Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    Někdo se pohoršuje nad hlavou? Mě spíš baví nová doba.S.x můžete mít od 16 let ale na po.no můžete koukat od 18.Pivo a cigára si můžete dát od 21 let ale zabíjet Talibance můžete už od 18 let :D

  • Pokud se v tom někdo vyžívá a dá hlavu do lihu je jedna věc já osobně bych ji napíchl na kůl, třeba od plotu. Vránám bych ji dal vyklovat a potom bych ji přejel buldozerem.  

  • V areálu anatomického ústavu, ústavu pathologie kterékoli university nalezneme podobných preparátů dost...

    A v 99% případů se nejedná o zločince, ale o lidi, kteří zemřeli opuštěni bez příbuzných (resp. tito se k nim nehlásili), v Německu a v Rusku i o vězně z koncentračních táborů, případně i o ty, kteří své ostatky odkázali anatomickým ústavům ke studijním účelům... 

  • Příšerný pohled na věc v podobě hlavy zločince v lihu... A vzpomněl jsem si na C. Lombrosa, který proslul svým albem typů zločinných ("O typech zločinných"). Současná doba nabízí spoustu mediálně známých osobností, kteří jsou považováni za důvěryhodné občany, ovšem jejich duše oplývají mnohými černými zákoutími. Platí nepsané pravidlo, že čím víc veřejně působící osoba káže, moralizuje a projevuje snahy kárat a povyšovat se, tím víc je jeho myšlení více zatížené bezduchým amorálním myšlením a zejména přetvářkou. Stačí si vzpomenout na smutně proslulého moralizujícího "slušňáka" Ratha a mnohé další gaunery v rouše beránčím. Přetvářka v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti je nyní hlavním morálním pilířem ideologie předáků EU.

    • V Moskvě pod Kremlem mají mausoleum (německy = "myší olej") a v něm...

      • Gorobilypes

        Pro hlupáka Občana:Mauzoleum je monumentální hrobka nebo také monumentální náhrobní stavba. Název vznikl podle hrobky perského satrapy Mausola II. čili Mauzolea v Halikarnassu (350 př. n. l.) v dnešním Turecku.

        • To samozřejmě vím. Ještě pro zpřesnění:

          die Maus = myš, das Oleum  = dýmavá kyselina sírová.

          Takže das Mausoleum by vlastně měla být "myší dýmavá kyselina sírová", Takovou "specialitu" ovšem chemie nezná. 😉

          • Gorobilypes

            Tak že jen blbě kecáte

    • Jezismarja tenhle clanek nema s EU nic spolecnyho. Copak nemuzete projednou kecy na EU vynechat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit