Přejít na výpis diskuzí
Proč je Chovancův nápad větší hrozbou než rasistické útoky kvůli černochům z letáků
6.1.2017 | Jaroslav Bican
231 příspěvků
-
... sebe primitivně hlasující ubohý póvl je mým velkým vítězstvím nad duševním odpadem :)))
-
... debílek nemá na to, abych se zabýval výblitky nejprimitivnějšího ubožáka na internetu :)))
-
... nech už těch krabičáků, degene :)))
-
Vypadá to, že OdChovanec (kindlšvindlšůle) zakládá "lidové" milice na opětné zotročení občanů.
-
... mám dvě hlavy a jedno tělo, musel jsem vám to říct. Hlava 0001 je Simon a hlava 0002 je moje hlava, tak zvaná noční hlava :)))
-
... moje inteligence je nulová a pitomec jsem taky statečný, odcházím pryč navěky :)))
-
... je k neuvěření, jak si musí vystačit nejposlednější odpad pár slovy prasátka z chléva :)))
-
... miluji bezmoc nevzdělaných bezmocných všemi opuštěných primitivů, ale to je známé :)))
-
... fakt již nekomunikuji s ubožáky osobně, ale je vynikající, že blb Nr. 1 je totálně v hajzlu :)))
-
a zas prasiči stránek napiš jak si to užíváš, nebo jak jsi prase s noblesou. Nebo jiné své vyvedené prasečí nápady. A nezapomeň se pochlubit jak daleko jste se Simonkou.
-
ano jdu do sebe! Ale budu do tebe dle libosti kopat. Protože TY jsi zdejší okopánek. Vyvrhel zdejších stránek. Chlív od žlabu.
-
jsem pitomec a i letos zde marně řeším svou zbytečnou existenci :)))
-
jak se pozná na prasečím rypáku úsměv? To vrtíš prasečím ocáskem a chrochtáš, jo?
-
Odznak Vzorný odstřelovač jste držel leda tak ve snu. Takovej blábol.
-
... i letos se musím smát, jak ubožák primitivně nahrazuje nulovou inteligenci hlasy blba :)))
-
... letos ani jednou neodpovím ani slovem na tlachy největšího internetového pitomečka :)))
-
Pan Hmm je naprosto beznadějný případ.
-
Bohužel ač pana ministra nemusím on jen opravuje co tu na začátku posr.l ministr Ruml a všichni po něm.
A evidentně o současných držitelích ZP víte howno a máte špatné mínění.Zatím jsou to právě jediní beztrestní lidé.Protože držitel ZP se nemůže porvat ani v hospodě.Aby náhodou díky vrozené práskačské české krvi o něj nepřišel. -
Hlupák nechápe vůbec nic.
-
Pan ministr Chovanec svým názorem prezentuje NESCHOPNOST Ministerstva vnitra ČR zajistit bezpečnost země a občanů, kteří mu svými volebními hlasy dopomohli k tomuto ministerskému postavení, v němž se svým návrhem k držení zbraní zříká své hlavní zodpovědnosti. Připadá mi to jako při válečném stavu výzva k zakládání partyzánských oddílů. Demokraticky smýšlející a slušní občané si vše mezi sebou umějí vyřídit slovy a ti o zbraně zájem nemají. V mírumilovné společnosti zbraně mezi občany nemají co dělat. Ty by měly být záležitostí pouze bezpečnostních a vojenských složek. Nepíši o omlouvaných trestech provedených v nepříčetnosti nebo pod vlivem návykových látek. Toto píši i ze zku-šenosti někdejšího držitele vojenského odznaku Vzorný odstřelovač. Vím, co vše se zbraní v ruce lze.