12*
      • Alláh to vidí a ztrestá každého nevěřícího.......miluj bližního svého a nastav druhou tvář
        • Tak si ji nastav Ty, aj tu první *15*
  • Cituji název článku "Proč Evropa dává svobodu dzihadistum? "

    Koho přesně se autor ptá? A ani článek nějak tuto otázku nerozviji ani nezodpovida.... Dalo by se říci že název článku je klamani spotřebitele.

    Ty útoky bohužel.... Jak jsem psal již před lety je mi z nich smutno, ale šokován že se dějí může být jen někdo kdo nezvládá základní logiku.
    Když jsem byl pracovně před lety na dalnym východě tak už taxikář mi během cesty z letiště vysvětloval že Alah řídí vše, například když padá kapka vody tak v každém okamžiku se pohnula protože Alah tomu tak chtěl. A když nakonec spadne na zem tak zase Alah tomu tak chtěl... Pro něj se vše děje dle vůle boha což je v příkrem kontrastu s naší kulturou. Například co se týče sebevražedných atentatniku je to jednouche... Kdyby Alah nechtěl aby se útok stal nedal by jim na něj zbraně a hlavně by jim v tom zabránil, protože vše se děje podle vůle boha a tedy každý úspěšný útok je vůle boží. taky proto když něco takového vidí volají "bůh je veliky" právě proto že jako každý cítí nějakou nespravedlnost ve světě ale vidí v tom útoku že Bůh to nenechal nepotrestane a že se postaral o trest... útočníci jsou v tomto smyslu vojáci boží protože si je bůh vybral aby byly jeho nástrojem pro potrestání nespravedlnosti.

    Samozřejmě že život na území kde je nedostatek vody a jídla je krutý a s krutosti rozhodnutí o tom co dělat v případě sucha kdy opravdu není dost vody pro žití všech se musí člověk nějak vnitřně vyrovnat. Ale to v Evropě nikdy nebylo v takové míře potřeba, zabij abys žil není koncept v Evropě Potřebný, naopak Svoboda rozhodování a plné zodpovědnosti jedince za své činy je to co zde bylo třeba.
    • Tomasku OK, ale ta Evropská svoboda je jen pro někoho! A současní Loupežníci ovládající Brusel ( Štrassburg ) nejsou zárukou svobody a demokracie. Příkladem je vztah k Východní Evropě - Vyvážejí sem vyrobené šmejdy a otraviny. Podle SVÝCH potřeb ovládají tyto země. Banky, energetiku, vodu, zaměstnanost a další. V podstatě jde o neoneokolonialismus. A ještě fatálnější je příklad Merkelové ve vztahu k přistěhovalcům. Nejdříve je zve do Německa, když to nezvládá tak je chce direktivně přeposílat do zemí které je nechtějí a nařizuje těm zemím vyplácet přivandrovalcům až 3x vyšší sociální dávky než dostávají občané těchto států!
    • Poněkud dlouhé tlachy, navíc o ničem.
      Problém, zejména pak současné imigrace "kohokoliv" nezvaného do Evropy, je nežádoucí a je nutné jej řešit bezodkladně a razantně. Buď přivandrovalci odejdou dobrovolně - nebo musí být "odejiti". Bez pardonu. Dokonce stojí za úvahu, zda pro imigranty nezavést trest smrti, plošně, rozhodnutím EU (za podání falešných údajů o sobě, za absenci platných dokladů, za neopuštění státu po neúspěšném asylovém řízení a vyhýbání se vyhoštění, za vraždu, znásilnění, loupež, terorismus).
      O území s nedostatkem vody tada hloupě nemelte - dostudujte si, co např. takoví židáci dokázali v Izraeli po r.1948 ! Na území, kde původně nějaký smradlavý musulman - Palestinec anebo Arab pásl tisíce let jen pár koz, vybudovali zavlažovanou zemědělskou krajinu, kde dnes pěstují cokoliv od zeleniny po citrusy ! Jenom chtít - a hlavně - makat, makat a makat. Ne se flákat, stěžovat si a natahovat ruku, případně jít krást k sousedům, protože je "sucho"...
      • Tak zaprvé to území nebylo tak smradlavé když historie jeho osídlení sahá tolik do minulosti... Co Židi na území které si rozdělili udělali je na dlouhou debatu a určitě se k dřívějším obyvatelům nechovali zrovna v rukavicích navíc si vybrali nejurodnejsi a nejpouzitelnejsi kousky území a to že tam tvořili minoritu je taky nějak nezajímalo. .. Z území vystěhovali násilně původní a většinové obyvatelstvo a sami aplikují právo dvojího metrů na obyvatele... Palestinci moc dobře pociťuji ze jsou pod vojenskou nadvládou a méněcenni.
        Dostudujte si taky historii toho jak vznikal židovský Izrael a nemějte tu něco o chudaccich.

        To co píšete o trestu smrti to spadá zhruba do stejného ranku názoroveho proudu.
        • Ad zaprvé - nepíšu o smradlavém území, je třeba pozorněji číst. Navíc zdaleka nebylo osídleno jen nějakými Palestinci (viz Filištíni). Izraelité obecně se tam vyskytovali taktéž od nepaměti (viz řada dokladů egyptských a z říší v oblasti Mezopotámie). Palestinou bylo dotčené území nazváno až Římany, někdy po roce 100 n.l. (po povstání a následném vyhnání většiny Židů).
          Pokud byste ovládal historii alespoň na úrovni dostatečný, tak byste věděl, že v r. 1948, krátce po vyhlášení Státu Izrael, se na něj svorně vrhli všichni musulmanští sousedé (kromě Palestinců také Jordánci, Egypťané, Syřané, Libanonci a dokonce "přespolní" Iráčané). Následovně těch válek bylo dokonce více. Musulmani si začali - a prohráli všechny. Takže proto jsou ti "chudáčci" Palestinci pod, cituji: vojenskou nadvládou. Co chtěli (nebo snad nechtěli ?), leč vyprovokovali, to mají. A to dodnes, protože vyskakují a není s nimi rozumná řeč (už desítky let !). Vždy je nejprve akce - až potom reakce.
          Co je na tom nepochopitelného, čemu nerozumíte ?
          Můj názorový proud by tady samozřejmě nebyl, pokud by se nedělo to, co se v Evropě (zatím ještě tzv. za humny) opakovaně děje. Konkrétně násilnické činy (jmenovitě vraždy a terorismus) přivandrovalých, nikým nepozvaných musulmanů.
          • To by byla veselice kdyby právo na osídlení bylo pode historie - KTERÉ? A kam by třeba vystěhovali kolonizátory ze současné Sev. Ameriky, Austrálie a pod. V historii osídlení Palestiny a Izraele máš také volná místa. Byblí svatou nelze brát za historický fakt. Právo k přidělení si v tomto konkretním příkladě uzurpovali V. Britanie, USA a Francie. A pojetí tvé historie je rovněž pofiderní.
  • Tohle by se za soukmenovce Wolfa nemohlo stát ani ve snu, aby nějací uzenáči dělali v Německu bordel. Byli by šmahem "podchyceni" a poté by definitivně "odešli" komínem, žádné problémy s jakýmsi vyhoštěním ...
    Holt je jiná (a moc divná) doba !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit